Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

27 Haziran 2013 Perşembe

Faruk Çelik ve Ahmet Gündoğdu Görüşmesi Gerçekleşti 4/C Hakkında Açıklamalar (Video)


Faruk Çelik ve Ahmet Gündoğdu Görüşmesi Gerçekleşti 4/C Hakkında Açıklamalar (Video)
Görüşme sonrası Ahmet Gündoğdu 4/C hakkında devletin onlara sahip çıkması lazım Tüikteki 4/C'liler anketör kadrosuna geçirilmesini onlar için çok önemsemiştik bununda yine gündeme alınması lazım ve bundan sonra şu anda 96 bin 500 müjdeyi verdirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum genel başkan yardımcılarıma bu güne kadar verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum 1 Ağustosta toplu sözleşmeye oturacağız şimdi kalan sözleşmelilere müjde verdirme zamanı bunun birinci aşamasını kanun mecliste görüşülüyorken hepimiz orda olacağız önergelerle kalan sözleşmelileri dahil etmeye çalışacağız eğer burada gerçekleştiremezsek 1 Ağustos yeni toplu sözleşmede bunlar en önemli taleplerimiz olacak ve hepinizede teşekkür ediyorum dedi.
Daha sonra sözü alan Çalışma Bakanı Faruk ÇELİK 4/C çalışanları hakkında şunları söyledi.
Çalışma hayatıyla ilgili olarak Ak Parti Hükümeti olarak çok önemli reformlar çok önemli düzenlemeler gerçekleştirdik. Bunun yanında talepler çok talepler sınırsız. Ayrıca 4/C diye ifade edilen ağırlıklı özelleştirme neticesinde farklı bir statü alan çalışanlarımızla ilgili talepleride biliyoruz bunları da değerlendirdiğimizi, sorunlarını iyi bildiğimizi özellikle 4/C çalışanlarımızın bilmesini istiyorum. Bildiğiniz gibi özelleşen kurumlarda kamu çalışanları diğer kamu kurumlarına memurlar diğer kurumlara geçmekte ama diğer çalışanlarımız özelleştirme neticesinde depoya alınmakta ve oradan kamu kurumlarına 4/C statüsünde dağıtılmakta. Şu anda sayı olarak 23 bin civarındaki 4/C çalışanımızında kadro taleplerini biz biliyoruz. İşçi veya memur statüsünde çalışma taleplerini biliyoruz. Ancak özelleştirmeler devam edeceğine göre kamu kurumlarında özelleşecek olan kurumlarda nitelikli personelin kalmama ihtimali dikkate alındığında yani kadroya aldığınız zaman kadroya geçirdiğiniz zaman meydana gelecek olan özelleştirmelerdeki aksamaları dikkate alarak kadroya alınmaması noktasında bir kararımız oldu. Ancak bu 4/C'lilerin şu anda karşı karşıya bulunduğu sorunları ve taleplerini görmemezlikten gelme anlamını taşımamaktadır. Sayın başkanın ifade ettiği gibi 1 Ağustosda 4/C'lilerde bizim toplu sözleşme masamızda olacak ve onların sorunlarını çok daha ayrıntılı bir şekilde bu toplu sözleşmede ele alacağız ve yapılması gereken iyileştirmeler hangi alanda ise onlarıda birlikte masa etrafında konuşup demokratik yollardan onların haklarınında iyileştirilmesi sorunlarının iyileştirilmesi konusunda birlikte çalışmalar yapacağız dedi.
Faruk Çelik ve Ahmet Gündoğdu Görüşmesi Gerçekleşti 4/C Hakkında Açıklamalar Haberi Videosu

Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.

Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki butonlar kullanılarak veya www.4cmagdurlari.blogspot.com şeklinde aktif link verilerek kullanılabilir.
Bu Haberi Paylaş:

58 yorum:

  1. şu an ezanlar okunuyor ben sizleri allah havale ediyorum

    YanıtlaSil
  2. Eğer artık size inanmamızı istiyorsanız,güvenilir olduğunuzu ispat etme zamanı gelmiştir.Şuracıkta 1 ağustos'a da bir şey kalmadı o günde mutlaka gelecektir.Şayet 1 ağustos tanda birşey çıkmazsa bu sizlerin ne kadar oyalayıcı politika güttüğünüzü ve sadece biz 4/C lileri oyalamak dışında bir şey yapmak istemediğiniz anlamına gelecektir.Bizlerin sorunlarını bilipte hep bizleri öteleyenler mutlaka bu dünyada olmazsa bile elbette mahşerde hesap verecektir.1 Ağustos'ta mutlaka gelecek ve birbirimize olan güvenimiz inşallah tazelenecektir.Tek umut ALLAH....

    YanıtlaSil
  3. UYUSUNDA BÜYÜSÜN NİNNİ

    YanıtlaSil
  4. haaaaaaaaaaaaa si.........................

