Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

27 Temmuz 2011 Çarşamba

Memur Sen Yetkililerine Soruyoruz: 4/C lilere Aile Yardımı Ne Oldu


Memur Sen Yetkililerine Soruyoruz: 4/C lilere Aile Yardımı Ne Oldu
Memur Sen Başkanı Sayın Ahmet Gündoğdu beye soruyoruz.4/C lilerin aile yardımları neden hala ödenmiyor.4/C li personellerin sorunlarına neden kimse ses vermiyor,neden 4/C lilerde kadrolu olamıyor.Memur Sen'i 4/C konusunda daha duyarlı olmaya davet ediyoruz.
Kamuda çalışan 4/C li geçici personeller 3 aydan fazladır aile yardımı bekliyor.
Bakanlık görev değişikliği yapılmadan önce o dönemin Kamu çalışanlarından sorumlu Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, 4. Olağan Genel Kurul sonrası Memur-Sen'e yaptığı hayırlı olsun ziyaretinde 4/C li geçici personele eş ve çocuklar için aile yardımı ödenmesine ilişkin çalışma başlatıldığını ve bununla ilgili olarak Bakanlar Kurulu Kararı hazırlandığını, en kısa sürede bu kararın yürürlüğe gireceği müjdesini vermişti.
Haberimiz sitemizde de 4/C liler aile yardımı alacak başlığıyla 19 Nisan 2011 tarihinde kamuoyuna duyurulmuştu.
www.4cmagdurlari.blogspot.com
4/C lilerin aile yardımı alacağına dair hazırlanan kararnamenin bakanların imzasına açıldığı haberini ise 4/C lilere verilecek aile yardımı imzaya açıldı başlığıyla 16 Mayıs 2011 tarihinde yayınlamıştık.
Ne hikmetse 4/B li sözleşmeli personele 15 günde kadro veren Hükümet, 3 ayı aşkın bir süredir hala 4/C ye verilen sözü tutmamış ve aile yardımını vermemiştir.4/C li geçici personelin aile yardımı konusu hakkında ise net bir cevap verilmemektedir.
www.4cmagdurlari.blogspot.com sitesi olarak Memur Sen'e ve Hükümet kanadına en azından şu aşamada Aile Yardımı verilmesi hususunda yapılan çalışmaların bir an evvel sonuçlandırılmasını ve öncelikli olarak 4/C li geçici personelin özlük haklarının ve maaşlarının düzenlenmesini, çalışma sürelerinin 11 ay değil 12 ay yapılmasını yani kısacası 4/C li personele de 4/B lilere verilen kadronun verilmesini talep ediyoruz.
Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.

Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki butonlar kullanılarak veya aktif link verilerek kullanılabilir.www.4cmagdurlari.blogspot.com
Bu Haberi Paylaş:

5 yorum:

  1. Bu yazının üstüne eklenecek bir şey bulamıyorum. Seçim öncesi verilen söz, bütün gelmiş geçmiş bütün hükümetlerin verdiği sözler gibi seçim sonrası unutuluyor. Bence başbakanın bir televizyonda verdiği sözünde seçim için verilen söz olduğuna inanıyorum o sözünde yerine geleceğine inancım kalmadı. Allah'tan bulmalarını diliyorum. Ben eski bir tekel işçisi olarak bizi bu duruma düşürenlere hakkımı helal etmiyorum.

    YanıtlaSil
  2. TEDAŞ özelleştirme mağdurları okuyun bu haberleri..!!!
    EÜAŞ santral çalışanları okuıyun bu haberleri..
    Bu hükümetin tüm kurumları acilen özelleştirmesini dört gözle bekliyorum doğrusu... olsun ne olacaksa olsun artık...

    YanıtlaSil
  3. Bu site yöeneticilerine teşşekkür ediyoruz. Bizleri haberdar ettikleri için.. Destek oldukları için.. Mağduriyetimiz hat safhada.. Bu konu hakkında ekleyecek başka bişey yok.. A.......Z' ye doğrudur.. Maalesef İngiliz Mehmet imzalamadı.. Aile yardımımızı da.. yunan evldımıyız biz yaaaa.. şu ayrımcılığa bak yaaa

    YanıtlaSil
  4. Bir TEKEL ci olarak bu yazının çıktığı dönemlerde bizlere hiç bir şey vermeyecekler diye yorum yazmıştım.. Arkadaşlar bizler 10 yıl ile 19 yıl arasında Kadrolu Daimi İşçi olrak çalıştık değilmi ?? Peki Kadromuzu alan,Daimi İşimizi alan, Aankarada kışın ortasında eksi 18 derecede bizleri havuzlara atan, Coplarla Kovalayan, Biber Gazı sıkan bunlar değilmi??? ve 78 gün boyunca direnişimizi tüm dünya duydu birtek Bizlere Merhamet ettiklerini söyleyen zati beyler duymadı halada duymak istemiyorlar... Seçim arifesinde aile yardımını Tekel ve 4/c liler hariç herkese verdiler bizlere vermediler.. Şuanda çalıştığımız kurumlarda biz TEKEL işçilerinin dışında bir çok memur arkadaşımız var Özelleştirmelerden dolayı gelen tüm özlük haklarıyla gelmişler peki biz işçilerin suçu neydiki 4/c denen ne olduğu belli olmayan bir statüye mecbur bırakıldık ??? Ayrıca 4/c li olarak çalıştığımız kurumlarda yüzlerce İşçi arkadaşlarımız çalışıyor ve aynı şartlarda olduğumuz daimi işçi arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz??? peki Hakka, Adalete, İnsan Haklarına sığarmı İş yerimiz kapındı diye tüm haklarımız ellerimizden alınarak daimi çalışanlarla aramızda bu kadar farkın olması EY Bizlere Merhamet Eden Zatlar sizlere sesleniyorum ???? Bu Ülkede bir tek TEKEL cilermi fazla oldu ??? bari vatandaşlıktan şıkarın rahat edin... başka ne diyelim. Biz TEKEL cilere olan bu kininiz ,Nefretiniz ne zaman bitecek ??? yeter artık yeter 800 TL İle 48 yaşında 6 kişi ile nasıl geçiniyorum biliyomusunuz....

    YanıtlaSil
  5. GECİKEN ADALET, ADALET DEĞİLDİR).R.T.E.
    TEKELCİLERE YAPTIĞINIZ ZÜLMÜ NE ZAMAN GÖRECEKSİZNİZ ??
    TEKECİLERE YAPTIĞINIZ HAKSIZLIĞI NE ZAMAN GÖRECEKSİNİZ ??
    TEKECİLERE OLAN KİNİNİZ NE ZAMAN BİTECEK ???
    PERİŞAN ETTİĞİNİZ AİLEMİZİN VEBALİNİ NASIL VERECEKSİNİZ??
    BİZLERDEN ALDIĞINIZ KADROLARIMIZI NE ZAMAN GERİ VERECEKSİNİZ ??
    Daimi Kadroluyken şimdi çalıştığımız kurumlarda, Kadrolu
    ve Daimi olan işçi ve Memur arkadaşlarla birlikte çalışıyoruz hiç bir farkımız yokken şimdi sanki yeni işe girmiş 17 yaşında bir elaman gibi 800 TL ile çalıştırmaya mahkum ettiniz.?? Ne edelim Ailemizi geçindirmek için mecburuz çalışmaya ama hakkımızı helal etmiyoruz..

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com