Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

15 Ağustos 2017 Salı

Mehmet Emin Esen 4/C Kadro Açıklaması (Video Haber)

Mehmet Emin Esen 4/C Kadro Açıklaması (Video Haber)

Mehmet Emin Esen 4/C Kadro Açıklaması (Video Haber)


Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen Kanal A Televizyonunda katıldığı programda Kamu İşveren Heyeti’nin zam teklifini, toplu sözleşme görüşmelerini ve 4/C çalışanlarına kadro durumunu değerlendirdi. Başkan yardımcısı Mehmet Emin Esen, katıldığı programda 4/C çalışanları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
www.4cmagdurlari.blogspot.com.tr
1 Ağustos’ta başlayan ve 14 Ağustos’ta hükümetin yüzde 3 + yüzde 3’lük zam teklifi ile geldiği Toplu Sözleşme görüşmelerinde teklife kapalı olduğunu deklare eden Memur-Sen, yeni ve kabul edilebilir bir teklif bekliyor. Çalışma Bakanı Jülide Sarıeroğlu, 2018’in iki altı ayı için yüzde 3 + yüzde 3, 2019 için de benzer şekilde yüzde 3 + yüzde 3 zam teklifini açıklamıştı.

Kamu Görevlileri Sendikaları Heyeti ise “Bu Teklife Kapalıyız” yazılı dövizlerle teklifi yetersiz bulduklarını açıklamıştı.
Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen, hükümetin zam teklifini yetersiz olarak değerlendirdi ve daha sonra konuyu 4/C çalışanlarına kadro verilmesine getirdi. 4/C çalışanlarının 17-20 bin civarında olduğunu ifade eden başkan yardımcısı Esen, bu 17 bin 4/C'linin çıkardığı ses zannedersinizki bir milyon insanın çıkardığı sıkıntıdan daha fazladır dedi..
Mehmet Emin Esen, 4/C çalışanlarına kadro hakkında şunları söyledi.

Memursen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen 4/C Kadro Açıklaması



Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.

Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki veya aşağıdaki butonlar kullanılarak veya www.4cmagdurlari.blogspot.com.tr şeklinde aktif link verilerek kullanılabilir.
Bu Haberi Paylaş:

0 yorum:

Yorum Gönder

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com