    YanıtlaSil
  5. yazık valla yazık günah yaklaşan şu mübarek ramazan ayınnın hürmetıne dıyeceğım tek kelıme mevlam görüyö herşeyı ona havale ettık artık 4/b lıye kadro verıyosun 4/b lı zaten herşeyı alıyodu her haktan yararlanıyodu ama bız 4/c lıler ne alıyo bu memleketın ınsanlarının bır kısmını sevındırıp dığer kısmını üzmek haksızlık bence günahtır olsun yınede canınız saolsun yüce yaradanım görüyö herşeyı bu dünya sultan süleymana kalmadıkı sıze bıze kalsın

    YanıtlaSil
  6. şimdiye kadar ne oldu bundan sonra ne olacak ahmet gündoğdu kardeşim sen 4/c liler için kendini yorma artık önculuk yapma seni adamdan saymıyoruz 4 yıldır böyle yapacağız söyle yapacağız sonuç sıfır 1mayısta sonuç çıkmıyacagı açıktır onun için sen yorma kendi konuştukça alçaltıyorsun kendini 4 clilerin uyeliğini kaybetmemek için umut tacirliğine soyunma

    YanıtlaSil
  7. Sayın bakan yine çok güzel top çevirip laf cambazlığı yapıyor. Arkadaşlar sakın ama sakın inanmayın ben 10 yılımı verdim değişen birşey yok. Bugün akp ye bağlı sendikadan istifa ettim psikolojim düzeldi. Bu adamlar resmen bizimle dalga geçiyorlar 4/c liye kadro verilmedi gerçek olan budur 3 kuruş iyileştirme yapacaklarmış o iyileştirmeyi resimde yanında duran akiline yap bundan sonra. Allah en başınızdan en sonundaki insan ayrımı yapan kendini Müslüman zanneden kısaca hepinizin belasını versin.

    YanıtlaSil
  8. 1 ağustoslar bitmez

    YanıtlaSil
  9. 23 Bin 4/C linin kadro alması Ekonomiyi çökertecekmiş.!!!Peki 96.500 kişiye kadro vermek ve ayrıca 19.000 yeni memur almak Ekonomiye teğet mi geçecek.Ağzınızdan çıkan her kelimeyi bizler duyamayabiliriz ammmmmmaaaaa Yukarıda AlLLAH var, ağzınızdan çıkan her kelimeyi ve harfleri bile duyuyor.Hele hele bizleri hiç adam yerine koymadınız vede bizden çekinmiyorsunuz.Peki söylediklerinizi ve verdiğiniz sözleri ALLAH'ın sizleri duyduğunu bile bile nasıl hesap vereceksiniz çok merak ediyorum.Biz 4/C lileri zaten cezalandırıyorcasına bizleri süründürdüğünüz yetmedi mi? Ben bir 4/C liyim ama benim ÇOCUĞUM 4/C li değil Onlara bu yoksylluğu yaşatmaya hakkınız yok..Eğer sizler 1.000 TL maaşla üniversitede çocuk okutabilecekseniz gelin hep beraber 4/C li olalım.Benim ve biz 4/C lilerin de çocukları bu ülkenin geleceğini temsil ediyor.Her hükümetten böyle bir patavatsızlığı beklerdim ama A K P nin böyle bir laf tüccarlığı yapabileceği aklımın ucundan bile geçmezdi.Ayıptır ,yazıktır bizlerde çoluk çocuk sahibiyiz.Evimize götürmemiz gereken bir lokma ekmek mecburiyetimiz var.Ondada gözünüz olmasın.ALLAH'ın adaleti herşeye yetecektir elbet..Murat AVAR

    YanıtlaSil
  10. Başbakan diyor yasa değişikliği gerekiyor o yüzden seçimden sonraya kaldı,bakanı diyor özelleştirmeden dolayı veremiyoruz...Yorum sizlerin arkadaşlar.

    YanıtlaSil
  11. tbmm de calısan 4c lıler e 2700 tl maas verıyorsunuz 500 kısıye bu ayrıcalık neden pekı gerı kalan 22500 4c lıyıde aynı maası verın vallahıde bıllahıde kadro ısteyen namerttır sayın faruk çelik

