Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

17 Nisan 2013 Çarşamba

Fatih Portakal Bakan Faruk Çelik'e 4/C'yi Sordu (Video İzle)


Fatih Portakal Bakan Faruk Çelik'e 4/C'yi Sordu (Video İzle)
Fatih Portakalın hazırlayıp sunduğu hafta içi her gün sabahın ilk saatlerinde Fox TV ekranlarında yayınlanan Çalar Saat Programına 17 Nisan 2013 Çarşamba günü Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik konuk oldu. Fatih Portakal Faruk Çelik'e ilk olarak 4/C sorusunu yönelterek başladı. Fatih Portakal ile Faruk Çelik arasında şu diyalog yaşandı.
Fatih Portakal: Gelelim önce 4/C'lilerden başlıyoruz. 4/C'liler kadro istediler burdan kadro sözü veriyormusunuz. Seçimde yaklaşıyor çünkü vaadleriniz arasında olabilir belki.
Faruk Çelik: Şimdi Fatih bey müjdecilik son derece yanlış bir şeydir yani müjdeyi ayaklarınız yere sağlam basacak ondan sonra vereceksiniz. Şimdi 4/C'liler, 4/B'liler, 4/A'lılar, 4/D'liler bizde statüler çok, diğer yalnız çalışma hayatındaki statüler değil, bunun dışında da başka önemli alanlarımız var. Bu alanların tümü ile ilgili vereceğimiz karar aslında bütün mali dengeleri ilgilendiren konular.
www.4cmagdurlari.blogspot.com
Fatih Portakal: Kadro varmı peki.
Faruk Çelik: Bakın şimdi böyle kolay olmuyor bu işler. 4/C'liler 4/C filan yoktu bu insanlar özelleştirme neticesinde açıkta kalmışlardı 4/C diye bir statü ortaya çıktı ve bu insanlar tekrar istihdam edilir noktaya geldiler. Şimdi diyorlar ki biz ne 4/A'yız yani kadroluyuz ne sözleşmeliyiz ortada bir şeyiz. Bizim 23 bin kişimiz var 23 bin ama özelleştirme devam ediyor devam ettikçe de sayısı artacak demekki.
Fatih Portakal: Üzerinde çalışma varmı?
Faruk Çelik: Üzerinde çalışma var.
Fatih Portakal: Kadro çalışması mı?
Faruk Çelik: Üzerinde çalışma var diyoruz ki bu personel statüsü 4 bölümden oluşuyor bunu azaltalım diyoruz peki azaltalım derken kiminle azaltacaksınız biz bir bir taraflarla görüşüyoruz mesela 4/C'lilerle görüşmeyi yaptık, Sendikalarla yarın yine sabahleyin görüşmemiz var. Yarın Sabah saat 09.30'da tekrar konfederasyonlarla bir araya geliyoruz, sonra hükümet nezdine olayı taşıyacağız olabilecek ne varsa onları yapacağız.
Fatih Portakal: Ama kadro kelimesini özellikle kullanmadınız?
Faruk Çelik: Kadro şimdi bir karardır. O kararı vermeden insanı 23 bin kişiyi şu anda bizi izleyen vatandaşlarımız var dikkatle izlediklerini biliyorum, sizde seçerek bu soruları soruyorsunuz.
Fatih Portakal: Vallahi seçerek değil vatandaş soruyor.
Faruk Çelik: Hayır önemli olduğu için ben dedim. Vatandaşın bu beklentisini yarın boşa çıkaracak bir şey değil sağlam gitmemiz gerekiyor. Görüşmeler devam ediyor olup olmaması netice itibariyle görüşülecek.
Fatih Portakal: Peki özelleştirdiğiniz zaman işçiye sahip çıkıyormusunuz?
Faruk Çelik: İşte sahip çıkmak için bu yöntemler aranıyor.
Fatih Portakal: Hayır yani bazı özel mesajlar geliyor sayın bakanım devlet özelleştirdi işçisinin malesef arkasında durmuyor.
Faruk Çelik: Hayır şimdi tercihe karşı karşıya vatandaşımız tazminatını alıyor daha sonrada kendisine kamuda bir iş teklifinde bulunuluyor 4/C budur. Bu bizden önce yani 2004'ten önce gerçekten sokağa bırakılır noktadaydı sahiplendiğimizi söyleyebilirim. Ama burada haklarla ilgili bazı talepler var bu çalışma sürüyor dedi.
Çalar Saat Programı 4/C Video Görüntüleri

Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.

Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki butonlar kullanılarak veya aktif link verilerek kullanılabilir.www.4cmagdurlari.blogspot.com
Bu Haberi Paylaş:

44 yorum:

  1. gene yok gene yok

    YanıtlaSil
  2. sayın faruk bey,
    Tüikteki Gecici memur yani 4/c 1971 yılından beri istihdam çeşidi olarak uygulanmaktadır,uygunlanmayada devam ediyor.Memurun asgari ücret dahilinde çalıştırmak hangi mezhebe vede vicdana sigar devletişçisi ücretinı vermeyi bıraksosyal haklar,adil yıllık izin, vblerini dahivermediniz...10 yıldır KADROvermediğiniz yer kalmadı tüike neden ayrı evlat muamelesi yapılıyor?...

