Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

1 Temmuz 2011 Cuma

Eğitimciler Birliği Sendikası Yıl Sonu Divanı


Eğitimciler Birliği Sendikası Yıl Sonu Divanı
Eğitimciler Birliği Sendikası Manisa Şubesi 2010-2011 Eğitim-Öğretim yılı, yıl sonu Divanını 15 İlçe Temsilciliğinin katılımı ile Kula'da gerçekleştirdi.
2011 Mayıs mutabakatı ve Toplu Sözleşme taleplerinin masaya yatırıldığı Divanımızda İlçe Temsilciliklerimiz ve Şube yönetimi Sendikal çalışmalar hakkında haziruna bilgi sundu.
Divan ev sahibi Kula Temsilcisi Sedat KOYUNCU'nun açılış konuşması ile başladı.
Şube Başkanı Mehmet Emin SOFUOĞLU, Mayıs Mutabakatı hakkında Divana bilgi sundu ve Manisa'da açık ara ile Eğitim ve Bilim İşgörenleri kolunda sendikamızı yetkiye taşıyan tüm Temsilciliklerimize teşekkür etti.
2011 yılında ilk defa Türkiye çapında genel yetkiye ulaşan sendikamızın ortaya koydukları performansın, 2011 yılını kamu görevlileri için kazanım yılı haline getirdiğini, bu süreçte devrim niteliğinde kazanımlar elde ettiklerini dile getiren Mehmet Emin SOFUOĞLU, Toplu Sözleşme Hakkı, Toplu Sözleşme Primi, 4/B ve 4/C'li personele aile ve çocuk yardımı,(Site Notu:4/C li personel hala aile ve çocuk yardımı almamıştır. www.4cmagdurlari.blogspot.com) promosyonların tamamının çalışana dağıtılması, 2011 yılı içerisinde en düşük memur maaşına 235 lira artış gibi somut kazanımların altında Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen'in imzasının bulunduğunu anlatarak, "Kamu çalışanlarının kazanım olarak gördüğü her iyileştirmenin arkasında terimiz, altında imzamız var" diye konuştu.
www.4cmagdurlari.blogspot.com
Mehmet Emin SOFUOĞLU, Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen ailesi için yeni bir süreç başlamıştır. Yetki beraberinde sorumluluklar getirmektedir. Kamu çalışanlarının ve Eğitim iş kolunda çalışanların sorunlarına bugüne kadar getirdiğimiz çözümleri bundan sonra yetkili sendika olarak sürdüreceğiz.
Tüm Kamu Çalışanlarına ulaşarak eğitim iş kolunda yetkiyi pekiştirerek daha az sorunlu bir çalışma hayatını temin etmek için tüm birimlerimizle iş birliği içersinde, "ortak aklı" kullanarak çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
SOFUOĞLU, "Bu sene Eğitim-Öğretim yılı çalışanlar açısından ciddi bir olumsuzlukla karşılaşılmadan nihayet bulunmuştur. Süreç çalışanlar açısından olumlu işlemektedir. Bu sene ilk defa yapacağımız toplu sözleşeme ile daha iyi kazanımlara imza atacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın.
www.4cmagdurlari.blogspot.com
Bu vesile ile, kampanya döneminde genel merkezce üye hedeflerini tutturmamıza katkı sunan ve emek veren ilçe başkanlarımıza, yönetimlerine, işyeri temsilcilerimize ve tüm üyelerimize teşekkür ediyor; tatil döneminde herkese sağlık ve mutluluk diliyorum." şeklinde konuştu.
Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, sekreteryaları ile ilgili yaptıkları bilgilendirmenin ardından ilçe başkanları da ilçelerindeki gelişmelerle ilgili divanı bilgilendirdiler.
Kaynak:Sondakika.com
Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.

Paylaş | |
Bu Haberi Paylaş:

1 yorum:

  1. arkadaşlar bu eğitim bir sen yalancı hanı 11 ay 22 gün çalışıyoduk bunlara göre aile yardımıda alıyoruz ya bunlara üye olan arkadaşlara yazıklar olsun yalancının mumu yassıya kadar yanar derler bunlar yalan olmuyor dedikleri tekrar yalan yıllarımız geçti aynı akp hala peşlerinden koşan arkadaşlara yazzıklar olsun

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com