Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

7 Ağustos 2013 Çarşamba

Çalışma Bakanı Faruk Çelik 4/C'lilere Kadro Sorusuna Ne Cevap Verdi


Çalışma Bakanı Faruk Çelik 4/C'lilere Kadro Sorusuna Ne Cevap Verdi
Memur Konfederasyonları ile Hükümet arasında yapılan toplu sözleşme görüşmelerininin ardından anlaşma sağlanan konuları açıklayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik bir gazetecinin kendisine 4/C Çalışanlarına kadro sorusunu sorması üzerine Bakan Çelik sorulan soruya cevaben;

"Geçtiğimiz ay sözleşmelilerle ilgili yine bu masa etrafındaki değerlendirmelerin neticesi olarak 100 bin sözleşmelinin kadroya alınması sağlanmış idi. O süreçlerde 4/C'lilerle ilgili de yoğun değerlendirme yapıldı. Değerlendirmelerde biz çok net bir ifade kullandık. Dedik ki; 4/C'lileri bizzat dinleyen bir bakan olarak; 'onların yaşadığı sorunları biliyoruz. Ama toplu sözleşme sürecinde, onların mali ve sosyal hakları masamızda olacaktır' dedik.
www.4cmagdurlari.blogspot.com
Bugün de o sözümüzün gereği olarak mali ve sosyal haklarının iyileştirilmesi konusunda son derece önemli bir adım attığımızın inancı içerisindeyim. Verdiğimiz sözü yerine getirdik. Kadro yani statü konusu, bu masanın konusu değil. Onu özellikle toplu sözleşme görüşmelerine başlamadan önce ifade ettim. 'Bunların mali ve sosyal hakları iyileştirilmesi, gündemimizde olacak' dedim, diğer konu Parlamento'nun, Meclis'te ele alması gereken konulardır. Dolayısıyla bu masada görüştüklerimizi sizlerle paylaşmış olduk. Özellikle 4/C'li kardeşlerimizin artışlarının hayırlı olmasını diliyorum." dedi.
Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.



Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki butonlar kullanılarak veya www.4cmagdurlari.blogspot.com şeklinde aktif link verilerek kullanılabilir.
Bu Haberi Paylaş:

8 yorum:

  1. 657/4c bu zamlarla yaşam destek ünitesine bağlanmıştır. SAMSUNLU

    YanıtlaSil
  2. Bunlar dediğin insanlar elinden ekmeğini umudunu çocuklarının geleceğini aldığınız insanlardır. Sayın bakan sen bir piyonsun Allah günahlarınızı affetsin bu dünya yalan gerçek dünyada gözlerimizin içine bakamayacaksınız.

    YanıtlaSil
  3. Sayın Bakanım Bizde Söz Verdiğimiz Gibi Size Gerekeni Yapacağız Emin Olun..ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN..Özelleştirme..İZMİR..

    YanıtlaSil
  4. 4 c gündeme geldiğinde hep aynı şey.yuvarlak konuşmalar.4 c liye böyle davrandığınız sürece akp hükümetini hiçbir şey değil 4 c nin ahı bitirecek.4 c liye nasıl bakarsanız allah cc size öyle bakar bilesin iz. Siz tarihe 4 c düşmanı olarak geçeçeksiniz farkındamısınız.verdiğiniz zamla 4 c liyi kandıracağınızı mı zannediyorsunuz.

    YanıtlaSil
  5. ÖNCE EŞEĞİ ÇALIYORLAR SONRA EŞEĞİN KIÇINI GETİRİP SİZ 4C LİLERE ÇOK BÜYÜK LÜTUFTA BULUNDUK DİYORLAR,YENİ İŞE GİRMİŞ HİZMETLİ,ODACIYA 2060 TL MAAŞ EN AZ 10 YIL İLE 27 YIL TEKNİK PERSONEL OLARAK ÇALIŞMIŞ 4C LİLERE İSE YENİ ZAMLAR İLE 1550 LİRA SAYIN İKTİDAR ÇOK ADALETLİ ÇOK MERHAMETLİSİNİZ DOĞRUSU.

    YanıtlaSil
  6. Bizi temsil eden Bir Bakanın bunlar diye hitap etmesi çok saygısızca bir davranıştır bize verdiği değeri gösterir.

    YanıtlaSil
  7. 4 C LİYE VERMİŞ OLDUĞUNUZ ZAMLA BİLE MEMURUN ALDIĞI MAAŞIN YARISI.NE DEĞİŞTİ ? KAMU ÇALIŞANLARI İÇERİSİNDE 4 C LİNİN YİNE EN DÜŞÜK KESİM DEĞİLMİ. MEMURLA AYNI İŞİ YAP MEMURUN ALDIĞI ÜCRETİN YARISINI AL. DEĞİŞEN NE. MEMUR 2500 TL 4 C Lİ 1500 TL. 1000 TL GİBİ FAR ADALET BUNUN NERESİ.HANİ DENGE TAZMİNATI HANİ DOĞUM YARDIM PARASI. ELİNİZİ VİJDANINIZA KOYUNDA SÖZLEŞMEDEKİ EK BİR ÜCRET ÖDENMEZ MADDESİNİ BARİ KALDIRINDA 4 C Lİ ÇALIŞTIĞI KURUMLARDA DENGE TAZMİNATINDAN, DÖNER SERMAYEDEN, EK ÖDMEDEN FAYDALANSIN.4 C LİYE ELMA ŞEKERİ VEREREK KANDIRMAYI BIRAKIN ARTIK. AİLE YARDIMI 3 SENE ÖNCE VERMENİZ GEREKENDİ. ONU BİLE 1 OCAK TA VERMENİN MANASI NE .NEDEN 1 AĞUSTOS İTİBARIYLA GEÇERLİ DEĞİL. 4 C Lİ 1 OCAKTA MI AİLE OLDU.4 C LİYE BAĞ BAĞIŞLAMIŞ GİBİ ONUDA ÖĞÜNE ÖĞÜNE ANLATIR DURURSUNUZ.TORU TOPU 1500 TL.ONUDA ELİNİZ TİTREYEREK VERDİNİZ.EN DÜŞÜK MEMURUN ALDIĞI ÜCRETİN BİLE YARISI EL İNSAF.4 C LİNİN YETERİNCE GURURUYLA OYNAMADINIZ MI? YETMEDİ Mİ *? GELİR DAĞILIMINDA ADALETİNİZ BU MU ?

    YanıtlaSil
  8. MEMUR ZAMMINDAN FAYDALANAN 4 C Lİ NEDEN MEMURUN DENGE TAZMİNATINDAN FAYDALANAMIYOR.SORARIM SİZE ? ADALETİNİZ BU MU. NEREDE SİZİN ADİL DÜZENİNİZ.?

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com