Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

15 Ağustos 2017 Salı

Ali Yalçın 4/C Kadro Açıklaması (Video Haber)

Ali Yalçın 4/C Kadro Açıklaması (Video Haber)

Ali Yalçın 4/C Kadro Açıklaması (Video Haber)


TRT-Haber Kanalında “Anadolu Soruyor” programında konuk olan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, “Kamu İşveren Heyetinin 2018 için 3+3, 2019 için 3+3'lük teklifine kapalıyız. Kamu İşveren Heyetine sözümüzü söyledik. Bu teklifinize kapalıyız. Yeni makul ve makbul bir teklif bekliyoruz” şeklinde konuştu.
www.4cmagdurlari.blogspot.com.tr
4.Dönem Toplu Sözleşme süreci devam ederken Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Kamu İşveren Heyeti’nin teklifini sunduğu son oturumun ardından TRT-Haber canlı yayınında süreci değerlendirdi. Değerlendirmesinde 4/C çalışanlarına kadro meselesine de değinen Genel Başkan Ali Yalçın, 3. dönem karar altına alınmasına rağmen 4/C çalışanlarına kadro verilmediğini açıkladı. Tekliflerinin net olduğunu ve bu tekliflerin ısrarcısı olacaklarını kaydeden Başkan Ali Yalçın, kamu görevlilerinin artık refah sınırında bir ücret alması gerektiğinin altını çizdi.

4/B ve 4/C'lilere Kadro Verilsin
4/C, taşeron işçiliği, sözleşmeli istihdam gibi, insanca yaşamayı, insanı yaşatmayı zorlaştıran istihdam türlerini halen uyguluyoruz” diyen Genel Başkan Yalçın, “4/B, 4/C kapsamında istihdam edilen kamu görevlilerinin kadro beklentisi karşılanmalıdır. Taşeron işçilere verilen kadro sözü de yerine getirilmelidir. Kadrosuz değil, sorunsuz istihdamın hedeflensin.” şeklinde konuştu.
Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın 4/C Çalışanlarına Kadro Konusunda Şu Açıklamalarıda Bulundu.




Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.

Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki veya aşağıdaki butonlar kullanılarak veya www.4cmagdurlari.blogspot.com.tr şeklinde aktif link verilerek kullanılabilir.
Bu Haberi Paylaş:

0 yorum:

Yorum Gönder

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com