    YanıtlaSil
  12. ÖZELLEŞTİR-ME (Tekel) MAĞDURU dedi ki...27 Haziran 2013 03:24

    Arkadaşlar bizlere niye kadro versinler:Bizler Bebek Katilimiyiz YOK, Bizler Gezi Parkı Olayları Gibi Yıkıp Yıktıkmı YOK, Bizler Ankara'da 78 Gün Hak Arama Mücadalesi verdik Birtek Cam dahi Kırdıkmı YOK, %90 nımız akp ye oy verdimi EVET, Hepimiz Muhafazakarmıyız, EVET, Aman Bu Güzelim Ülkeye bir şey olmasın varsın işimiz gitsin bişi olmaz düşüncesine sahipmiyiz EVET... EEE Arkadaş Tabiki Kadroyu bizlere VERMEZLER niye versinler Kusura bakmayın ama bizleri Adam yerine bile koyan yok AİLE'mizi Yok sayıp AİLE Yardımını vermiyenler yine binlar değilmi??? Sendikalardan Medet umanlar Tekel Eylemlerinden sonra Sendikaların Biz Özelleştirme Mağdurları İçin Birtek Kazanım söyleyin???Bu arada DURAN ADAM Eylemi için 3 üç yorum yazdım bizlere yakışmaz yapmayalım diye, Arkadaşlardan Özür dilerim Arkadaşları vaz geçirmeye çalıştığım için tekrar özür dilerim nedenmi ALLAH Şahittirki Bunaların Hak İle Adalet İle bir alakası yokmuş, ancak bunlar Yakıp Yıkanların, Ülkeye Milyar Dolar zarar verenlerin dilinden anlar!!!! Yeter artık Bırakın TÜRÜBÜNLERE OYNAMAYI HALKA DÖNÜN HALKA...Hala sendikalardan istifa etmeyen Arkadaşlar Lütfen Lütfen SENDİKALARDAN İSTİFA EDİN...Kadro VERMEYİN VERMEYİN ALLAH SİZİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN..

    YanıtlaSil
  13. Ağustos falan yok ya KADRO vereceksiniz. yada Allah sizin belasnızı versin...yeter artık hep umutlara yarınlara taşıyıp bizi oyalıyorsunuz...siz ne biçim insanlarsınız...siz de hiç utanma arlanma yok mu...ulan ekmeğe muhtacız siz anlamıyor musunuz hiç insanlıktan nasibinizi almadınız mı bizim gibi perişan çoluk çocuğu aç perişan.üç kuruşa muhtaç.cebinde beş kuruşu olmayan. hiç bir yerde itibarı kalmayan ailesinin gözündede itibari kalmayan biz 4/C lileri oyalıyorsunuz...ya yeter artık biz çok şey istemiyoruz insanca yaşamak çoluk çocuğumuza biraz daha ekmek yedirmek istiyoruz çok mu şey istiyoruz...el insaf sizleri ve sizin zihniyetinizi O Kahhar olan Allah a havale ediyoruz...Kadro isityoruz kadro isityoruz...ey Allah tan korkmazlar kadro isityoruz.

    YanıtlaSil
  14. zaten özelleşen yerlerd nitelikli personel kalmak istemiyor ki kalsada özelleşme sonrası bir şekilde iş akitleri fesh ediliyor. Oyalama taktiği bunlar açıkça 4C LİLERE KADRO VERMEYECEĞİZ: 1 AĞUSTOS'TA İSE AĞZINIZA KÜÇÜCÜK BAL ÇALIP SUSTURACAĞI DEMEKTİR.

    YanıtlaSil
  15. yazıklar olsun be yine masal yine masal hep dinledik.sakın ola 4-c leri kadroya almayın makro dengeler sarsar.ama sayın vekillerimize geldimi kıyak emeklilik kıyak maaş ozaman muhalefet ikdidar bir oluyor ozamman türkiede hiç denge bozulmuyor yazıklar olsun be size size ne denirki çok yazık çok Allah her şeyi bilir.

    YanıtlaSil
  16. ARKADAŞLAR HEMEN ŞU ANDA TBMM DE DİĞER KADRO ALANLARIN YANINA 4C LİLER İLAVE EDİLEMEZ İSE 1 AĞUSTOS,TA KADRO VERMEYECEKLERİ KESİN,PRATİK OLARAK HALİ HAZIR TASLAK YERİNE İLERİ TARİH VERİLİYORSA BUNUN NET ANLAMI AİLE YARDIMI VS BAZI GÜDÜK HAKLARLA GEÇİŞTİRME DÜŞÜNCELERİ VAR 4C Lİ KARDEŞLERİM SENDİKALARA,SİYASİLERE,VE YAZILI GÖRSEL İLETİŞİM KAYNAKLARI İLE ÇOK AĞIR TENKİT,ELEŞTİRİ YAZILARI SONUCU 4C LİLERİ SON ANDA BİR PARÇA OLSUN DİKKATE ALDILAR HERKES BULUNDUĞU İLLERDEKİ SİYASİ PARTİLERE VE SENDİKALARA ÇOK ACİL ZİYARETLERDE BULUNSUN MEVCUT KADRO KANUN TASLAKLARINA GİRMEK İÇİN MÜCADELE EDELİM AKSİ DURUMDA KADRO KESİNLİKLE YOK ÇOK CILIZ BAZI HAKLARLA GEÇİŞTİRİLECEK BİLESİNİZ.SONUÇTA ÖZELLEŞTİRMELER EN AZ 3 İLE 5 YIL DAHA DEVAM EDECEKTİR 1 AĞUSTOSUN KADRO AÇISINDAN HİÇ BİR MANTIKLI BEKLENTİ OLUŞTURMASINI GEREKTİRECEK ESPİRİSİ YOK.

