Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

27 Haziran 2013 Perşembe

Faruk Çelik Açıkladı TRT ve Gençlik Spordaki 4/B'lilere de Kadro Veriliyor (Video)


Faruk Çelik Açıkladı TRT ve Gençlik Spordaki 4/B'lilere de Kadro Veriliyor (Video)
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Bakanlık ve Hükümet olarak, TRT, Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile bazı kurumlarda çalışan kurumsal sözleşmelilere, talepler çerçevesinde kadroya geçme imkanının tanınmasının doğru olacağını düşündüklerini belirterek, konunun Plan ve Bütçe Komisyonunda ele alınacağını bildirdi.
Çalışma Bakanı Faruk Çelik, Memur-Sen Konfederasyonu Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ve sendika yöneticilerini kabulünün ardından düzenlenen basın toplantısında, kurumsal sözleşmeli çalışanların durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, kamu kurumları ve yerel yönetimlerde çalışan 96 bin sözleşmelinin kadroya geçirileceğini açıklamasının ardından kurumsal sözleşmelilerin durumuyla ilgili kendilerine yoğun talep geldiğini ifade eden Faruk Çelik, şunları kaydetti:
"Bugün, Plan Bütçe Komisyonu'nda tabii ki komisyon üyelerinin ve yüce Meclis'in takdiri son derece önemli ama biz Bakanlık ve hükümet olarak bu kurumsal sözleşmelilerin yani TRT'de, Gençlik Spor Müdürlüğünde ve bazı kurumlarda çalışan sözleşmelilerin isteğe bağlı olarak iki aylık bir süre içerisinde kadroya geçme talepleri olursa bu imkanın da onlara sağlanmasıyla ilgili, iki gündür, dün akşam da yaptığımız görüşmelerde ve konfederasyonun tüm yetkililerinin bu konuyu iletmesi, Bakanlığımıza da gerek bugün gerekse dünden itibaren gelen bu talepler çerçevesinde kurumsal sözleşmelilere de böyle bir imkanın tanınmasının doğru olacağını düşünüyoruz. Bu önergeleri komisyonda ele alacağız. Umarım ki büyük bir destekle gerçekleşmiş olur.
Faruk Çelik Açıkladı TRT ve Gençlik Spordaki 4/B'lilere de Kadro Veriliyor Haberi Videosu
video

Kaynak:Memurlar.net
Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.

Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki butonlar kullanılarak veya www.4cmagdurlari.blogspot.com şeklinde aktif link verilerek kullanılabilir.
Bu Haberi Paylaş:

5 yorum:

  1. tbmm de calısan 4c lıler e 2700 tl maas verıyorsunuz 500 kısıye bu ayrıcalık neden pekı gerı kalan 22500 4c lıyıde aynı maası verın vallahıde bıllahıde kadro ısteyen namerttır sayın faruk çelik

    YanıtlaSil
  2. Bizi oyaladığınız her gün için dünyada sürünün.Ahiret zaten ordan kaçış yok ağzınıza attığınız her lokmada hakkım var unutmayın özelleştirme 4/C İZMİR..W..

    YanıtlaSil
  3. 23 Bin 4/C linin kadro alması Ekonomiyi çökertecekmiş.!!!Peki 96.500 kişiye kadro vermek ve ayrıca 19.000 yeni memur almak Ekonomiye teğet mi geçecek.Ağzınızdan çıkan her kelimeyi bizler duyamayabiliriz ammmmmmaaaaa Yukarıda AlLLAH var, ağzınızdan çıkan her kelimeyi ve harfleri bile duyuyor.Hele hele bizleri hiç adam yerine koymadınız vede bizden çekinmiyorsunuz.Peki söylediklerinizi ve verdiğiniz sözleri ALLAH'ın sizleri duyduğunu bile bile nasıl hesap vereceksiniz çok merak ediyorum.Biz 4/C lileri zaten cezalandırıyorcasına bizleri süründürdüğünüz yetmedi mi? Ben bir 4/C liyim ama benim ÇOCUĞUM 4/C li değil Onlara bu yoksylluğu yaşatmaya hakkınız yok..Eğer sizler 1.000 TL maaşla üniversitede çocuk okutabilecekseniz gelin hep beraber 4/C li olalım.Benim ve biz 4/C lilerin de çocukları bu ülkenin geleceğini temsil ediyor.Her hükümetten böyle bir patavatsızlığı beklerdim ama A K P nin böyle bir laf tüccarlığı yapabileceği aklımın ucundan bile geçmezdi.Ayıptır ,yazıktır bizlerde çoluk çocuk sahibiyiz.Evimize götürmemiz gereken bir lokma ekmek mecburiyetimiz var.Ondada gözünüz olmasın.ALLAH'ın adaleti herşeye yetecektir elbet.YAZIK ÇOK YAZIK BİZE KADRO AĞIR KÜLFET GETİYO DİYE VERMİYON ŞİMDİ TRT VE GENÇLİK SPORDA ÇALIŞANA VERİYON BUNLARIN KÜLFETİ YOKMU DEVLETE SAYIN BAKANIM ARTIK SİZE VE HÜKÜMETİNİZE GÜVENMİYORUM. VEDE TÜRKİYEDE KADRO VERMEDİĞİNİZ TEK 4-C ÇALIŞANLARI KALDI.

    YanıtlaSil
  4. ÖZELLEŞTİR-ME (Tekel) MAĞDUR27 Haziran 2013 04:37

    1 Hafta çalışmış Yeni İşe girmiş 18-20 yaşındaki delikanlıya Kadro veriyorsunuz Eyvalla, Belediyede 2 aydır Çalışana Kadro Veriyorsunuz Ey Valla.... peki 15-20 Yıl Arası Daimi Kadrolu ve Gençliğini İşçilikte geçirmiş,5 Aile Bireyine Bakmakla yükümlü ve Sizin Özelleştirdiğiniz Kurumdan Tüm Özlük Haklarını alarak 4/c de Çalışmaya MECBUR ve MAHKUM Ettiğiniz 20 yıl Çalışmış olanlara niye Elinden Aldığınız Kadroyu VERMİYORSUNUZZZZZZ.BE VİCDANSIZLAR....Bumu Sizin adaletiniz. Bumu Sizin İleri Demokrasiniz, Bunu Sizin Eşitlik İlkeniz.. Ya Yeter Vallahi Bizleri Günahkar ediyorsunz yeter bari 4/c lileri ağzınıza almayın.

    YanıtlaSil
  5. TRT'de Şirket üzerinden sözleşmeli personeller, 4C'li mi geçiyor ? Bilgisi olan yanıtlasın lütfen..

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com