Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

21 Haziran 2011 Salı

Toç Bir Sen Genel Sekreteri 4/C lilerin Kadroya Geçmeleri İçin Yoğun Çaba Sarfediyoruz


Toç-Bir-Sen Genel Sekreteri 4/C lilerin Kadroya Geçmeleri İçin Yoğun Çaba Sarfediyoruz
www.4cmagdurlari.blogspot.com
Tarım Orman Çalışanları Birliği Sendikası (TOÇ BİR-SEN) Genel Sekreteri Mustafa Özkaya, 4-C statüsünde çalışan tüm kamu çalışanlarına kadro verilmesi için çaba sarf ettiklerini açıkladı.
Tarım Orman Çalışanları Birliği Sendikası (TOÇ BİR-SEN) Genel Sekreteri Mustafa Özkaya, 4-C statüsünde çalışan tüm kamu çalışanlarına kadro verilmesi için çaba sarf ettiklerini açıkladı.TOÇ BİR-SEN Nevşehir İl Temsilciliği'nce kaynaşma pikniği düzenlendi. Nevşehir İl Tarım Müdürlüğü bahçesinde gerçekleşen pikniğe genel merkez yöneticileri, Aksaray, Kayseri, Niğde il temsilcileri, Memur-Sen'e bağlı sendikaların il temsilcileri, İl Tarım Müdürü Ahmet Şahin, İl Müdür Yardımcısı Kenan Şahin, Nevşehir Orman İşletme Şefi Ömer Birkan Kayaalp, il tarım, çevre ve orman il müdürlüklerinde çalışan personel ve aileleri katıldı.
www.4cmagdurlari.blogspot.com
Piknik öncesi bir konuşma yapan TOÇ BİR-SEN Genel Sekreteri Mustafa Özkaya, kamu çalışanlarının her türlü özlük haklarının iyileştirilmesi için tüm gayretleri ile çalıştıklarını belirterek, 4-B statüsündeki kamu çalışanlarına kadro verilmesinde emeği geçen tüm sendika üyelerine teşekkür etti.
4-C statüsünde çalışan tüm kamu çalışanları için de kadro verilmesi için çaba sarfettiklerini, ön lisans mezunu personellerin lisans tamamlama hakkı için çalışmaların devam ettiğini belirtti. Tüm iş kollarında yetkili sendika olarak Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez kamu çalışanları adına toplu sözleşme görüşmelerinde bulunacaklarını kaydeden Özkaya, bundan başka kamu çalışanları için grevli, toplu sözleşmeli sendikal haklar için çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini vurguladı.Bir şölen havasında geçen piknik sonunda, misafirler Nevşehir'de ilk kez düzenlenen bu organizasyonun gelenekselleştirilmesini istedi.
Medya73.com
www.4cmagdurlari.blogspot.com
Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.

Paylaş | |
Bu Haberi Paylaş:

3 yorum:

  1. Samimi iseniz yaklaşan toplu sözleşmelerde özelleştirme Kurbanları TEKEL cilere kadro verilmeyene kadar kimse oturmasın Toplu Sözleşmelere

    YanıtlaSil
  2. MAVİ SAKAL DEDİ Kİ...
    BEN DE, HAKLARIMIZI SAVUNAN ARKADAŞLARA KATILIYORUM.
    BİZ BU HENGAMENİN ORTASINDA KALDIK, İÇİN İÇİN YANIYORUZ. İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ KOŞULLAR, BİZLERİ İÇİNDEN ÇIKAMAYACAĞIMIZ SONUÇLARA DOĞRU GİDEREK SÜRÜKLÜYOR.
    SENDİKALARDAN, BİRAZ DAHA DUYARLI VE ETKİLİ DAVRANMALARINI BEKLİYORUZ.
    HÜKÜMETTEN DE BİRAZ DAHA ESNEK, YAPICI VE ONARICI
    OLMASINI BEKLİYORUZ.
    AKHİSAR TEKEL
    MAVİ SAKAL

    YanıtlaSil
  3. memur sene bağlı ya bu yalanları bırakın memur sen akp nin beslediği sarı sendika ey 4/c liler memur sen e bağlı sendikaları bırakın hakkımızı meydanlarda arayalım birlik olalım bir araya gelelim akp 4/c personel sistemini kurdu ve bu çalışma sisteminide övüyor 4/c Türkiye Cumhuriyeti devleti yönetenlerin işlediği insanlık suçu kara bir lekedir Anayasa mahkemeside hak adalet eşitlik ilkesine ayrı karar vererek 4/c yi onaylamıştır yargı malesef idarenin eline geçmiştir.buda gösteriyorki tek çare çalışanın birliği dirliği 4/c li personelin bir çoğu malesef akp oy sendikasına üye olarak emekçi onuruna hakaret etmiştir bundan sonra bilinçli hareket etmesi lazım daha ne kadar r.t.e nin hakaretlerine tahammül edilmemize oy verecekler r.t.e nin 4/c lilere sövmesinimi bekliyeceğiz adam olalım safları sıklaştıralım bitirelim bu 4/c ücretli köle sistemini

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com