    YanıtlaSil
  17. ÖZELLEŞTİR-ME (Tekel) MAĞDURU27 Haziran 2013 03:34

    BAKAN BEYLERİN MAZARETİ: Ancak özelleştirmeler devam edeceğine göre kamu kurumlarında özelleşecek olan kurumlarda nitelikli personelin kalmama ihtimali dikkate alındığında yani kadroya aldığınız zaman kadroya geçirdiğiniz zaman meydana gelecek olan özelleştirmelerdeki aksamaları dikkate alarak kadroya alınmaması noktasında bir kararımız oldu.
    Buyrun İşte bu nedenlerden dolayı SÜRÜNÜN 4/C Liler.. 4/C Liler kadar Başınıza Taş Düşer İnşallah...

    YanıtlaSil
  18. hangi ağustos acep anlayamadım masal anlatmayın artık peruk düştü kel göründü

    YanıtlaSil
  19. yine oyalama taktiği başladı laf canbazlığı başladı ya daha palavra yapmayın bu 4/c lerin adını azınıza almayın siz bu işi yapsanız bile 1 hafta yatı kalksam yine yaptığınıza inanmayız o hal aldı bu iş daha palvra kesmeyin bırakın bu işi biz 4/c lilere polis ünüforması verin bekliyelim özelleşen kurumları ondan kadro vermiyosunuzya kapatın daha yalan dinleyemiyoruz yetero sentika başkanlarıda duysun bu işlerden hepsinin haberi var istesinler 1 günde alırlar ama çıkarlarına sebep bişe diyemiyorlar şu anki görüşme bile ortamı sakinleştirme uyduruk göz boyamak içın yaptınız bu görüşmeyı bellı bu ayıp yazık günah bu mübarek ramazan ayında yapacağımız her ıbatten sonra edeceğımız duamız bellı

    YanıtlaSil
  20. Özelleştirilen Kurumlarda nitelikli personel kalmayacağı dikkate alınarak kadro verilemeyecekmiş. O zaman şu andakilere kadro verin. Sizden istenen şu anda 4/C li olarak görev yapan personellere kadro verilmesi. Böyle saçma açıklama olabilir mi? Ben de yüksekokul mezunu nitelikli bir personelim ama 4/C li personel olarak görev yapıyorum.

    YanıtlaSil
  21. şunları bir arada görmek istemiyorum artık midem bulanıyor çıkarıyorum..Başbakan tv de çıkınca tv yi kapatıyorum.sesine tahammülüm kalmadı...ha bu arada sizin için önemsiz biliyorum ama 4/C li oylarınızı kaybettiniz.olsun suriyeliler oy verir dünya liderine:))

    YanıtlaSil
  22. 4-c kadroya geçirmeyecekler kimse beklemesin

    YanıtlaSil
  23. Ne söylerseniz söyleyin inandırıcılığınız kalmadı güvenimizi boşa çıkardınız, içinde bulunduğumuz üç aylarda 4 B'lileri sevindirdiğiniz gibi 4 C'lileride sevindirseniz, Ramazan'a huzurlu mutlu bir şekilde girsek güzel olmazmıydı? Bedduamızı alacağınıza Duamızı alsaydınız keşke, 96500 kadroya 23000 4C'li için ilave etseniz devletmi batardı, 4B'lilere verdiğiniz kadroları 4C'lilerede vererek başarınızı taçlandırsanız daha iyi olmazmıydı demek'ki olmuyor. Devlet kurtaracaksa, makro dengeler bozulacaksa, özelleşen kurumlar (sermaya gurupları) kurtaracaksa varsın kadro vermeyin.
    SEN NEYMİŞSİN 4C'Lİ, DEVLET SANA MUHTAÇ ÜZERİNE DÜŞENİ KADRO VERMEYEREK YAPMANI BEKLİYOR...

