Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

22 Haziran 2011 Çarşamba

Memur Sen in 4/C ye Kadro Talebi


Memur Sen in 4/C ye Kadro Talebi
Memur-Sen Kocaeli İl Temsilcisi Halil İbrahim Keleşoğlu, önceki akşam düzenledikleri yemekli toplantıda yeni ve demokratik anayasa taleplerini yenileyerek, tüm 4/C li sözleşmeli memura kadro talebinde bulundu ve ekledi 4-C liler aleyhine oluşacak yeni mağduriyet algıları engellenmelidir.
www.4cmagdurlari.blogspot.com
Memur-Sen Kocaeli İl Temsilciği, önceki akşam yemekli bir basın toplantısı düzenledi. İzmit Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen basın açıklamasına Memur-Sen Kocaeli İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Kocaeli Şube Başkanı Harun Yaşar Aliş, Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Halil İbrahim Keleşoğlu, Diyanet-Sen Şube Başkanı Selami Tarcan, Toç-Bir-Sen Şube Başkanı Zekeriya Çıldır, Büro-Memur-Sen Şube Başkanı Ömer Türk ve şube yönetimden bazı isimlerle ilçe başkanları katıldı. Toplantıya katılan üyeler tek tek kendilerini diğer üyelere tanıttı. Ardından Keleşoğlu basın açıklamasını yaptı.
KADRO TALEBİ
www.4cmagdurlari.blogspot.com
En önemli taleplerinden birinin sözleşmeli personel uygulamasından vazgeçilmesi ve sözleşmeli olarak çalışan bütün kamu çalışanlarının kadrolu hale getirilmesi olduğunu belirten Keleşoğlu “Sözleşmeli personel sorununu da çözdük. Sözleşmeli olarak çalışan personelle aile hekimleri kadrolu oldu. Sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesiyle 4-C liler aleyhine oluşacak yeni mağduriyet algıları engellenmelidir. En kısa zamanda kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan diğer sözleşmeli personelin kadrolu olma haberinin müjdesini vereceğiz dedi.
ANAYASA ÇALIŞMASI
İhtiyacımız olan yeni, sivil, özgürlükçü ve demokratik anayasadır diyen Keleşoğlu, sözlerine şöyle devam etti “Bu açıdan yeni bir anayasa çalışması başlattık. Ülke çapında 50 kişi ile anayasada yapılacak değişikliklerle ilgili sorular yönelterek anket uygulaması yapıyoruz. Çalışmamızı haziran sonu bitirip sonuçlara ilişkin değerlendirmeyi 12 Eylül’de Genel Merkez’in düzenleyeceği panelle kamuoyuna açıklayacağız. Sonucu ise yeni seçilecek TBMM Başkanına ve siyasi partilere sunacağız. Memur-Sen olarak ekim ayında uluslararası bir Anayasa Kongresi düzenleyeceğiz. Kısaca bu dönem halkımızın yüzde 95’ini temsil eden TBMM’den ve siyasi partilerimizden, tüm halkımızı birinci sınıf olarak kucaklayan yepyeni bir anayasa bekliyoruz. Milletimiz acilen yeni ve demokratik anayasayı beklemektedir.
Kocaeli Gazetesi
www.4cmagdurlari.blogspot.com
Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.

Paylaş | |
Bu Haberi Paylaş:

3 yorum:

  1. şube başkanları kadro diyor ancak genel başkanları ve diğer yöneticileri aile yardımı yeter düşüncesinde.

    YanıtlaSil
  2. Memursenin yöneticileri dürüst insanlar şimdi 4c lilere kadro almak için uğraştıklarından eminim ama bir şansızlık olurda alamayız yalancı durumuna düşeriz diye dile getirmediklerinden kuşkum yok. Gerçi başbakanın da sözü var, Gazetelerdede yayımlandı bence biraz daha sabırlı olmalıyız. Bekleyip görmeliyiz.

    YanıtlaSil
  3. Memursen Seçimlerden önce 4/c lilere Aile yardımı verileceğinide söylemişti ne oldu 850 TL alan 4/c liler aile yardımını vermediler aylığı iki bin ile üç binlira arası olan arkadaşlarımıza verdiler. Bırakın Aile yardımını hala TEKEL ve 4/c lilerden her yılı yenilenen sözleşmelerinden dolayı işe girmişler diye 110 TL de Damga Vergisi alınıyor?? Memursen hangi kadrodan bahsediyor?? Memursen samimi olabilir ama TEKEL Denilince adamların yüz şekilleri değişiyor, mimkleri sertleşiyor, ifadeleri tehtitvari olmaya başlıyor ve inanını Biz TEKEL ciler olmasaydık çoktan 4/c yide düzeltirlerdi.... Biz sendikaların samimiyetini Ankaradaki 78 günlük eylemimizde gördük Önünde eylem yaptığımız Türkiş bizlere çok afedersiniz tuvaletlerini bile kullandırtmıyorlardı, diğer sendikalar ise kendi iç çekişmelerinden bizleri yani orada 18-20 yıllık emeklerinin peşinde olan TEKEL cileri işçileri gerçekten desteklemiş olsalardı bu gün içinde bulunduğumuz ne olduğu belli olmayan kölelelik düzeninden beter 4/c denen ve birilerinin yüzakı olan bu çalışma statüsüne mecbur bırakılmazdık.. Bizler kimseden yeni bir şey istemedik biz kazanımlarımızı,Kadroumuzu,özlükhakkımızı,kısacası elimizden alınan haklarımızı istedik çoluk çocuğumuzun geleceği için ekmek için emek için direndik, ama kendimizi bir türlü anlattıramadık hakı adaleti ağızlarından düşürmiyenlere..
    Biz TEKEL cileri Yangelip yatmakla, Devletin malı deniz yemeyen domuz ve Yetimin hakını yemekle suçlamadımı en güvendiğimiz insanlar bile?? Şimdide Sivil anayasa ya lütfen 4/c yi şu anki anayasa mahkemesine verdik ne oldu ne değişti 18-20 yıllık emeğimizi yerle bir etmedilermi, insanca yaşamayı isteyen,İnsan gibi muamele görmek isteyen, Emeği için Anakrada eksi 18 derecede kışın ortasında sokalarda kalan TEKEL cilere birde Anayasa mahkemesi vurmadımı tokadı??
    Sölermisiniz Joplanmadıkmı?? Biber Gazı sıkmadılarmı Hahuzlara atılmadıkmı?? Tüm bu olanları anayasa mahkemesim üyeleri görmedimi???
    Bizim inanın kimseye inancımız kalmadı ALLAH tan başka, Çünki göz göre göre haksızlığa uğradık, Mağdur edildik,İnsan yerine konulmadık, tüm bu sitemimiz geçim derdi, insanca yaşamak için, elimizden alınan haklarımız için başka bir şey değil.. Yinede kimler İşçiler için emek için 4/c ve Biz TEKEL cililere yapılan haksızlık için bir katkısı olursa birşeyler yapmaya çalışır ve yaparsa ALLAH razı olsun.. İnşallah Hakkımızı Hakettiğimizi alırız bir gün... selam saygılar Tekelci...

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com