Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

22 Nisan 2013 Pazartesi

MEB: 4/C'li Geçici Personel Aile Yardımı Alamaz


MEB: 4/C'li Geçici Personel Aile Yardımı Alamaz
Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okul ve kurumlarda 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/C maddesi hükümlerine uygun olarak, görev yapan geçici personele aile yardımı ödenip ödenmeyeceği, konusunda Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığının 16.04.2013 tarih ve 619446 sayılı görüş yazısı.
www.4cmagdurlari.blogspot.com

Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.

Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki butonlar kullanılarak veya aktif link verilerek kullanılabilir.www.4cmagdurlari.blogspot.com
Bu Haberi Paylaş:

11 yorum:

  1. 23.o4.2o13 4c ve 4b lilerle ilğili çalışması tamamlanıp Sn Başbakanımıza sunulacakmış hayırlısı( Haber Kaynağı Mynet)Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, sözleşmelilere kadro imkânı getiren, kamuda tek statü öngören çalışmayı tamamladı. Sözleşmeli personel için en önemli iyileşme iş güvencesi ve tayin hakkı olacak. Çalışma Bakanı Faruk Çelik, sözleşmelilerin kaderini belirleyecek dosyayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sunacak. 2011 yılında da 200 bin sözleşmeli kadroya alınmıştı.

    Konu Başbakan'a sunulacak ve onaydan sonra sorun çözülecek. Yaklaşık 80 bin sözleşmeliye kadro çalışmasında önemli bir gelişme yaşandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, sözleşmelilere kadro imkanı getiren, kamuda tek statü öngören çalışmayı tamamladı. Takvim'in haberine göre, sözleşmeli personel için en önemli iyileşme, iş güvencesi ve tayin hakkı olacak. Çalışma Bakanı Faruk Çelik, sözleşmelilerin kaderini belirleyecek dosyayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sunacak.

    YanıtlaSil
  2. ÖZELLEŞTİR-ME (Tekel) MAĞDURU23 Nisan 2013 22:47

    Özelleştirme Mağdurlarının Ailesi Yokki neden Aile Yardımı Ödensin??? Özelleştirme Mağdurları İnsan Değilki Kadoro verilsin!!! Özelleştirme Mağdurları Evlerine Ekmek Götürmüyorlarki neden Aylıkları Düzeltilsin??? Özelleştirme Mağdurları İnsan Yerine Konulmuyorki yoksa Onlarda İnsan Olan Memurlar gibi Diğer Kurumlara Tüm Haklarıyla Atanırlardı??? Özelleştirme Mağdurlarının Çocukları Bu Ülkede Askerlik Yapmıyorlar ve Bu Ülkenin Üniversitesinde Okumuyorlarki İnsan Yerine Konulsun??? Özelleştirme Mağdurları İnsan Yerine Konulsaydı 15 ila 20 yıl arasındaki Çalışmaları Hiçe sayılmazdı??? Peki Sebep Efendim bunların çalıştığı iş yerlerini Sattık Kapattık Tazminatlarını verdik EEE İş İmkanı Yoktu Onu Verdik Daha ne istiyorlar diyor Bizim Çoook Merhametli bizleri yöneten büyüklarimiz...Peki o işyerlerini Biz Çalışanlarmı Sattık YOK.. Bizmi Tazminatları İstedik YOK... Neden Çalışan Memurlar diğer kurumlara haklarıyla dağıtıldıda sadece İşçiler Kapı dışarı edildi EYYY MERHAMETLİLER????? İŞTE BUNLARIN BİZLERE BAKIŞ AÇISI ARKADAŞLAR YOK YOK ÖZELLEŞTİRME MAĞDURLARINI HİÇ BİR ŞEY YOK..... EYER BİZLERİN AİLESİ OLSAYDI BİZLEREDE AİLE YARDIMI VERİLİRDİ??? BİZ ÇALIŞMAMIZ KISMİ-ZAMANLI BİR YILDAN AZ VEYA YILIN,AYIN,SAATİN BİR DİLİMİNİ ÇALIŞMAYARAK ÇERİYORUZDA ONDA ARKADAŞLAR....