    """Faruk Çelik: Bakın şimdi böyle kolay olmuyor bu işler. 4/C'liler 4/C filan yoktu bu insanlar özelleştirme neticesinde açıkta kalmışlardı 4/C diye bir statü ortaya çıktı ve bu insanlar tekrar istihdam edilir noktaya geldiler."""

    YanıtlaSil
  3. SAYIN BAKAN BİLMEZMİKİ 2004 ÖNCE BU KADAR ÖZELLEŞTİRME OLMADIĞINI O İŞÇİLERİN SAYISININ AZ VEDE HEPSİNİN ZATEN EMEKLİLİKLERİNİ HAK EDİP EMEKLİ OLDUKLARINI. ŞUANKİ 23.000 4 C MAĞDURUNUN KENDİ ESERLERİ OLDUĞUNU NE ÇABUK UNUTTULAR. KAMUOYUNU YANILTARAK İKİDE BİR BİZ ONLARA İŞ VERDİK DEMENİN MANASI NE? ŞUAN KAMUDA 4 C DEN BAŞKA MADUR EZİK PERSONEL VARMI? DAHA AİLE YARDIMI NI BİLE VERMEDİNİZ ? NE İŞÇİSİN İKRAMİYE NE MEMURSUN EK ÖDEME PARASI HİÇ BİŞE YOK. BUMU ADALETİNİZ ? 10 YILDIR 4 C' LİLERİN ÇİLESİ HİÇ Mİ SİZİ RAHATSIZ ETMİYO?

    YanıtlaSil
  4. Sayın bakan bize kadro vermemekte bir sürü bahaneler sunuyor Ama Belediyede çalışan 18000 kişiye kadro tamam diyor. Olay kadro olayından ziyade beldiye çalışanlarının sosyal hakları olsun maaşları olsun 4 C' liden çok çok iyi. Mağdur olan 4 C' li. Hal böyle iken mevcut kadromuzu enin de sonun da vereceksiniz ama siz ama sizden sonraki hükümet geciktirmek niye.Öncelik sırası 4 C'lilerin olan bu hakkı vermemekle niye bu kadar direniyorlar anlamış değiliz. Seçim yaklaşıyo iyi düşünün....

    YanıtlaSil
  5. 200.000 kişiye kadro verdiniz. 70.000 kişiye işe aldınız. Memleket mi battı. Kendilerine bir gecede eşek yüküyle zam yaptılar. 4 c' liye gelince bir sürü bahane. A.K.P. adaletin bumu ?

    YanıtlaSil
  6. Gazeteler , internet siteleri 4c'liye kadro var derken Nİye böyle birşey yok deyip insanları umutlandırıyosunuz ? Yazıklar olsun...

    YanıtlaSil
  7. BU YÖNETİCİLERİN GERÇEKTEN YÜCE ALLAHTAN KORKULARI YOK.AHİRETE HİÇ İNANMIYORLAR MI?HESAP GÜNÜNE HİÇ İNANMIYORLAR MI?KUL HAKKINA HİÇ İNANMIYORLAR MI? 4-C LİLERİN EVLERİNDE YANGIN VARRRRRRRRRRRRRRRRRR.

    YanıtlaSil
  8. Sn Bakanımız;4 c lilerin hakları ile ilgili bazı talepler var demesi acaba aile yardımı maaşlarda iyileştirme izinle ilğili haklarmı acaba

    YanıtlaSil
  9. bu iş özelleştirmeler bitmeden sonuçlanmaz arkadaşlar. boşa hayal kurmaya gerek yok. şöyle buz gibi bir badak su değilde bir sürahi su içsek ancak yakışır.

    YanıtlaSil
  10. Sayın Fatih PORTAKL'A teşekkür ederiz. Sorularınızla bakan beyi bir hayli terletmişsiniz. Ama herzamanki gibi kaçamak cevap. Yok şöyle yok böyle. Şöylesi böylesi yok mağduruyet var elinizi vijdalarınıza koyun sizlerde aile babasısınız. Herkesin çoluk cocuğu var.Bize reva gördüğünüz 960 tl. maaşla geçim sıkıntısı içerisindeyiz.Elimizde avucumuzda elde hazır ne varsa hepsi gitti. Bu sıkıntılar yüzünden 13 4/c'li arkadaşımız intihar etti. Yetmez mi daha ne olmasını bekliyorlar. Ölümlü ve geçici bu dünyada neyin hesabını yapıyolar ? 4/C' lilere haklarını vermek hayır dua almak gerekmez mi?

