Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

6 Ağustos 2013 Salı

İsmail Koncuk'tan Hükümetin Teklifine Tepki


İsmail Koncuk'tan Hükümetin Teklifine Tepki
Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk Hükümetin teklifine tepki gösterdi. Hükümet kanadının sunduğu tekliflere Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk Twitter hesabından sert tepki gösterdi. İşte İsmail Koncuk'un tweet açıklamaları:

"Hükümet memurlara güzel bir bayram geçirtmek istemedi. Böyle komik bir zam teklifi ile karşı karşıya kaldık. Verilen zamlarla en düşük memura ilk 6 ay için 48 TL, ikinci 6 ay için 49 TL zam yapılacak. Diğer öneriyle de 72 TL net maaş artışı olacak" dedi.
Öğretmenlerin iki yıldır ek ödemelerinin artırılmasını beklediklerini kaydeden Koncuk, "Bu rakamlar öğretmenlerle dalga geçmek gibidir. Bu rakamlar kabul edilemez. Öğretmenlerin maaşlarına 300 TL artış yapılması gerekir" diye konuştu.
Koncuk, yıllardır 4/C'lilerin kadroya alınması için mücadele verdiklerini belirterek, toplu sözleşme masasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in, "4/C'lilerle ilgili statü değişikliğine bu masa karar veremez. Bu masa ancak 4/C'lilerin maaş zamları ve aile yardımına karar verir" sözlerini söylediğini ileri sürdü. Koncuk, Bakan Çelik'in görüşüne katılmadıklarını bildirerek, "Bu masa, 4/C'lilerin kadrosuyla ilgili karar verme gücünde ve kabileyetinde bir masadır" değerlendirmesini yaptı.
"4/C'lilere kadro verilmediği sürece hiçbir teklif, bizim için bir çözüm olarak kabul edilemez" diyen Koncuk, tek çözümün 23 bin 4/C'liye kadro verilmesi olduğunu savundu.
Koncuk, teklifin bayramdan sonra tekrar revize edilmesi gerektiğine dikkati çekerek, 3 konfederasyona da eylem birliği çağrısında bulunduklarını dile getirdi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in bu masada statü değişikliği yapamayız yani bu masada 4/C'ye kadro çıkmaz dediğini vurgulayan ismail Koncuk 40+40 öğretmenle alay etmektir. 4/C'nin tek çözümü kadrodur, aile ve çocuk yardımı 4/C'liye zaten borcunuzdu diyen Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk teklifi kabul edilemez olarak değerlendirdi.

www.4cmagdurlari.blogspot.com
Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.



Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki butonlar kullanılarak veya www.4cmagdurlari.blogspot.com şeklinde aktif link verilerek kullanılabilir.
Bu Haberi Paylaş:

13 yorum:

  1. Toplu sözleşme masasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in, "4/C'lilerle ilgili statü değişikliğine bu masa karar veremez. Bu masa ancak 4/C'lilerin maaş zamları ve aile yardımına karar verir" sözlerini söylediğini ileri sürdü. Görünen o ki 500 bin kişiye kadro veren 23 bin 4 C liye kadro vermek gibi düşünceleri bile yok. Madem ki kadro yok bu masada 4 c linin yıllık sözleşmesindeki EK BİR ÜCRET ÖDENMEZ maddesini kaldırın memurlara verilen adı denge tazminatı mı olur. ek ödememi olur veya döner sermayemi olur onu alsın . Sayın Bakan konuşmalarında samimiyse 4 C liye. bu masada kadro yoksa var olanı DENGE TAZMİNATI nı verin. Bitsin bu çile. Bizi de yormayın kendinizi de.

    200 tl net Zam + Aile Yardımı + denge tazminatı.

    YanıtlaSil
  2. Sayın Bakan konuşmalarında 4 C liye. bu masada kadro yok diyorsa memura vermiş olduğunuz var olanı DENGE TAZMİNATI nı verin. Bitsin bu çile. Bizi de yormayın kendinizi de.

    200 tl net Zam + Aile Yardımı + Denge Tazminatı.

    YanıtlaSil
  3. Akil adam diyorki;
    Arayı bulalım işte çözüm.
    Kadro yoksa denge tazminatı var onu verin.