    YanıtlaSil
  24. Yani bakan kendi ağzı ile sonunda 4c nin ne kadar kötü bir çalıştırma şekli olduğunu itiraf etmiş.özelleşmenin devam edeceği bundan dolayı burada çalışan personelin devlete yani 4c kölelik düzenine geçmesin diye 4c statüsünü kaldırmıyoruz o zaman buralarda yetiş miş eleman kalmaz mış mış diyor.şimdi de 1 ağustosta masa da diyor.şimdiye kadar yalanlarınız yetme di mi

    YanıtlaSil
  25. evet bizleri maymuna çeviren bu sendikalara üye olan arkadaşlarım kardeşlerim hala istifa etmemek için neyi bekliyorsunuz.hükümetin bütün çalışmalarında yandaşlık yapan 100 binlerce üyeye sahip bir sendika nasıl olurda 23 bin 4cliye kadro alamaz diye hiçmi düşünmüyorsunuz.bu kadarmı akıl yoksunusunuz bu kadarmı düşünce özürlüsünüz.istifa edin artık en azından üyesi değiliz beklentimiz olmaz,en azından canımız yanmaz,en azından çoluk çocuğumuzun yüzüne bakacak yüzümüz olur
    bu_vatan_bizim

    YanıtlaSil
  26. yok kardeşim bunlar verecek olsa şimdi verirlerdi
    ağustosda da vermiyecekler
    ağzımıza bir parmak bal çalacaklar o kadar
    oda izin hakkı sanki izin yenilir içilir bir şey

    YanıtlaSil
  27. tek başına 1 4/c li bakın sonucuna27 Haziran 2013 04:05

    sayın bakan karşındaki çocuk değil sen karşınızdakini yüzde 50 size oyveren çocuk kafalı insanlardan sanıyorsan yanılıyorsun.mesele şu anlattığın gibi ise neden bize bukadar ümit verdin senin ya önceki söylediğin yada sonraki söylediğin yalan hadi seçimde görüşürüz sana mutlaka bir belde seçimini kaybettireceğim tek başıma benimde yapacağım bukadar vallahi oyumuda akp ye vermiştim ister inan istersen inanma ama birtane beldeni kaybettireceğim akp bir belde eksik belediye başkanı çıkaracak.

    YanıtlaSil
  28. tüm 4 c lilere önemli duyuru dün itibariyle Diyarbakır'dan Tüm sendikalardan istifa edildi. siz arkadaşlarımdan bunu yapmalarını istiyorum herkes bulunduğu sendikadan acile istifa etsin

    YanıtlaSil
  29. bozacının şahidi şıracı inanmak yok artık sizlere samimi bulmuyoruz

    YanıtlaSil
  30. Türk televizyonlarında çıkmadıgı yerel basın kalmayan sayın bakan şimdi çok farklı konuşmaktadır.Bu kadar umut dağıtıp sonra insanları hüsrana uğratmakla ne kazandı yada ne kaybetti biraz kendinin düşünmesi lazım

    YanıtlaSil
  31. allah adına yemin ediyorum ki bun ların belaları yakındır allah öyle bi bela vereceki o cöplerinie doldurdukları paralar varya size ateş olup yakacaktır ama bunu hiç unutmayın ki medyada söyledikleriniz yazdıklarınız hepsi mahkemeye kubrada önünüze gelecektir allah buyuriyorki buynuzlu keçinin boynuzsuz keçiden hakı alın madan cenete girmeyecektir beni ve seni yaradana yemin olsun ki sen kadro versen de vermesen de yerim cehenem olsada valahi sizlere hakımı helal etmiyecem yan lızca bunuda unutmayın ölen lere bakan başbakan sen dikacı demiyorlar hepsine ölü diyorlar vereceğiniz kadroyuda alın başınıza çalın bu arada sanal ortam da konuşan ları mahkemeye veriyormuşlar vermeseniz beni sizden namerdi yok.kaybedecek hiç bişeyim kal madı

    YanıtlaSil
  32. 4 c ler tek tip değil bakan neden bunun farkında değil

    YanıtlaSil
  33. Adaletten bahsediyorsak, hiç kimseye kadro verilmemelidir. Herkes şartlarını bilerek işe girmiştir. Vekil müezinlere kayyumlara imamlara ebelere veya diğer sözleşmelilere kadro verirken hangi şartlar gözetilmişki, tahsil durumu yaş, kpss, veya özel bir sınav yapılıp onun sonucumu değerlendirilmiş. Asıl adaletsizlik budur, SANA KADRO, SANA KADRO, SANA KADRO 4C Lİ SANA YOK; Bu ne hakka ne hakkaniyete ne hukuka ne demokrasiye sığar. Hiç bir sendikada çıkıp böyle şey olurmu diyemiyor..Kadro verilenlerin hepsi 2002 YILINDAN SONRA işe alınanlardır. Bizim kadromuzu alıp 215 bin geçici işciye kadro verdiniz. Makro Ekonomi bozulduysa 215 bin geçici işciye kadro verirken bozulmuştur. Kadroyu alanlar seneye başka kurumlara (tapuya, nüfusa) geçerler... Herkes herşeyi biliyor ve herkes herşeyin farkında..............

