Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

7 Ağustos 2013 Çarşamba

4/C Çalışanlarının 2014 Yılı Maaş Artışı Ne Kadar Oldu


4/C Çalışanlarının 2014 Yılı Maaş Artışı Ne Kadar Oldu
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, "Ocak 2014'ten itibaren geçerli olacak şekilde, taban aylığa 175 lira, 2015 yılında birinci 6 ayda yüzde 3, ikinci 6 ayda yüzde 3 ve enflasyon farkı oluşur ise enflasyon farkı ödenecektir" dedi.
Toplu sözleşme görüşmelerinde mutabakat sağlandı. Memur Sendikaları ile Hükümet arasında 1 Ağustos 2013 tarihinden itibaren devam eden toplu sözleşme görüşmeleri bugün itibari ile sonuçlandı. Merak edilen husus 4/C çalışanlarının maaşlarındaki iyileştirme konusu oldu. İşte 4/C'lilerin 2014 yılı ocak ayı itibari ile maaşlarında yapılacak olan artış oranları.

4/C'lilere aile, eş ve çocuk yardımının yanında 2014 Ocak ayında iyileştirme faslından 175 lira, seyyanen yapılacak artışta da 175 lira olmak üzere 2014 yılında 4/C'lilerle ilgili 350 liralık bir iyileştirme gerçekleşeceği açıklandı.
"4/C'lilere 550 lira yansıma olacak"
Sendikaların 4/C'liler için olmazsa olmazlarının kadro olduğuna işaret edilirken, sendikalar 23 bin 4/C'linin iş güvencesine kavuşacakları bir kadro istediklerini belirtti. En düşük 4/C'linin bin 22 lira, en yüksek 4/C'linin ise bin 264 lira maaş aldığını belirten sendikalar, "4/C'lilere 175 taban aylık, 175 seyyanen 350 lira 1 Ocak'tan itibaren geçerli olmak üzere ayrıca 163 lira eş yardımı, çocuğun yaşına göre 18 ya da 36 lira çocuk başı toplam 550 civarında da 4/C'lilere 1 Ocak 2014'ten sonra yansıması olacak" dedi.
www.4cmagdurlari.blogspot.com
Yapılan müzakerelerde şu anda 45 lira olan toplu sözleşme ikramiyesinin, örgütlü olan herkese 60 liraya çıkarılmasında uzlaştıklarını vurgulayan Ahmet Gündoğdu, "Disiplin affı, 30 yıllık sürenin kaldırılması, bir derece verilmesi 2013'ten sonra göreve başlayan memurlara devlete borcudur. 4 alanın tamamına yansıması olan bir toplu sözleşme mütabakatına imza attık. 4 milyon 200 bin çalışan ve emekliye aileleriyle hayırlı olsun" diye konuştu.
Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.



Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki butonlar kullanılarak veya www.4cmagdurlari.blogspot.com şeklinde aktif link verilerek kullanılabilir.
Bu Haberi Paylaş:

9 yorum:

  1. Bundan dört sene önce abime bir miktar borç para vermiştim.hemen ödeyecekti dört sene sonra ödedi bir sürü sorun yaşattı.ha birde paramı verdi Teşekkür etsene bana dedi...Bizim haklarımızı elimizden alıp parça parça veren Ak parti hükümeti ALLAH sizi sevecek.hesap günü görüşürüz...özellştirme...İZMİR..

    YanıtlaSil
  2. Sizden bekleneni yine yaptınız satılık sendikalar sonuç hiçte şaşırtıcı olmadı. 10 yıllık 4/c liyim arkadaşlar alışın artık bu durumlara biz ne bakanlar gördük ne verilen sözler duyduk hepsi fos çıktı. Tek tavsiyem sırtınızdan geçinen parazitlerden kurtulun sendikalardan istifa edin çok şükür ben rahatım istifa ettim asla kene beslemem ben koyun değilim.

    YanıtlaSil
  3. memur sen in 4 c için horz döğüşü fiyasko ile bitti.hani kadro nerde yine 4 c liyi geçiştirdiniz. mecliteki 4 c linin 2700 tl. ver diğerlerinede elma şekeri. sonra onuda öğünerek anlatıp durursunuz. bağ bağışlamış gibi. bu ne çifte sıtandart.

    YanıtlaSil
  4. ercan dıramalı7 Ağustos 2013 15:29

    satışın bu kadar kolayı,pes doğrusu.5 günde oldu bittiiiiiii.

    YanıtlaSil
  5. Fazla mesailer çok komik 8 saatte 9,50 sadaka mı bu acaba ben 8 saatte dışta çalışsam en az 35 lira aalırım

    YanıtlaSil
  6. siz 4/c liler gidin meclis 4/c liler ne kadar alıyor öğrenin sonra bu sütunlara yazılarınızı yazın. Önce siz sendikadan kurtulun tamam mı.

    YanıtlaSil
  7. ben memursen ve hükümetimizden allah razı olsun derim bu toplu görüşmede emeği geçen herkese teşekkürler.bence 4.b.nin önü açılmış oldu saygılar.

    YanıtlaSil
  8. arkadaşlar iyileştirme her ne kadar tatminkar olmasa da yinede teşekkür edelim bu kadarı için, ve edebimizi bozmadan mücadeleye devam edelim..öfke ve beddualar bize birşey kazandırmaz..
    ben buradan hem sayın bakana hemde Ahmet Gündoğdu beye teşekkür ediyorum..

    YanıtlaSil
  9. SELAMÜN ALEYKÜM ARKADAŞLAR. SAYIN BAŞBAKANIMIZ VE BAKANIMIZ DULLARA NEDEN YARDIM ETMİYORLAR. BEN 18 YILDIR DULUM.TEKEL MAĞDURUYUM. ÇOCUKLARIM 18 ÜZERİNDE. İŞ YOK PARA YOK. EVLENMELERİ LAZIM. HERKESLER ALIYOR YARDIM ASIL BİZİM GİBİ ASLEN ALMASI GEREKEN DULLARA DUL YARDIMI NEDEN YOK. ASIL MAĞDURLAR BEN VE BENİM GİBİLER . VİCDANLARINA DUYURSUN RABBİM.HİZMET YILIMI DOLDURMUŞ BULUNMAKTAYIM.YAŞTAN DOLAYI 3. SENE 8 AY BEKLEMEK ZORUNDA KALDIM. AYRICA 800 MAAŞLA 3 YILDIR 4.C STATÜSÜNDE ÇALIŞMAKTAYIM. MİLLETE MUHTAÇ OLDUM. EMEKLİ ETSİNLER DE HAYIRLISIYLA MAAAŞIM BARİ ARTAR BİRAZ. LÜTFEN BU YAZIMI BAŞBAKANA BAKANA DUYURUN. SALICAKLA.

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com