Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

25 Nisan 2013 Perşembe

4/C Çalışanlarından Başbakana Çiçek


4/C Çalışanlarından Başbakana Çiçek
4/C'li Türkiye İstatistik Kurumu 4/C çalışanları Başbakan'a Çiçek gönderdiler.
TUİK'te 4/C' li çalışanlar Başbakana hitaben yazdıkları mektuplada taleplerinide bildirdiler.
TUİK'li 4 C liler daha öncede Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'e de çiçek göndermişlerdi. TUİK'li 4C 'lilerin Başbakan'a yazdıkları mektupta yazanlar.
İşte o mektup
Sayın Başbakanımız Recep Tayip ERDOĞAN
İdrak etmekte olduğumuz, sevgililer sevgilisi Habib-i Resulün; 1442 yıl önce zulmün ve zulmetin her tarafı kapladığı bir dönemde, doğumuyla dünyayı nurlandıran ve insanlığı onurlandıran, isminin ve mesajının ulaştığı coğrafyalarda zalimlerin kılıcının köreldiği, mazlumların umutlarının yeşerdiği, ırkların, renklerin ve kavimlerin O'nun mesajı etrafında buluştuğunu her hal ile içimizde hissetmekteyiz. Kutlu doğumunun seneyi devriyesinin İslam âlemine ve milletimize hayırlar getirmesini ALLAH (cc)’tan temenni ederiz. Alan çalışmalarında “ülkenin ihtiyaç duyduğu her türlü veri ve bilgilerin derlenmesini, değerlendirilmesini, gerekli istatistiklerin üretilmesi ve sağlıklı verileri elde edilmesi için belli eğitimleri alan ve kurumda 1972 yılından beri 657 sayılı Yasanın 4 maddesinin C bendi uyarınca istihdam edilen geçici personel (4/C) Kurumu, 26 Bölge Müdürlüğü ve 1 merkez olmak üzere 1780 4/C li ile beraber temsil etmektedir. Kurumda çalışan personelin % 52 si 4/C'li personeldir. Personelin statüsü geçici olarak tanımlansa bile yapılan iş süreklilik arz etmektedir.
www.4cmagdurlari.blogspot.com
TÜİK de yıl boyunca yapılan alan araştırmalarında anketör olarak, büro işlerinde, gece nöbetçisi, ve hizmetli olmak üzere her türlü işte Geçici personel çalıştırılmaktadır. Son günlerde kamuoyunun gündeminde olan ve sizlerin, kapsamın genişletilmesi talimatıyla gündeme oturan, Kamuda değişik statülerde çalışmakta olan personelin durumları ile ilgili olarak, 5429 sayılı TÜİK Kanunu çerçevesinde çalışan biz geçici personelin kadroya geçirilmesinin Makamınızca uygun görülmesi hususunu, sizlerden istirham etmekteyiz. Memleketimizin geçmiş olduğu bu kritik süreçte, Mevla’mız hayırlar getirmesini ve ALLAH yar ve yardımcımız olmasını niyaz ederiz.
Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.

Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki butonlar kullanılarak veya aktif link verilerek kullanılabilir.www.4cmagdurlari.blogspot.com
Bu Haberi Paylaş:

0 yorum:

Yorum Gönder

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com