    YanıtlaSil
  34. YENİ BİR ÖTELEME TARİİ DAHA VERİLDİ SANIRIM SONUÇ YİNE 4 CLERDEN YANA HÜSRAN OLACAK.NEDE OLSA 1 GÜN BELEDİYEDE ÇALIŞMILIĞI OLAN KAMU HİZMETİNDEN Bİ HABER VATANDAŞ HAKETMEKTE KADROYU YILLARDAIR KAMUYA HİZMET VEREN 4 C LER HAKKEDEMEMEKTEDİR.BU NASIL BİR ÇELİŞKİ.ÜSTÜNE BASA BASA 1 GÜN DAHİ ÇALIŞSA KADROYA ALICAZ DEMEKTE AYRI BİR TARTIŞMA NOKTASIDIR

    YanıtlaSil
  35. öğeln bir yazı yazdım buraya ,sayfaya düşmedi bile,arkadaşlar kimin sitesinde çare arar olduk soruyorum size işlerine geleni yazıyorlar işlerine gelmeyeni yazmıyorlar yazdığım yazıya ek olarak kısaca şunu tekrar söylüyorum,kadrolu devlet işçisi iken elimizden alınan kadromuza haklarımıza,kim nasıl sebep olduysa,kim aldıysa,umutlarımızla kim oynuyorsa kimler söz veripte dalga geçiyorsa 25000 4c liden biri olarak ,şu mübarek günlerin yüzü hürmetine cenab-ı Allahtan bunların hepsinin sonunun babalar gibi satarım diyen adamları gibi olsun süründürsün inşallah ,benim hakkım, çalışanların sırtından geçinen sendikacı asalaklara ve kabine üyelerine engelleyen herkese haram zehir zıkkım ateş olsun inşallah,ailesinden çıksın inşallah kul hakkı yiyen asalaklar cenab-ı allahın huzurunda nasıl savunacaksınız kendinizi.bu arada 25000 4 c li arkadaşlarım bu asalak adamlardan , sendikalardan hep zarar gördük ,allah aşkına o ,bu,şu sendika demeden hepsinden istifa edin en azından çoluğumuzun çocuğumuzun rızkını bu asalakra yedirip saltanat sürmesinler ,allah aşkına 4c

    YanıtlaSil
  36. arkadaşlar bakan bey özelleşecek yerlerde nitelikli eleman kalmaz diyor. bu ne ya sen orayı sattıktan sonra adam nasıl yürütür bana va sana ne orayı o düşünmesi lazım biz değil.

    YanıtlaSil
  37. ben bitlisin mutki ilçesinde 4/cli olarak kamu personeli olmayan aile sağlığı elemanıyım.iş güvencem yok.sözleşmem bittiği zaman işim resmen bi doktorun iki dudağının arasında kalıyor.böyle bir adaletsizlik yok.4b lilerin hakları saymakla bitmiyor bi de üstelik kadro hakkında sahip olacaklar 4cliler yine iş güvencesiz ortada kalacak.4bli olarak atanıp bi de yer beğenmeyip bi daha ki 4bli alımlara tercih yapabiliyorlar yer değişikliği yapabilmek için eğer istedikleri yer gelmezse gitmiyorlar böylece bizim atanma şansımızı da düşürüyorlar bu adaletsizlik değil de nedir? eğer sözleşmeli personelin ortadan kalkması sağlanmak isteniyorsa ayırım yapmadan hepsine gelmelidir.ben başbakanın bütün yaptıklarını takdir ediyorum ama bu konuda haksızlık yapıldığını düşünüyorum keşke imkan olsa da başbakanımızla konuşabilsem düşüncelerimi dile getirebilsem inşallah mağdur olmadan ayırım yapılmadan biz aile sağlığı elemanlarına kadro verilir çok üzüldüğümü ifade etmek istiyorum:(

    YanıtlaSil
  38. Sayın bakan lütfen artık boş laflarınızla4/c liler ve ailelerinin umutlarıyla oynayıp dalga geçmeyin sadece susun. Çünkü artık kimse size ve sendikacılara inanmıyoruz çocuklarımızla ailelerimizle10 sene yarı aç yarı tok yaşadık ölmedik hala hayattayız ama yüce adalet olan Allah'ın katında başta başbakan sonra siz sonrada bütün satılık sendikacılarla hesaplaşacağız bizlerin içi çok rahat sizlerde rahat olun sıkmayın kendinizi. Ayrıca siz bakanlık yapmayın çünkü yetkiniz yok sizin yaptığınız bakanlığı her TC vatandaşı yapabilir tabii yapmayı kabul ederse çünkü bu vicdan meselesinden başka birşey değil umarım anlamışsınızdır.