    YanıtlaSil
  11. Sayın bakan siz tazminatı verip 4/C denen statüde çalıştırdınız herhalde bize çok iyilik yaptığınızı iddia ediyorsunuz.üç kuruş maaş veriyorsunuz...herhalde bundan dolayı size minnet edip şükür edelim..isterseniz SECDE de edlim istiyormusunuz?...Bizim zaten bir ekmeğimiz vardı ama sizin iktidarınız o ekmeğimizi elimizden alıp yarısını uzatıp bu yarım ekmekle karnınızı doyurun dedi..Bunu bilin ki o yarım ekmekle karnımız doymuyor...Çoluk çocuğumuz aç ve perişan bunu iyi bilin...bu statüyü bir minnet olarak biliyorsanız siz çocuğunuzu bu statüda çalıştırın vicdanınız kabul edermi? bütün çalışanları ihya ettiniz bir bu 4/C lilerden ne istediniz bunu anlayamadık...eşit işe eşit ücretten hekese 300-400 tl verdiniz...İntibak yasasından emekliye 100 ila 300 tl verdiniz....Polislere öğretmenlere vs vs verdikçe verdiniz Allah aşkına bu 4/C liler size ne yaptıda bunları ekmeğe muhtaç ettiniz çoluk çocuklarını perişan ettiniz...Herkese bu zamlar verilirken neden 4/C lilere vermiyorsunuz..Herkese Aile yardımı varken neden bize vermiyorsunuz... Bir 4/C lilere verilnce mi bütçe kaldırmıyor...2,5 milyon Memura her türlü zam var eşit işe eşit ücret var intibak var konu/C liler olunca bütçe yoksa vay ben böyle bir devletin böyle bir bütçenin böyle bir iktidarın ben böyle bir maliyenin canı cehenneme diyorum ve sizi Kahhar olan Allah'a havale ediyorum..

    YanıtlaSil
  12. Sayın Bakan Karadenızli hemıda Artvinli size yakışani yapipta habu 4 c lılarun kadrosıni versanız millet bi Karadenızli görsa bi Karadenızli olarak eyi olmaz mi da.

    YanıtlaSil
  13. bakan çalışma var diyor ne desin adam çalışma tamamlanmadan evet kadro veriyoruz diyemez arkadaşlar sabırlı olun güzel günler yakın.

    YanıtlaSil
  14. SAYIN PORTAKAL ÖNCELİKLE TEŞEKKÜR EDİP DESTEKLERİNİZİN VE DUYARLILIĞINIZIN DEVAMINI DİLERİZ.SAYIN BAKANA SORDUĞUNUZ GİBİ ÖZELLEŞTİRDİĞİNİZ ZAMAN İŞÇİYE SAHİP ÇIKIYORMUSUZ ? EVET ÖZELLEŞTİRİP KADROLU İŞİMİZDEN ÇIKARARAK EŞŞEĞİNİZ KAYBOLDU DEYİP SONRADA GELİN GELİN BULDUK EŞEĞİNİZİ (TABİ BULUNAN EŞŞEĞİN KULAKLARI DÜŞMÜŞ, NE DİŞİ NE MIHI NE NALI NEDE CANI KALMAMIŞ TAM TAKIR KURU BAKIR MİSALİ )BİZLERİ 4/C'Lİ OLARAK 10 SENEDİR KAMUDA ÇALIŞAN KÖLE OLARAK İŞE ALDILAR KENDİLERİNCE. KLASİK AKP TAKTİĞİ. İYİDİ ÖZELLEŞTİREREK NEDEN VAR OLAN KADROLU İŞİMİZDEN EDİPTE DAHA SONRA 4/C UCUBESİYLE BİZLERİ MAĞDUR EDEREK ŞU ANKİ SIKINTI İÇERİSİNE İTTİLER. AKILLARA ZARAR. GELİN MANTIK ARAYIN RESMEN KOMEDİ. ŞİMDİDE KADRO VERMEMEK İÇİN BİN TÜRLÜ BAHANE SANKİ BABALARININ BAĞINDAN BAĞ BAĞIŞLIYOLAR. BU NE ZİHNİYET BU NE MANTIK GEL İŞİN İÇİNDEN ÇIK.

    YanıtlaSil
  15. ÖZELLEŞTİR-ME (Tekel) MAĞDURU17 Nisan 2013 05:20

    İnsaf edin faruk beyefendi bizden önce 2004 te sokağa bırakılır durumdaydı 4/c diyorsunuz evet keşke sokakta bıraksaydınız, Keşke Hiç karışmasaynız?? Biz bunlara Tazminat verdik birde iş imkanı verdik diyorsunuz???
    1-Sizler bizim Daimi Kadrolu İşimizden ettiniz bizleri!!
    2-Tazminatlarını verdik diyorsunuz siz kimin tazminatını kime veriyorsunuz zaten bizim aylıklarımızdan kesilen tazminatlarımızdı ve bizim irademiz dışında verdiniz sizden talap eden kimdi Tazminatları onu sayanizde 4 yıldır her ay aylıklarımıza ilave yaparak bitirdik???
    Her defasında aynı şeyleri söylüyorsunuz (Bizim oğlan okur döner döner yine okur)ya ne bu aynı laflar aynı laflar... Bizler sizi Miletvekili Yaptık,Bakan Yaptık ya siz karşılığında ne yaptınız??? Sizler ise var olan Daimi Kadrolu işimzden ettiniz bizleri, 15-20 Yıllık Emeğimizi yerle bir ettiniz,Kazanılmış tüm haklarımızı Gasp ettiniz, Çoluk Çocuk perişan ettiniz varmı dahası??? Biz ÖZELLEŞTİR-ME Mağdurlarından sonra yüz binlerce sözleşmeliyi, Belediye Geçici işçilerine Kadro vermedinizmi??? Eski YSE Olan Şimdiki Özel İdarelerdeki pazla İşçileri diğer kurumlara dağıtmadınızmı??? Sekayı İşçilerini diğer Kurumlara dağıtmadınızmı??? Çaykur İşçilerinin Statüsünü değiştirerek Memur etmedinizmi???Özelleşen yerlerdeki tüm Memurları Özlük Haklarıyla Diğer Kurumlara dağıtmadınızmı???Peki bu Ülkede sadece 22 bin ÖZELLEŞTİR-ME Mağdurunamı yer yok???Bizler inanın Kadro peşinde değiliz artık, bizler insanca yaşayacağımız kadar bir ücret istiyoruz. Kadronuzda sizin olsun tüm statülerde sizin olsun...

