Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

17 Ocak 2015 Cumartesi

Tonbul: 4/C’li Personelin Kadroya Geçirilmesini Güçlü ve Kararlı Bir Şekilde Masaya Taşıyacağız


Tonbul: 4/C’li Personelin Kadroya Geçirilmesini Güçlü ve Kararlı Bir Şekilde Masaya Taşıyacağız
Enerji-Bir-Sen 5. Olağan Genel Kurulu Ankara Büyük Anadolu Otel’de gerçekleştirildi. Enerji Bir-Sen Genel Başkanı Hacı Bayram Tonbul, Salonu dolduran coşkulu kalabalığa hitap ederek, “Bizim sendikal mücadelemiz, insan merkezlidir. Bizim, sendikal duruşumuz, emek ve ekmek önceliklidir. Bizim sendikal kimliğimiz, kadim medeniyet değerlerine mensubiyettir. Bizim sendikal kişiliğimiz, tarihe yön vermiş bir millete aidiyettir dedi.
Başkan Tonbul sendika olarak kazanımlarının değersizleştirlmek istediğini vurgulayarak sözlerin eşu şekilde devam etti.
www.4cmagdurlari.blogspot.com
“KAZANIMLARIMIZ DEĞERSİZLEŞTİRİLMEK İSTENİYOR”
“Birileri kendilerinin değersizleşmesini gizlemek adına Toplu Sözleşmeyi değersizleştirmeye çalışıyor” diyen Tonbul, “Kamu-Sen bir taraftan, KESK bir taraftan bunun için çabalıyor ve bize saldırıyor. İftiraya ve yalana sarılıyor. O kadar hezeyan içerisindeler ki 1 Ocak 2015 itibariyle uygulanmaya başlanan memur maaş katsayılarının dahi düşük hesaplandığını iddia edecek kadar zavallı duruma düştüler. Okumuyorlar, düşünmüyorlar ve bunun doğal sonucu olarak da görmüyorlar, anlamıyorlar. Tabi birde bu koroya eşlik eden ana muhalefet partisi ve onun genel başkanı var. Neredeyse periyodik aralıklarla grup toplantılarında Memur-Sen’e sataşıyor, daha doğrusu sataşmaya yelteniyor. Boyundan büyük laflara, aldığı oydan küçük hesaplara tevessül ediyor. Memur-Sen’i memuru satan sendika olarak göstermek için laf cambazlığı yapıyor ancak sürekli ipten düşüyor. Ey Kemal Kılıçdaroğlu, hesap uzmanısın ancak hangi hesabın uzmanısın anlayamadık. Memurları satılacak meta gibi gördüğünü itiraf ettiğinin, kamu görevlilerinin %50’sinin üyesi olduğu konfederasyona sataştığının farkına varmanı daha ne kadar bekleyeceğiz. İkinci dönem Toplu Sözleşme metnini okumadın mı, okuyup anlamadın mı bilemiyoruz. Okuduğunda anlamanı da artık beklemiyoruz. Bize dair hezeyanların, yalanların, söylediklerin üzerinden iktidar olmaktan ümidini kestiğini anlıyoruz. Anlıyoruz anlamasına da bir hesap uzmanının, bir genel müdürün taban aylığa zammın, emekli maaşı ve ikramiyesindeki artışın, 4/C’li personelin maaşlarında 350 TL’ye varan bir artışın ne anlama geldiğini anlamamasını bir türlü anlayamıyoruz” şeklinde konuştu.

Genel Başkan Hacı Bayram Tonbul 2015 yılı içerisinde yapılacak olan toplu sözleşme görüşmelerinde 4/C'li personele kadro talebini masaya taşıyacaklarını belirterek sözlerine şu şekilde devam etti.

4/C’Lİ PERSONELE KADRO TALEBİ
4/C’li sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesini güçlü ve kararlı bir şekilde masaya taşıyacaklarının altını çizen Başkan Tonbul, “2005 yılından sonra göreve başlayanların bir derece mağduriyetini bitirmekte kararlıyız. Disiplin cezalarının affı konusunda düzenleme yapılmasını isteyeceğiz. Başta KİT personeli olmak üzere vergi dilimi ve oranları konusundaki taleple ilgili ısrarımızı sürdüreceğiz. Ek gösterge oranlarının artırılmasını isteyeceğiz.”
Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.


Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki butonlar kullanılarak veya www.4cmagdurlari.blogspot.com şeklinde aktif link verilerek kullanılabilir.
Bu Haberi Paylaş:

1 yorum:

  1. Her sene taşıyacağız diyorlar ,sözleşmede al sana şu üç kuruşu oyan deyip geçiştiriyorlar.Ardından da şunu verdik bunları yaptık diyorlar Oysa yaptıkları ve yapacaklarının tamamı kadronun içinde zaten, Nediye oyalıyorlar her sene personel almıyorlar-mı ihtiyaç yok mu var peki bu inat neden vicdanlarına hiç soruyorlar mı acaba

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com