    150 tl Net Zam + Aile Yardımı + Doğum Yardımı + Denge Tazminatı

    Bu teklifi baba oğula yapmaz iyi değerlendirin.Ama Sayın Başbakan ve Bakan merhametlidir vijdan sahibidir 4 c liye bu teklifi yapar. 4 C lide bunun altında kalmaz Sayın Başbakan ve Bakan için hayır duasını eksik etmez inşallah.
    Şu ölümlü dünyada alaşmayacak ne var. Haydi selametle


    .

    YanıtlaSil
  4. 4 cli hakkaniyet adına memura verilen DENGE TAZMİNATININ DA kendisine verilmesini istiyor. sayın Bakanımıza duyurulur.
    150 tl Net Zam + Aile Yardımı + Doğum Yardımı + Denge Tazminatı

    YanıtlaSil
  5. Kadro hayaldi
    Eğer olursa;
    150 tl Net Zam + Aile Yardımı + Doğum Yardımı + Denge Tazminatı olsun.

    YanıtlaSil
  6. ÖZELLEŞTİR-ME (Tekel) MAĞDUR6 Ağustos 2013 22:52

    Bu Mabarek Ramazan aynın Bayram Arifesinde, Üç Büyük Sendikaya buradan Çağrıda bulunuyoruz Biz Özelleştirme Mağdurları: Lütfen Bizleri için KADRO'nun dışında hiç bir talepte ALLAH Rızası için B U L U N M A Y I N... Yeter mevcut hükemetin biz Özelleştirme Mağdurlarına yaptığı Haksızlık, Ayrımcılık, Vicdansızlık ya bizde bu Ülkenin vatandaşoyız,Bizlerde İnsanız, Bizlerin Geçindirmekle Yükümlü olduğu Ailemiz, Bizlerin Üniversitede Askerde olan Çocuklarımız var yetmedimi bunların bizlere olan Kini Nefreti.... Bizler 4/c li Olarak İşe girmedik Bizler sınavla Mülaktla işe girdik ve 15-20 Yıl arasında Daimi Kadrolu çalıştık Gençliğimizi verdik. Şimdi 35-45 Yaşımızdan sonra Askari ücrete denk bir aylıkla ve gittiğimiz Kurumlarda en kötü işlerde çalıştırılıyoruz Dünyanın neresinde var böyle bir ADALETSİZLİK... Bizler Ankarada 78 Gün Emeğimiz ve Ekmeğimiz için direndik 1 bir tek cam dahi kırmadık Kırmayızda çünki bizim derdimiz Ailemiz ve Geçim derdi başka bir şey değildi... Biz Özelleştirme Mağdurlarının Tüm Hakları zaten vardı Daimi İşimiz, Kadromuz, Özlük Haklarımız ve 17 yılda kazanılmış tüm haklarımız ve Bütün Bunları biz Çalışanların dışında gelişen ve bu Hükümet tarafında Özelleştirilmeler neticesinde Bunlar tarafından elimizden alındı.... EEE Dün bizden bütün Hakalarımızı alanlar bu gün aylığımızın 3/1 birini veriyor onuda bu 5 yıldır bekleterek... Daha sayamadığım bir çok nedenden dolayı Buradan Yetkili Sendikalara Sesleniyorum Yeter artık Dayanacak ne Maddi nede Manevi takadimiz kalmadı ve Lütfen Biz Özelleştirme Mağdurları için KADRONUN Dışında Hiç bir Talepte bulunmayın.... Buradan Biz Özelleştirme Mağdurları için birşeyler yapmaya çalışan tüm Sendikaların Bayramını Kutlar ve Bizlere bu Sıkıntıları Yaşatanlarıda Bu Mubarek Ramazan Bayramı Arifesinde ALLAH'a Havale ediyoruz....