    YanıtlaSil
  16. ARKADAŞLAR BÜTÜN MEDYA 4 C LİLERE KADRO GELİYOR DİYE UMUTLANDIRDILAR SN BAKAN ÇIKIP DİYORKİ 4 C LİLERE KADRO VERİRSEK EKONOMİMİZİ OLUMSUZ ETKİLER DİYOR 4 C LİLER Bİ HAK TALEP ETMİYOR SADECE ELLERİNDEN ALINAN KADROLARINI TEKRAR GERİ İSTİYOR

    YanıtlaSil
  17. İsdemir Maduru17 Nisan 2013 05:58

    Önce kamuda sözleşmeli kalmayacak hepsini tek bir statüde toplayacağız dediler. Şimdi süre daraldıkça kıvırmaya kem-küm etmeye başladılar. her zaman ki gibi on yıldır hep aynı senaryolar. Ekonomi diyorlar da madem ekonomi bu kadar sarsılacak bunlar devletin bir çok kurumuna her ay 100 lerce kadrolu işçi statüsünde tekniker teknisyen vb. birçok statüde alımlar yapılıyor. Bu kurumlara bizlerinde statüsü uyuyor buralara alım yapacaklarına bizleri 4 c de süründürmektense bu kurumlarda işe başlatıp özelleşen kurumlardaki işçileride statüsüne ve mesleği doğrultusunda bu vatana daha faydalı ve verimli olarak çalışmamızı sağlamaktansa işin kolayına kaçmak niye. Amaç bence üzüm yemek değil bağcıyı kovmak arkadaşlar. İstedikten sonra seçenek çok kimseyi mağdur etmeden mağdur yaratmadan bizleri daha faydalı olacağımız işlerde değerlendirmek yerine bunlar öldürmeye süründürmeye yalvartmaya çalışıyorlar. Eli Tornavida-Pense, Voltmetre- Ampermetre, Kumpas, metre, kalem, Her türlü anahtar ve benzeri takım malzeme tutanlar şimdi ise PASPAS,SÜPÜRGE, TEMİZLİK BEZİ TUTUYOR. Bunlar bizlerden bu sekilde nasıl hizmet bekliyor anlayabilmiş değilim doğrusu.
    Eğer memleketi ülkeye hizmet etmeyi düşünselerdi bizleride ülkemize ve memleketimize en faydalı olabileceğimiz yerlere atayarak ülkenin kalkınmasına katkı sağlamamız için gerekeni yaparlardı.
    Bizler sadece açlık mücadelesi geçim sıkıntısı içinde değiliz piskolojikmen çokmüş işimiz mesleğimiz ellerimizden alınmış hor görülen dışlanan kesim haline dönüştürülmüş bir topluluk olarak, gururu bir kenara bırakmışız ecel ne zaman gelecek te hakkımızı yiyenlerden hesap soracğız diye bekliyoruz. Varsın Kadro vermesinler elbet hesap günü gelecektir. Bu dünyadan vazgeçtik ahirette yüzümüz güler inşallah.

    YanıtlaSil
  18. SİZLERDEN BİR ŞEY İSTEMİYORUZ EĞER ALLAH KISMETİMİZDE YAZMIŞSA SİZ DEĞİL YEDİ FELİŞTAHINIZ GELSEDE OLACAK
    NE GELİRSE ALLAHTAN GELSİN SİZLERLE ÖBÜR DÜNYADA GÖRÜŞÜRÜZ ÇOLUK VE ÇOCUĞUMUZDAN ALDIĞINIZ EKMEĞİN HESABINI SİZLERDEN VE PEŞKEŞÇİLERİNDEN SÖKE SÖKE ALACAĞIZ
    BU ELİN AHI BU ELE KALMAZ

    YanıtlaSil
  19. sayın bakanımız her zamanki gibi umut edenlerle alay ettiniz hükümet olarak kendinize yakışanı yaptınız entrikalarınızdan dolayı kutluyorum