    YanıtlaSil
  39. biz kadro istemiyoruz tbmmdekı 4c lıler gıbı maasımızı 2700 tl yapsınlar kadro alsak bıle yıne o maası alamayız o yuzden 4c kalaım tbmm dekı 4c lıler gıbı 2700 tl maasımız olsun

    YanıtlaSil
  40. böyle saçmalık olurmu biz şimdi 4-c liye kadro verirsek özelleşen yerlerdeki nitelikli personel direk kadroyu tercih eder diyor kısaca sizin bu yaptığınıza ölümü gösterip sıtmaya razı etmek denir.Adamlar kaçmasın yani değilmi.İyide kardeşim senin özelleştirmen ne zaman bitecek, birde sana ne özelleşen yerden. Alan düşünsün, alana diyebiliyormusun bu adamlar kalifiye bu adamlara en az benim verdiğim parayı vereceksin diye.Hayır nerde alan adam önce herkesi çıkarıyor sonrada işine gelediğine 4-c linin aldığı maaşın biraz üstünü veriyor diğerlerine haydi yallah bu nasıl bir mantıktırki haktan adaletten uzak olsun eğer AKP bu mantıkta ise üzgünüm ama akp'nin önünden "A"nın kalkması lazım.
    şimdi bu işin sadece bir yüzü her 3 senede 4 senede belediyelere kpss'siz aldığın adamları kadroya geçiriyorsun sonrada onları diğer kurumlara dolduruyorsun hiçbiriside işe yaramaz zaten torpille gelmişler biz ondan anlamayız biz şundan anlamayız diyor müdürü de yiyor koltuk sevadasında çünki.İnanın şu KPSS hayatının tek seçeneği olan adamların(özelde iş kovalayan sabahtan akşama çalışıp üç kuruş alıp evine ekmek götürmeye çalışan insanlarımızın)ahı tutsa varya ne olacağını tahmin bile edemiyorum.
    TBMM de çalışan kardeşlerimizin aldığı maaşta gözümüz yok ama neden böyle bir ayrım yapılıyor bize niye yok kardeşim.Onlar 4-c li değilmi yoksa onlar yandaş mı?
    peki Rizede özelleşen yerlerdeki işçi kardeşlerimiz onlarda özel bir talimatla kanun değişikli yapılmak suretiyle kadroya geçmedilermi.Onlar hemşeri olmasın.
    Ama yinede canınız sağ olsun.Ama benim eşim 4-cli gıda mühendisi o hakkını helal etmiyor.İş sahibi yaptığınız için teşekkür ediyor ancak bu kadar adaletsizlikten sonra o hakkını helal etmiyor yapacak birşey yok bende bana yakışanı yapıyor ve Bende hakkımı helal etmiyorum.

    YanıtlaSil
  41. UZUN LAFIN KISASI 4C ARKADAŞLARIMA SADECE KENDİ DUYGULARIMI AKTARICAM.AYNI ODAYI PAYLAŞTIGIM 4 AYDIR İŞE BAŞLAMIŞ OLAN 4/B ARKADAŞLARIMIN KADROLARINI ALDIKLARINDA YAŞAMIŞ OLDUKLARI MUTLULUĞU ODANIN BİR KÖŞESİNDE HÜZÜNLE SEYRETMEYE MAHKUM EDENLERİ ALLAHA HAVALE EDİYORUM.

    YanıtlaSil
  42. UZUN LAFIN KISASI 4C ARKADAŞLARIMA SADECE KENDİ DUYGULARIMI AKTARICAM.AYNI ODAYI PAYLAŞTIGIM 4 AYDIR İŞE BAŞLAMIŞ OLAN 4/B ARKADAŞLARIMIN KADROLARINI ALDIKLARINDA YAŞAMIŞ OLDUKLARI MUTLULUĞU ODANIN BİR KÖŞESİNDE HÜZÜNLE SEYRETMEYE MAHKUM EDENLERİ ALLAHA HAVALE EDİYORUM.

    YanıtlaSil
  43. BUNLAR 1 AGUSTOSTA GÖRÜŞSÜN BİZDE 30 MART 1014 TARIHINDE SANDIKTA GÖRÜŞÜRÜZ

    YanıtlaSil
  44. yine umut dağıtmaya başladılar.İcraat görmeden hiçbirşeye inanmam artık

    YanıtlaSil
  45. sayın bakan kendinizi yormayın 4.c liye kadro verirseniz ülke batar yunanista döneriz sayın başbakan aynen böyle söyledi 4.c li

    YanıtlaSil
  46. Bir daha özelleştirme olursa diğer gelecek personel için tutuyorlarmış bu 4c kadrosunu..Madem öyle şimdikilere kadro verseydiniz önce..Siz zaten 23/06/2013 tarihinden önceki 4/B lileri de kadroya geçecek dedikten sonra bundan sonra bir daha 4/B olmayacak demediniz ki..işte 4C içinde aynısını uygulayacaktınız o kadar. bir söylediğiniz diğerini yalanlıyor..Lütfen yapmayın allah aşkına...Gittikçe günaha giriyorsunuz..

