Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

22 Aralık 2010 Çarşamba

Denizlide Yumurtalı 4C Eylemi


Denizlide Yumurtalı 4C Eylemi
Türk Büro Sen üyeleri Denizlide 4-C lilerin bir ay ücretsiz izine çıkarılmalarını, basın toplantısından sonra yanlarında getirdikleri haşlanmış yumurtaları ekmekle yiyerek tepkilerini belirttiler.
Türk-Büro Sen Denizli Şube Başkanı İsmail Maral, üyeleriyle birlikte bir basın toplantısı düzenleyerek, 4-C statüsünde çalışanların bir ay süreyle ücretsiz yıllık izne çıkarılmasına tepki gösterdi.
İsmail Maral, '4-C statüsünde çalışan insanlarımız kuru ekmeğe, bir yumurtaya muhtaç olacak. Hükümet, adalet ve hakkaniyet nedir bilmiyor. Özelleştirme mağduru 27 bin vatan evladını kış ortasında, hiç vicdanları sızlamadan sokağa attılar. Ankara'nın soğuğunda tazikli su sıkılan, jopla dövülen 4-C'liler, zaten asgari ücretin biraz üstünde maaş alıyorlar. Bir de bir ay ücretsiz izne çıkarılmaları vicdansızlıktır. Bu adaletsizliğin giderilmesini, insanımızın kuru ekmeğe muhtaç edilmemesini istiyoruz' dedi.Türk-Büro Sen üyeleri, basın toplantısının ardından yanlarında getirdikleri haşlanmış yumurtaları ekmekle birlikte yedi.
Ferah IŞIK- DENİZLİ- DHA
Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.

Paylaş | |
Bu Haberi Paylaş:

0 yorum:

Yorum Gönder

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com