    YanıtlaSil
  20. işte yine olan oldu dağ fare doğurdu. aklınıza yazın artık arkadaşlar bunlar kadro falan vermeyecekler. bu saatten sonrada bunlardan bişey istemenin anlamı yok. işleri güçleri yalan dolan. bir parmak balla altı ay idare ediyor bunlar. şimdide bak aynısını yapıyorlar bir parmak bal. sonra seçim. başbakan kendisi seçimden önce ntv de sorulan soruları yanıtladığında açıkladı 4 b yi bakanlar kurulu kararı ile kadroya alabiliyoruz fakat 4c olmuyor dedi. aradan tam 4 yıl geçti peki nerde söylenen söz. arkadaşlar çaykurda 267 işçiyi sırf başbakanın hemşerisi diye işçilikten memurluğa geçiren bakanlar kurulu şimdi nerde. bakan yalan söylüyor. bide ayakları yere basacakmış diyo. senin ayakların yere bassın daha. keser döner sap döner bir gün gelir hesap döner sayın bakanım. o zaman bu 4/c lilerden vali bile olmazsa bende birşey bilmiyorum. sana oy veren elim kırılsın bundan sonra hayatta bir daha aynı hatayı yapmam.

    YanıtlaSil
  21. ALLAHA HAVALE EDİYOROM... 9 TAHTA ALDINA GİRİNCE HESABINI VERİRLER...

    YanıtlaSil
  22. Değerli 4/C arkadaşlarım yorumlarınızı yaparken dik durun!Başınız dik anlınız açık biliyorum ama yinede başkaları okurken nasılda ağlayıp sızlıyorlar dedirtmeyelim mücadelemiz hak mücadelesi onun için kimseye minnet borcumuz yok hele aş verdik iş verdik diyenlere hiç yok bakın Allahuteala Şura suresi 40.ayette aynen şöyle diyor ;Kötülüğün karşılığı,onun misli olan kötülüktür.Ama kim affeder ve ıslah ederse artık onun ecri(büyük sevabı)Allaha aittir.Gerçekten O ,zalimleri sevmez.Bedenimizde güç ve kuvvet olduğu müddetçe bu zulme karşı koyalım göreceksiniz sonunda selamete kavuşacağız sagygılarımla...

    YanıtlaSil
  23. Suriyedeki mültecileri besledik yük olmadı asker ailelerine 250 tl dedik yük olmadı uçakla bedava seyehat yolu açıldı yük olmadı çocuk başına para dedik 15 çocukluyada verdik yük olmadı teröristleri mecliste besledik yük olmadıar bütün kurumlara kadrp verdik TÜİK hariç yük olmadı şimdi üvey evlatlar olarak özelleştirmeden önce de vardık başkanlarımız kurum içi sınav açmadılar 1 gün bizi düşünmedikleri köle olmamız işlerine geldiği içinmi yük olduk TÜİK te çalışıp memur sene üye olnlar boşa verdikleri paraları istifa edip tek tek hesap sormalılar bu hükümet özelleşmeye gıcık o yüzden bişey yok emin olun artık ....uyanın köleyiz köle kalacaz....

    YanıtlaSil
  24. İsdemir maduru17 Nisan 2013 23:00

    Evet Sayın Bakan C diye bir şey yoktu derken haklı. Ama Bizim mahkeme karararı işe iade şeklindeydi. 4 c de işe başlatın bunları diye birşey yoktu. Bizlere işlerimizi geri vermez zorunda olduklarından 4 c diye sözleşmeli bi statü yaratarak bunlar işsizdi biz bunlara işverdik diye vatandaşın aklını çeliyorlar. hayır işsiz falan değildik. Elimizde işe iade kararı vardı. Ama artık yargıda bağımsız olmaktan çıktığı için hakkımızı savunacağımız bir yer kalmadı. Hatırlayın 4 C iptal Davası Yeni atanan Yargıtay başkanının oy farkıyla kaybedildiğini sizce bu yargı kararında hükümetce bir müdahele var mı yok mu? aklı selim insanlar bütün bunların farkındalar lakin siyaseten gözleri boyanmamış olanlar görmezden geliyor seslerini çıkarmaktan ve yorum yapmaktan kaçınır olmuşlar. çünkü onlarda biliyor ki haksız olduklarını.

    YanıtlaSil
  25. ya arkadşlar biz kendi dertlerımızi anlatmaktan yorulduk valahi amam bu ilgisızlık sorumsuzluk ığtidar yanalri bizi 4 c leri anlamamaktan yorulmadılar her zama diyorlar biz onlara iş imkani verdık diyorlar sanki bizımişimız yoktu da bize acıyıp bu hiç biyeyi beli olmayan ne memur ne de işçi 4 c yi köle sütatüsü olan bunu vermişler onude sanki cok iyi bir marifetmiş yatıp kalkıp onlara acıdık iş verdık alın bu işi başınıza calın biziım ellimızden aldığınız kadromuzu istiyoruz biz dilenci değılız hakımızi istiyoruz sayın arkadaşlar bakın bunlar bize 4 c ler hiç bişey vertmezler bunu artık herkes biliyor bizimde seçimlerde birlık olalım bunlara tek bir oy vermiyelım ve bu sahte sendikalrdan topluca istıfa edelım onlar kendilerıne fatdaları yokbize hiç olamaz