    YanıtlaSil
  47. dalaverenin yalanın bini bi para zerre kadar güvenim kalmadı size. bize kadro vermeleri için yasa degişmesi gerekiyomuş. şimdide bu palavra. millet vekillerine süper emeklilik için bi gecede cıkarılan yasalar dagdan inenleri mehmetçige kurşun sıkanları affeden yasalar elaltından düzenlenen yasalar vatan hainlerini banka hortumlayanları cezaevinden cıkarmak icin anında düzenlenen yasalar bize gelince 10 yıldır cıkmıyor nedense. tabi onlarda haklı. bizler ne deseler evet dedik. siz özelleşmeye razı olun ilerde sizide düşünecegiz dediler tamam dedik. kriz var az sabredin dediler tamam dedik. maalesef hep iyiniyetimizin kurbanı olduk. napalım öbür tarafada bişeyler lazım. hak teala hepsini görüyo

    YanıtlaSil
  48. ben bu medya denen ismi medya ama 4.c ye gelince susan bu medyanın iki kelime kouşamıyorsa bu medyanın

    YanıtlaSil
  49. arkadaşlar 1 ağustosta hukumet biz 4 clilere zekatını verecek galiba malum ramazan

    YanıtlaSil
  50. bakan bu dünya sanada kalmaz 4 çlerin feryadı ile ne istiyorsun seçim yakın o zaman görün heşeyi

    YanıtlaSil
  51. yetkili sendika yetkisini kullanamıyorsa ben yetki mi kullanıyorum ve istifa ediyorum arkadaşlar bizim tavrımızda tüm sandıkalardan istifa etmek olmalı bizim sırtımızdan statü kazanıp sonra milletvekili olma gayretiyle yapılan sendikacılık ''bu her sendika için geçerli'' sömürünün bir başka versiyonu demektir.biz tüm ideolojilerden beriyiz çünkü bu insanların tek derdi ekmektir

    YanıtlaSil
  52. eski seydişehir işcisi28 Haziran 2013 04:09

    ahmet gündoğdu ve hak iş elamanları üyelerini satmaya alıştılar biz bunu seydişehirde yaşadık yetkiyi alıncayakadar bizim arkadaşları kullandılar allah hepsinin..... versin

    YanıtlaSil
  53. 4/c çocuk daha 9 yaşında askere gitsin gelsin, kadroda alır, gemicik de

    YanıtlaSil
  54. arkadaşlar bunlar çok iyi yalancı ve yanı sıra da yüzsüzler utanmadan çıkıp bu açıklamalrı yapıyolar ya pes diyorum.içlerini yakan şey tayyip sultan süleymana karşı gelip tekel eylemini yapmak demiyolar da böyle basit ve kalitesiz yalanlarla işi geçiştiriyolar.herkese var bize yok bütçe sıkıntılı.bu başbakan dinden imandan bahsediyoda bu ne kin yahudide bile yok.tekel eylemi içini yakmış unutamıyo bi türlü.adamın felsefesi yandaşını göklere çıkartıyo karşı geleni de süründürüyo.işte bu tayyip kanunu.yani osmanlı iktidarı karşı gelenin kellesini koparın.arkadaşlar sizde sandıkta kendinizi gösterin bunlara oy veren eller kırılsın

    YanıtlaSil
  55. ALLAHIMDAN dilerimki biz bu dünyada gün görmedik sizde öbür dünyada göremezsiniz bızım sucumuz bu vatana devletımıze hızmet etmek vatanına bağlı olmakmıdır sızın adalet anlayışınız bunun neresınde anlayamıyorum sizin yuzunuzden bu ülkede yasamak ıstemıyorum artıkkk sadece sunu ıyı bılınkı sızınde bırgun saltanatınız bitecek ALLAHIMA havale edıyorum sızııııı sadece

    YanıtlaSil
  56. innnın bizi uyutma susturma taktiği bunlar kadro madro yok laf cambazlığı sadece bakın yasa çıkmadan sendikalardan istifa edelim inanın başka kozumuz yok yoksa daha çoook agustos bekleriz kadroyu şimdi vermetenler yada kadroyu alamayan sendikalar agustosta mı alacak YALAN iyişleştirmede büyük ihtimalle 127tl seyyanen zam ve aile yardımı olacakmış yasa çıkmadan elimizden gelen çabayı sarf edelim TREN KAÇTI KAÇIYOORR

    YanıtlaSil
  57. mahmut kesler1 Temmuz 2013 00:57

    4-c li kardeşlerim Allah hepimizin yardımcısı olsun.
    Allah yardımcımız olsun Rabbim sabırlar versin.

    YanıtlaSil
  58. şu an içimden öyle bir bela geldiki enderinden ettim aminn allahım 8 yıldır 3-4 ayda bir birileri hep kadro veriyor biz sazanlarda hep ümitle bekliyoruz yazıklar olsun

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com