Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

26 Kasım 2012 Pazartesi

Sendikalar ve Kamu Temsilcileri Tekrar Toplanıyor

Sendikalar ve Kamu Temsilcileri Tekrar Toplanıyor

2012 yılı toplu sözleşmelerinde maaş zammı konusunda uzlaşma sağlanamamıştı. Memur Sendikaları ve Kamu Temsilcileri, Kamu Personel Danışma Kurulu adı altında tekrar toplanarak toplu sözleşmelerde gündeme getirilen ancak mutabakata varılamayan konuları bir kere daha ele alacak. Kamu Personel Danışma Kurulu toplantısı 29 Kasım 2012 Perşembe günü başlayacak.
www.4cmagdurlari.blogspot.com
Danışma Kurulunda ele alınması öngörülen konulardan 4/C çalışanlarını ilgilendiren bölüm ise, Sözleşmeli personelin (399 sayılı KHK II sayılı Cetvel, 657 sayılı Kanunun 4/B maddesi, 5393 sayılı Kanunun 49 uncu maddesi ve kurumsal sözleşmeli personelden isteğe bağlı olarak) ve 4-C kapsamındaki geçici personelin kadroya atanması kısmıdır.
Çalışma Bakanlığının sendikalara gönderdiği yazıya göre Kamu Personel Danışma Kurulu toplantısı 29 Kasım 2012 Perşembe günü yapılacaktır. Toplantıya yetki almış sendikalar ve 3 büyük konfederasyon yetkili katılacak.
Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.

Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki butonlar kullanılarak veya aktif link verilerek kullanılabilir.www.4cmagdurlari.blogspot.com
Bu Haberi Paylaş:

4 yorum:

  1. ÖZELLEŞTİRME (Tekel) MAĞDURU27 Kasım 2012 01:52

    Hadi hayırlısı İnşallah Sendikalar biz Özelleştirme Mağdurlarını için bu defa Samimiyetle sorunlarımızı dile getirirlerde içinde bulunduğumuza çıkmaza bir çare bir çıkar yol bulurlar, Pek umudumuz yok mevcut iktitardan. neden derseniz:Dami Kadromuzu, Daimi İşimizi, Kazanılmış Tüm Haklarımızı ve 18 Yıllık Emeğimizi hiçe sayanlar bizleri perişan edenler, bizlerinde oyumuzu verdiğimiz mevcut iktitarda olanlar değilmi?? İşte onun için umudum yok.Çünki Çalıştığımız yerlerde bizlere haksızlık,İnsafsızlık yapılmıştır. Biz İşçilerin tüm hakları elinden alınarak diğer kurumlara 4/c li yani Köle olarak çalışmaya mecbur bırakanlar, Diğer taraftan Memur arkadaşları tüm haklarıyla diğer kurumlara dağıtmışlardır. bu Haksızlım değilmi?? Kadromuz alındı bu Haksızlık değilmi?? 18 Yıllık Emeğimiz yerle bir edildi bu Haksızlık değilmi?? Aynı kurumdan ve diğer özeleşen kurulardan gelen arkadaşlarla birlikte çalışıyoruz onları Kadrolu tüm haklarına sahipken benim ise var olan tüm haklarım alındı bu Haksızlık değilmi?? 18 Yıl Daimi çalışmama rağmen 200 kişilik kurumda en az Aylık alan biz Özelleştirme Mağdurlarıyız bu Haksızlık değilmi?? Bizlerin Kadrusunu aldıktan sonra yaklışık 400 bin kadro dağıttılar bizlerin ise Kadrosunu aldılar bu Haksızlık değilmi?? Özel Sektörde çalışanlar Aile yardımını alıyorken bizlerin Ailelerini yok sayıp bizlere Aile yardımını yermeyenler bunlar değilmi??? Yorumu sizlere bırakıyorum.. Sayın Sendikacılar umarım yukarıda daha saymadığım yüzlerce hasızlık ile birlikte diğer sorunlarımızıda dile getirip bizlerin içinde bulunduğu duruma bir hal çareye vesile olurlar.Gerçi bunlarda bu kin bu Nefret olduğu sürece bizlere bir şey vermezler ama yinede bizler ALLAH'tan Umudumuzu kesmiyoruz..

    YanıtlaSil
  2. İlk toplu sözleşmede inanılmaz gelişmeler sağladılar ki şimdi ikinci bölümü çekilecek.Sizler varken bizler daha çooooook sürünürüz.''Başkanlardan biri tolu sözleşmeden en karlı 4/c'liler çıktı.'' demişti hatırlarsınız.Nasıl yorum yapayım bu cümleye bilemedim.

    YanıtlaSil
  3. Allah hepimizin yardımcısı olsun bütün 4/c lilerin durumu belli. Şikeciler dahi hemen görüşülüp halledilirken bizler yıllardır sürünüyoruz.

    YanıtlaSil
  4. Adamlar toplandı; Sonra ne oldu biliyormusunuz ? Masada oturma şekli yüzünden Memur-Sen arıza çıkardı! Akşama kadar hiç bir şeyin görüşülmediği söyleniyor...Eyy Memur-sen 4/C linin bu durumda olmasının tek sorumlusu sensin.

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com