    YanıtlaSil
  3. TAYİN HAKKI OLSA NE OLMASA NE,KAMUDA SORUN GELİR ADALETSİZLİĞİ VE YAN ÖDEMELER,SOSYAL HAKLAR,KISACA ÖDENEN MAAŞLAR KARDEŞİM.DAHA AİLE YARDIMINI BİLE ZATEN EN DÜŞÜK MAAŞ VERDİĞİ KESİMLERE VERMEYEN AMA ADALETTEN,HAKTAN,VİCDANDAN BAHSETMEYE GELİNCE KİMSEYE LAF BIRAKMAYAN,ROTASI YALAN,DOLAN,RİYA,VE ENTRİKA OLAN BU İKTİDARA VERDİĞİMİZ OYLARA YAZIKLAR OLSUN BU ADAMLARA YILLARCA KAYITSIZ,ŞARTSIZ HER KONUDA İNANMIŞTIK AMA BU ADAMLARIN MEĞERSE GERÇEK YÜZÜNÜ ANLAMAK İÇİN UYĞULAMALARINA VE NELERİ SİYASETEN KONUŞUP NELERİ YAPTIKLARINA BAKMAK TARAFSIZ GÖZLE TAHLİL ETMEK LAZIM AKSİ TAKTİRDE BU SİYASET USTALARI ÇOK RAHAT İNSANLARI,KİTLELERİ KANDIRIYOR,ALDATIYOR,LAKİN ASLA KANDIRAMAYACAKLARI CENAB-I ALLAH,IN GÖZLERİN DEHŞETLE BAKACAĞI GÜNE BU VE BUNLAR GİBİLERİ ERTELEDİĞİ SONU,AKİBETİ KİMSE UNUTMASIN.KARDEŞLERİM SAKIN ÇOK FAZLA BİR BEKLENTİ İÇİNEDE GİRMEYİN BU HARAMZADELERDEN ÇÜNKÜ HERDEFASINDA DAHA BÜYÜK HÜSRAN İLE BİZLER VE AİLELERİMİZ YIKILMAKTADIR.

    YanıtlaSil
  4. Sayın Başbakana sunulan dosyada 4 C için inşallah kadro ile ilgili bir çalışma vardır. Yoksa tayin hakkı iş güvencesi tek başına bişe ifade etmediği gibi ekonomik sıkıntılarımızıda gidermez. Bizler daha öncede kadrolu idik. Sonuç ne 4 c . Yani demem oki bize gerekli olan kadro veya maaşlarımızın diğer kamu çalışanlarlarını emsali olması. Aile yardımı ek ödeme ikramiye gibi. Sayın Başbakanın bize bu kez duyarlı olacağı ümidiyle.

    YanıtlaSil
  5. Sayın Başbakanın inşallah kadrolarımızı vererek biz 4 c sıkıntılarını gidermesini umud ederek, biz 4 C liler ve ailelerimizin hayır dualarına nasip olmasını dileriz.

    YanıtlaSil
  6. BAŞBAKANA SUNULACAK DOSYADA AİLE YARDIMI DIŞINDA BİR ŞEY BEKLEMEYİN.YOKSA HÜSRANA UĞRARIZ.ONUDA İNANIN SANKİ KADRO VERMİŞ KADAr şişirip önümüze koyarlar.BİZLER İÇİN KADRO ÇALIŞMASI YAPILMIŞ OLSAYDI ŞİMDİYE ÇOKTAN ÇALIŞMA BAKANI BALLANDIRA BALLANDIRA ANLATIRDI.GÖRMÜYORMUSUNUZ BAKAN BİZİMLE İLGİLİ SORULARA CEVAP VERMEMEK İÇİN RESMEN KIRK TAKLA ATIYOR.KOŞEYE SIKIŞINCADA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR DİYOR.EH BİZDE OKADARINI BİLİYORUZDA BU ÇALIŞMANIN BİZE SAĞLAYACAĞI KATKI NE DERECEDİR.YOKSA ÇALIŞMA YAPTIk. AMA AİLE YARDIMI İÇİN NE ANLADIM BEN BUİŞTEN.2 AYDIR SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ BİNBİR UMUTLA.ALLAH VEREDE BAŞBAKAN VE BAKAN BİZİ MAHÇUP EDER.AMA HİÇ SANMIYORUM..