    YanıtlaSil
  26. BUGÜNKÜ GÖRÜŞMELER BAŞLAMIŞ OLMALI.İNANIN BU GÜN BİZİM İÇİN OLABİLECEK ŞEY AİLE YARDIMI BELKİ MAAŞLARDA BİZAZCIK İYİLEŞTİRME.BAŞKA BİR ŞEY UMMAYALIM.BUNUDA BEN İSTEMİYORUM.ÇÜNKÜ AİLE YARDIMI BANA YOK..BUNUDA ARTIK BÜYÜK BİR LÜTÜFMÜŞ GİBİ SAYA SAYA BİTİREMEZLER.2 AYDIR ANAMIZDAN EMMDİĞİMİZ SÜTÜ BURNUMUZDAN GETİRDİLER.YOK ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR.YOK ŞÖYLEDİR.YOK BÖYLEDİR DEYİP.HEPSİ FOSSSS ÇIKTI.SİZ İKTİDARA GELMEDEN EVVEL KADROMUZ VARDI.GÜZEL BİR HAYATIMIZ VARDI.ALNIMIZIN AKIYLA ÇALIŞIP GİDİYORDUK.AMA ELLERİMİZ KIRILSINKİ SİZE GÜVENİP ALLAH RIZASI GÖZETİYORLAR DİYİP SİZLERE OY VERDİK.NE OLDU KENDİ ELİMİZLE KENDİ HAYATIMIZI MAHVETTİK.EEE NE DEMİŞLER KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ İŞTE BEN ONLARDAN BİRİYİM.AMA BÖYLE OLACAĞINI NERDEN BİLEBİLİRDİM.2 AYDIR YİNE İNANMAK İSTEDİM AMA GÖRÜNEN KÖY KLAVUZ İSTEMİYOR.İŞLERİ GÜÇLERİ SADECE OYALAMAK OYNAMAK BOŞYERE UMUT VERMEK.ANLADIK ARTIK AMA OLAN HAYATIMIZA GELECEĞİMİZE MAL OLDU.BİRDE KALKIP HALA BİZ ONLAR İŞVERDİK DİYORSUNUZ.SOKAKTANMI ALIP 4 CLİ YAPTINIZ.16 YILDIR ÇALIŞIYORUM.3 YILDIR 4 CLİYİM VE İLK İŞE GİRDİĞİM ZAMANKI MAAŞI BİLE ALAMAZ OLDUM BUMU BİZE YAPTIĞINIZ İYİLİKLER.OKADAR BÜYÜK BİR İYLİK OLSA KENDİNİZ 4 CYE GEÇER EMİN OLUN KİMSEYE KOKLATMAZDINIZ.İNŞALLAH BEN ÇOK YANILIRIM.VE BUGÜN ÇALIŞMA BAKANI BİZLERİ ŞAŞIRTIR VE ONLAR İÇİN SARF ETTİĞİMİZ KELİMELERE BİZİ PİŞMAN ETTİRİRLER YÜZÜMÜZÜ KIZARTIRLAR..AMA NEEEEEEERDE...

    YanıtlaSil
  27. Tekel işçilerinin yarısından fazlası bunlara oy verdi,herkes hakettiğini yaşar kimse bakana kızmasın...

    YanıtlaSil
  28. Sayın Bakan 4 c ilgili görüşmeler devam ediyor diyor. Tamam da kiminle ne görüşecek ? Görüşmelerde kadromu ? Yoksa Maaşlarda iyileştirme, Aile yardımı, ek ödeme mi? Adını koysada bizde kendisinin samimiyetine inansak.

    YanıtlaSil
  29. 'Yüz binlerce sözleşmeliyi, Belediye Geçici işçilerine Kadro vermediniz mi??? Eski YSE Olan Şimdiki Özel İdarelerdeki fazla İşçileri diğer kurumlara dağıtmadınız mı??? Sekayı İşçilerini diğer Kurumlara dağıtmadınız mı??? Çaykur İşçilerinin Statüsünü değiştirerek Memur etmediniz mi???Özelleşen yerlerdeki tüm Memurları Özlük Haklarıyla Diğer Kurumlara dağıtmadınızmı???' arkadaşımızın da dediği demek ki oluyormuş. Şimdi bize çeşitli bahaneler sunarak işi yokusa niye sürüyorlar.Bize karşı bi önyargıları mı var? Bu çifte sıtandart niye ? Hani AKP adalet kalkınma partisiydi ? Adalet bunun neresi ? Adınıza yakışanı yapıp bir an önce almış olduğunuz kadrolarımızı geri verin ? Çeşitli bahaneler sunmanın kimseye bir faydası yok. Nasıl olsa eninde sonunda kadroları vereceksiniz. Zaman kaybetmeyin Seçimlerede yakalaştı.

