Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

22 Haziran 2011 Çarşamba

MHP Fakir Fukara Edebiyatından İlim İrfana Geçmek Lazım


MHP Fakir Fukara Edebiyatından İlim İrfana Geçmek Lazım
MHP Genel kurulunda, biz seçimden önce konuştuk 4/C lilerimiz için, çiftçilerimiz için, esnafımız için, emeklilerimiz için, muhtarlarımız için seçimden sonrada yine konuşacağız denildi.
www.4cmagdurlari.blogspot.com
Genel Başkan Devlet Bahçeli başkanlığında parti genel merkezinde toplanan Merkez Yönetim Kurulunda (MYK), ilk olarak istifalar sonucunda boşalan yerlere yedek üyelerden atama yapıldı.
Daha sonra Başkanlık Divanı için oylamaya geçildi. Oylama sonucunda Genel Sekreterliğe İsmet Büyükataman getirilirken, Semih Yalçın, Faruk Bal, Münir Kutluata, Tunca Toskay, Mevlüt Karakaya, Tuğrul Türkeş, Emin Haluk Ayhan, Sadir Durmaz, Reşat Doğru, Ruhsar Demirel, Hamit Ayanoğlu ve Mustafa Erdem, Genel Başkan Yardımcısı oldu.
www.4cmagdurlari.blogspot.com
Muzaffer Çakmaklı ile Abbas Bozyel de Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yapacak.
Halka Hakaret Eden Vekil MHP Yönetiminde
Bahçeli başkanlığında MHP Genel Merkezi’nde oylama sonucuyla belirlendi. Burada çıkan sonuca göre tek kadın Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel oldu. MHP’nin çiçeği burnunda milletvekili Ruhsar Demirel, ilk demecinde pot kırmıştı.
TEŞEKKÜR KONUŞMASI TEPKİ ÇEKMİŞTİ
MHP’den Eskişehir milletvekili seçilen Prof. Dr. Ruhsar Demirel, geçtiğimiz gün yaptığı konuşmada “Kanla, irfanla kurduk bu milleti. Dolayısıyla biz nigahbanız, bekçiyiz, sahibiz. Kimsenin endişesi olmasın. Bizim azımız çoktur. Önemli olan iktidar değil muktedir olmaktır. Biz her zaman muktedirdik. Bu memleketi vatan bilen, bu milleti kendi milleti bilen herkes için konuşacağız” demişti.
38 yıl aradan sonra Eskişehir’den TBMM’ye giden 2 kadın milletvekilinden biri olan MHP’li Demirel, partisinin il binasında düzenlediği teşekkür toplantısında konuştu. MHP Merkez Yönetim Kurulu üyesiyken Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin direktifleriyle memleketi Eskişehir’den milletvekili adayı gösterilen Demirel, seçim sürecinde çalışmalarına destek veren parti teşkilatı üyelerine teşekkür etti. Demirel, “Herkes çalıştı, elinden geleni yaptı. Vatandaşa bizim için göz kulak oldu. Dil oldular anlattılar, ayak oldular gittiler. Eskişehir bu kadar ses verdi. Biz o sesi aldık ve bundan sonraki süreçte gereğini yapacağız” diye konuştu.
CAHİL CÜHELA YAKIŞTIRMASI
www.4cmagdurlari.blogspot.com
“Sözümüz yine söz. Biz Eskişehirlinin sesi olacağız” diyen Demirel, bundan sonra da anlatmaya devam edeceklerini belirterek, şöyle dedi: “Biz neyi anlatacağız? Bugüne kadar garip – gurebayı, cahil – cühelayı çevireceğiz ve anlatacağız. Bugüne kadar fakir – fukara anlatanlara, cahil – cühelayı tekrardan anlatacağız. Çünkü bu kısmı hiç anlatılmadı. Hep fakir – fukara, garip – gureba. Demek ki, bir de cahil cühelalık durumumuz var.”
BİZ HARBİYE MARŞI’NI DERS ALDIK
Harbiye Marşı’nı ders aldıklarını vurgulayan Prof. Dr. Ruhsar Demirel, söz konusu marştan dizeler okudu. Demirel, şöyle konuştu: “Çünkü biz Harbiye Marşı’nı ders aldık. Kanla, irfanla kurduk bu milleti. Dolayısıyla biz nigahbanız, bekçiyiz, sahibiz. Kimsenin endişesi olmasın. Bizim azımız çoktur. Önemli olan iktidar değil muktedir olmaktır. Biz her zaman muktedirdik, Türk insanı her zaman muktedirdir. Bu memleketi vatan bilen, bu milleti kendi milleti bilen herkes için konuşuruz. Herkesin hakkı için, eşitliği için biz kendimizde söz hakkı buluruz.”
FAKİR- FUKARA EDEBİYATINDAN İLİM İRFANA GEÇMEK LAZIM
Milletin kendisine milletvekilliğini emanet ettiğini hatırlatan Demirel, “O vekalet kutsaldır. Dolayısıyla millet adına, memleket adına, işsizlerimiz adına, kadınlarımız adına, gençlerimiz adına, yaşlılarımız adına, esnafımız için, 4-C’lilerimiz için, çiftçilerimiz için, emeklilerimiz için, muhtarlarımız için hepsi için seçimden önce de konuştuk, seçimden sonra da konuşacağız. Demek ki derdimize doğru anlatamadık. O sebeple biraz daha yüksek sesle, belki biraz daha çok, bizim gördüklerimizi onlara da göstermek için tekrar tekrar, bıkmadan usanmadan, garip – gurebanın, fakir – fukaranın sorununu cahil cühelaya da anlatmak bizim görevimizdir” ifadesini kullandı.
www.4cmagdurlari.blogspot.com
AK Parti’nin bu kadar oy alabileceğini tahmin etmediklerini ifade eden Demirel, “AK Parti’nin bu kadar oy alacağını kimse tahmin etmiyordu. O sebeple söyledim. Fakir- fukara edebiyatından biraz ilim -irfana geçmek lazım” dedi.
Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.

Paylaş | |
Bu Haberi Paylaş:

1 yorum:

  1. Kim Özelleştirmeler sonucunda Kurban edilen eski TEKEL çalışanları ve 4/c liler için birşeyler yaparsa ve yapmaya çalışırsa ALLAH onlardan razı olsun ne diyelim bizleri bu hale düşürenler utansın!
    Mağduriyetimizi tüm dünya duydu, sağır sultan bile duydu ama Haktan, Adeletten, Eşitlikten söz eden Tüm Haklarımızın iki dudağı arasında olanlar duymadı ne diyelim.. Zalimin Zülmü varsa Mazlumunda Ahı var..

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com