    YanıtlaSil
  7. BU KADAR FIRILDAK BU KADAR LAF CAMBAZI İKTİDAR VE MENSUPLARI GÖRMEMİŞTİR BU ÜLKE LAKİN TOPLUMUN ÖNEMLİ KISMI,DA KENDİ GİBİ,LERE TEVAZU GÖSTERİYOR.HÜKUMET ÖNERİSİNE GÖRE OCAK AYINDA 150 LİRA SEYYANEN BÜRÜT YANİ NETİ İSE SSK VE VERGİ KESİNTİSİ İLE 100 LİRA OLAN TEKLİFE İLAVETEN AİLE YARDIMI VERİYOR BUNU,DA EVLİ OLMAYAN ÇOCUĞU OLMAYAN ALAMAYACAK TOPLAM 300 LİRA ARTIŞ, YAKLAŞIK OLARAK.OCAK AYINA KADAR GELECEK GENEL TÜKETİM ZAMLARI İLE VERMEDEN BİR KISMINI,DA ALACAĞINDAN HİÇ KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN.SONUÇ OLARAK 4C LİLERE EN DÜŞÜK DEVLET MEMURU OLAN ODACI,HİZMETLİ MAAŞININ BİLE ÇOK ALTINDA ÜCRETE LAYIK GÖREN BU HARAMZADELER SÖZÜM ONA ADALET,HAK,VİCDAN,İMAN,KİTAP ÜZERİNDEN ÇOK GÜZEL EDEBİYAT TAPIP TOPLUMU KANDIRIYOR.YARIN MEYDANLARA ÇIKIP YİNE ŞUNU VERDİK BUNU VERDİK DİYEREK ÇALDIKLARINI,GASP ETTİKLERİNİ HİÇ AĞIZLARINA ALMAYACAKLAR.ALLAH HESAP GÜNÜ İNŞALLAH SORACAK BUNLARIN RİYAKARLIKLARININ HESABINI.

    YanıtlaSil
  8. Dualarla getirdiklerimizi beddualarla götürmesini biliriz...

    YanıtlaSil
  9. yetkisiz kişilerin o masada ne işleri var ozaman..?karar verme yetkisine sahip kişiler otursun oraya.

    YanıtlaSil
  10. Şu mübarek günde size tek cümlem olacak AKP ve ona bu zulüm gücünü veren herkesi Allah'a şikayet ediyorum vede 10 senedir çoluk çocuğumuzun rızkını azaltıp yandaşlarımıza verdiniz Yüce Rabb'imden tek dileğim en sevdiklerinizin ciğerinden çıksın hakkımı asla helal etmiyorum sizlere sahte müslümanlar.

    YanıtlaSil
  11. 900 lirayla bekar oldugum halde gecinemiyorum zaten bu paraya calisana kiz bile vermiyolar isimizin garantisi yok bu yuzden evlenemiyoruz sayin bakan

    YanıtlaSil
  12. herkes sundan emin olsun ki biz özellestirme magdurlari calistigimiz kurumdaki kadrolu memurlardan daha cok calisiyoruz ayrica bizlere butun özel işlerini yaptiriyolar herseyi bizden bekliyolar bir fotokopi cekmekten bile acizler aksam 5 olunca nasil kacacaklarini sasiriyolar ama bizleri 8 9 bu saatlere kadar calistiriyolarr sayin basbakan sana sesleniyorum burdan artik sizde bazi olumsuzluklarin farkina varin banada 2000 bin lira ver ben sana 4 cocuk yapayim 800 lirayla ne yapmami bekliyosunuzz

    YanıtlaSil
  13. SELAMÜN ALEYKÜM ARKADAŞLAR. SAYIN BAŞBAKANIMIZ VE BAKANIMIZ DULLARA NEDEN YARDIM ETMİYORLAR. BEN 18 YILDIR DULUM.TEKEL MAĞDURUYUM. ÇOCUKLARIM 18 ÜZERİNDE. İŞ YOK PARA YOK. EVLENMELERİ LAZIM. HERKESLER ALIYOR YARDIM ASIL BİZİM GİBİ ASLEN ALMASI GEREKEN DULLARA DUL YARDIMI NEDEN YOK. ASIL MAĞDURLAR BEN VE BENİM GİBİLER . VİCDANLARINA DUYURSUN RABBİM.HİZMET YILIMI DOLDURMUŞ BULUNMAKTAYIM.YAŞTAN DOLAYI 3. SENE 8 AY BEKLEMEK ZORUNDA KALDIM. AYRICA 800 MAAŞLA 3 YILDIR 4.C STATÜSÜNDE ÇALIŞMAKTAYIM. MİLLETE MUHTAÇ OLDUM. EMEKLİ ETSİNLER DE HAYIRLISIYLA MAAAŞIM BARİ ARTAR BİRAZ. LÜTFEN BU YAZIMI BAŞBAKANA BAKANA DUYURUN. SALICAKLA.

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com