    YanıtlaSil
  30. sevgili arkadaşlar bizler 2004 den beri bu işlerle uğraşıyoruz, zamnında o kadar eylem yaptık meclise gittik görüşdük sonuç sıfır, o zaman sayımız azdı kimseden bize destek gelmedi, ne zaman miletin canı yanmaya başladı sesleri cıkar oldu, o zaman halen işci olarak çalışanlar yanımızda olsa belki bişeyler olurddu ne zaman başınza geldi sesiniz cıkmaya başladı, bana dokunmayan yılan binyıl yaşasın dediniz ne oldu,bunşlara oy veryeye devam ettiniz,bizlere herşey müstahak kimse ağlamasın,kimsede bunlardan hiç bişey beklemesin.

    YanıtlaSil
  31. oy verceksin ondan sonra verip veriştireceksin arkaşlar sizde onlara yakışanı yapacaksın

    YanıtlaSil
  32. sayın bakan bunu bilinki sizin bu 4 c uygulamanızdan çok kişinin evine ateş düştü intihar eden , yuvası yıkılan üzüntüden şuan hastaneelerde yatan yüzlerce 4 c var...bunun vebalini nasıl ödüyeceksiniz allah size öyle bir yerden dert verecekki içiniz yanacak.. bunlara oy verenin eli kırılsın başka ne diyilir allaha havale ediyoruz sizi...

    YanıtlaSil
  33. BİZ TEKEL ÇALIŞANLARI TEKEL ÖZELLEŞMEDEN OY VERDİK DAHA SONRA VERMEDİK.BİZ OY VERDİK ÇEKİYORUZ.YA SİZ NİYE ÇEKİYORSUNUZ ACABA....

    YanıtlaSil
  34. ARKADAŞ YAZDIĞIMIZ YORUMLAR NİYE YAYINLANMIYOR BU ZULÜMLERE KARŞIN NE YAPSAYDIK AKP ŞAK ŞAKCILIĞI YORUMLAR,MI YAPSAYDIK İÇİMİZDEN GELENLERİ VE KESİNLİKLE DOĞRULARI YAZIYORUZ KÜFÜR ETMİYORUZ HAKARET ETMİYORUZ,NİYE YAYINLAMIYORSUNUZ.

    YanıtlaSil
  35. booooooooooş bunları allah havale ediyorum arkadaşlar ben şımdi istifa dilekçemi verdım ve ist,fa ettım bu sahte sendikalrdan hepsınden nefret ediyorum hepsi koltuk derdine düşmuşlar yandaş olmuşlar hiç birınden de bir fayda yoktur boş adları var kendileri yok satılık sendikalar bizi daha ilk görüşmelerden satilar bu görüşmeden de hiç bişey çıkacağını sanmıyorum tek çaramız seçım de bunlara tek bşir çıkmıyacak ya arkadaşlar bunlar ne yuz sudurler yıne gelıp oy istiyrcek ler hepsının beyınlerını yıkanmışlar robot olmuşlar padişah nederse aynen uygularlar

    YanıtlaSil
  36. allah inşallah her şeyi en güzeliyle en güzel şekilde allah yolunu gözetleyen vede bilen başbakanımızın her zaman yanında olsun bu 4ce meselesini çözerse sadece bu AKP parti hükümeti çözer.MHP miş CHP ymiş bunlar boş partiler arkadaşlar. ALLAHIN izniyle düzelecek her şey rısk veren ALLAHTIR.rıskından korkanın İmanıda yoktur.başbakanımız Recep tayip ERDOĞAN olsun her zaman için.bunada el atacaktır ve hislerimde şunu diyorki bu konuya el atmıştır bile. allah hepinizden razı olsun ve tüm 4CE statüsünde olan arkadaşlarımdanda allah razı olsun..