    YanıtlaSil
  7. Sendikalarınızdan istfia edin 4cli arkadaşlarım. Ben de sizler gibi 4c olmasına ramak kalmış bir işçiyim.4C liler için kendi senkamızı kurmaya kaç kişi evet diyor? Zor bir iş değil inanın. 7 kişi gerek hepsi bu. Uyanın artık memur sendikaları sizden alacakları aidatın peşindeydi bunu da aldılar artık sizinle bir işleri kalmadı. Zaten sendşikaların alayı yandaş başkanları akil adam oldu. Çalışanın sorununu çözmek yerine başka işlerle meşguller. Bunu iyi düşünün lütfen...

    YanıtlaSil
  8. 4 clilerin kendilerine ait sendikaları olmayınca hiç bir şey olmaz vatandaş 4 cnin ne olduğunu bilmiyor insların bilgisi yok sendikada türkiş gibi bi sendika olması satmasın burdaki arkadaşlar öncü olmalıdır faruk çeliğin dedikleri boş bu konu başbakan derse olur o demese bakanlar hemen çark ediyor

    YanıtlaSil
  9. ÖZELLEŞTİR-ME (Tekel) MAĞDURU25 Nisan 2013 03:28

    Bizlere lutfedip iş vermişler ya özelleştikten sonra
    sanki biz istedik özelleşmesini daha ne istiyonuz diyorlar?? işsiz kaldınız biz sizlere iş verdik diyolar kıvırmak için her yolu deniyorlar, başınızı kumun altına koyarak gerçeklerden kaçamazsınız Eyy Merhametliler. allah bizleri bu duruma getirenleri bizden beter yapar İnşallah. bunlar bizlere kadro falan vermezler arkadaşlar. Hala Sendikalara üye olan arkadaşlara sesleniyorum Sendikalardan İstifa edin...

    YanıtlaSil
  10. DAHA ÖNCEDE KADROLUYDUK SONUÇ 4 C. GEÇİM SIKINTISI İÇERİSİNDEYİZ. DAYANACAK GÜCÜMÜZ KALMADI. BUKADAR İNSANIN AHINI ALMAK İSTEMİYORSANIZ. İNSANCA YAŞAMAK İÇİN DİĞER KAMU ÇALIŞANLARIN MAAŞ VE SOSYAL HAKLARINI VERİN. KADRO SİZİN OLSUN. UMARIZ SAYIN BAŞBAKAN BU DURUMUZA DUYARLI KALIP HAKKIMIZ OLANI BİRAN ÖNCE VERİR İNŞALLAH.

    YanıtlaSil
  11. SAYIN BAŞKABAN KAMOYUNA, GİTTİĞİ HER YERDE KONUŞMALARINDA 3 ÇOCUK HATTA 4 ÇOCUK YAPIN DEMEKTE İYİ HOŞ GÜZELDE KAMUDA ÇALIŞAN BİZ 4 C LİLER DAHA DOĞUM YARDIMINI, AİLE YARDIMINI ALAMADIK NASIL OLACAK ANLAMIŞ DEĞİLİZ.HEM ÇOĞALIN HEM MADDİ KATKI YOK. SAYIN BAŞBAKANIMIZIN 4 C LİLERİN BU DURUMUNDAN HABERİ YOK GİBİ. YOKSA SAYIN BAŞBAKAN BÖYLE ÇELİŞKİLİ KONUŞMA YAPMAZDI. İNŞALLAH FARKINA VARIRDA 4 C LİLERİN BU VE DİĞER MADDİ SIKINTILARINI ORTADAN KALDIRIR İNŞALLAH. KENDİSİNDEN MÜJDELİ HABERLERİNİ 4 C VE AİLELERİ ÜMİTLE BEKLİYORUZ. ALLAH CC YAR VE YARDIMCISI OLSUN.

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com