    YanıtlaSil
  37. AKP HÜKÜMETİ EMPERYALİST GÜÇLERİN KURDUĞU BİR HÜKÜMETTİR 4C UYGULAMASIDA EMEĞİN SÖMÜRÜLMESİ AZ PARAYLA ÇOK İŞ YAPTIRILMASI İÇİN YİNE EMPERYALİST GÜÇLERİN İCAT EETİĞİ VE AKP ELİYLE UYGULAMAYA SOKULAN BİR UYGULAMADIR, BIRAKIN 4/C LİLERE KADRO VERİLMESİNİ HAL HAZIRDA KADROLU ÇALIŞANLARI BİLE 4/C ÇALIŞANLARININ DURUMUNA GETİRMENİN PLANINI YAPIYORLAR BU SÖMÜRÜ HÜKÜMETİNDEN ADALET BEKLEMEK HAYAL PERESTLİKTİR, SURİYEDEN GETİRDİKLERİ VATAN HAİNİ SURİYELİLERE YATTIKLARI YERDE ASGARİ ÜCRETTEN DAHA FAZLA MAAŞ BAĞLAYAN AKP HÜKÜMETİ EMEĞİ İLE ÇALIŞAN BU VATANIN ÖZ EVLADI 4/C LİLERE KADRO SÖZ KONUSU OLUNCA EKONOMİK DENGELER SÖZ KONUSU OLUYOR, TERÖR ÖRGÜTÜNÜN EŞKIYALARINI MEHMETCİĞİN KATİLLERİNİ AKLAMAK MİLLETİN NAZARINDA BU KATİL SÜRÜSÜNÜ VATAN MİLLET DİN DÜŞMANLARINI MASUM GÖSTERMEK İÇİN OLUŞTURULAN AKİL ADAMLARA MİLİYARLARCA DOLAR ÖDENEK AYRILIRKEN EKONOMİK DENGELER SÖZ KONUSU OLMUYOR, BU VATANI BU MİLLET SEVEN VE ONLAR İÇİN ÇALIŞAN GERÇEK VATAN EVLATLARI KADRO İSTEYİNCE EKONOMİK DENGELER SÖZ KONUSU OLUYOR, BU GERÇEKLERİ GÖRE GÖRE HALA AKP DENEN SÖMÜRÜ DÜZENİNE OY VEREN VE BU SÖMÜRÜ HÜKÜMETİNİN TAŞARONLUĞUNU YAPAN SENDİKALARA ÜYE OLAN 4/C KAPSAMNDA ÇALIŞANLAR VAR İSE BU ZULUM DEMEKKİ MÜSTEHAK BOŞUNA FERYAT FİGAN ETMİYELİM.BU KAFAYLA KORKARIM YARIN BUGÜNLERİDE ARAR OLACAĞIZ.RABBİM AKIL FİKİR VERSİN GERÇEKLERİ GÖREMİYEN HAYALPERESTLERE

    YanıtlaSil
  38. tam bir şakşakcılık,ya sen 4c li değilsin yada çok iyi başka menfaatlerin var bu iktidardan aksi takdirde böyle ulu orta adaletsizliğe,haksızlığa,vicdansızlığa pişkinlik yapmaz alay etmezsin.

    YanıtlaSil
  39. İnsanları kandırmanın gereği yok. 2004 öncesi kaç kurum özelleşti, kaç kişi işsiz kaldı, kaçında nekadar işçi çalışıyordu, kaçının emekliliğine az kalmıştı, kaç kişi mağdur oldu. 2004 sonrası kaç kurum özelleşti, nekadar işçi 4-C mağduru olarak çalışıyor. AKP öncesi partilermi insanları mağdur etti. Yoksa AKP mi? Ankarada 4-C çalışanlarına yaptıklarınızı herkes gördü. Birde çıkıp biz mağdur etmedik söylüyorlar. 2004 sonrası binlerce insanın kazanılmış kadrolarını özelleştirme sonucu ellerinden alan, onları bakın insanlar işsiz kalıyordu biz size 4-C yi verdik diyen AKP yi adalete davet ediyorum. Zaten en iyi bildikleri insanları kandırmak. 2007 yılında özelleştirme idaresine devredilen kurumlarda çalışanlara oy için kadro vereceksin, kamu işçisi yapacaksın, sonra bu kadrolarını ellerinden alacaksın.

    YanıtlaSil
  40. Edirne’de ilaçlarının temini için yardım istediği Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’a durumunu anlatmaya çalışıyor. Bakan cebine para koyuyor 'Ben dilenci değilim' diyerek iade etmek istiyor lenf kanseri hastası üniversiteli Dilek Özçelik' in onurunu kır rencide et, dilenci muamelesi yap. Sonrada birileri onu çıkıp savunsun. Neymiş efendim Sayın AKP genel başkan yardımcısı Hüseyin ÇELİK , bakanın kendisine verdiği paranın 300 lira değilde 2 bin liraymış acıklamasıyla kamoyuyla dalga geç.Yaşanan olay paranın azlığı veye çokluğu olmadığını birileri hala idarak etmemişki böyle bir açıklama yapıyor olsa gerek. Bu kişiler memleketi yönetiyo ne günlere kaldık. 4 c'lilere de bakış açıları bu. Kadrolarımızı elimizden al işinden et 960 tl. maaaşla köleliğe mahkum et sonrada çıkıp ağız birliği yaparak 7 den 70 e hepsi biz onlara iş verdik de. Nereye kadar insanların gururla oynarsınız. Kimi kandırıyosunuz açıklamalarınızla.

    YanıtlaSil
  41. ne kadrosu issizim torpille girenleri kadroya alip onca universite mezununu kpss ile aciktami birakicaksiniz. sekreter olarak zamaninda girenleri anketci olarak torpille girenleri kadrolandirirlarsa ben bi isletme mezunu olup devlet icin okuyan ben hakkimi helal etmem. bi vatandasim ben .

    YanıtlaSil
  42. 2020 ye kadar kadro yok arkadaşlar.

    YanıtlaSil
  43. Sayın bakanım bir ara iğneyi kendinize batiran ki cuvaldızın nasıl canı acıttıgını anlarsınız yazık bu kadar insanın müdür olması 23 bin insan bunların evli olanı var çocuğu olanı var hesaplanırsa 45 yada 50 bini bulur tabi bizler gibi asgari ücret alsaniz sizde istersiniz ama para çok sizde hayat yok bizde

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com