Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

10 Haziran 2016 Cuma

Memur-Sen Başbakan Yıldırım'dan, Tüm Sözleşmelilerin Kadroya Geçirilmelerini İstedi


Memur-Sen Başbakan Yıldırım'dan, Tüm Sözleşmelilerin Kadroya Geçirilmelerini İstedi
Kuruluşunun 21. Yılında Memur-Sen heyeti, Başbakan Binali Yıldırım'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette kamu çalışanlarının sorunlarına değinen Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, başta 4/B ve 4/C'liler olmak üzere vekil ebe, hemşire ve imamlar, memur işi yapan üniversiteli işçiler dahil tüm sözleşmelilerin kadroya alınmasını istedi.

Memur-Sen Heyeti Başbakan Binali Yıldırım'ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Memur-Sen yönetimi ile bağlı sendika ve komisyon başkanları katıldı.
3. Dönem Toplu Sözleşmede imza altına alınan ve üzerinde çalışma başlatılan konuların derhal sonuçlanmasını da talep eden Başkan Ali Yalçın, Taşeron işçiler için başlatılan çalışmadan dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Taşeron işçiler konusunda Başkan Yalçın, "Bu işçi kardeşlerimize özel statülü kamu personeli statüsü veriliyor. Biz bu çalışmayı olumlu buluyoruz. Ancak, özel statülü kamu personeli pozisyonu yerine 4/A ya da 4/D olmalı diyoruz. Yani ya işçi ya da memur kadrosu verilmeli, 4/E diye yeni bir kadro oluşturulmamalı diye düşünüyoruz" dedi.
www.4cmagdurlari.blogspot.com.tr
Görüşmede, geçtiğimiz ay Memur-Sen heyeti tarafından Kilis'e yapılan ziyaret de gündeme geldi. Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Memur-Sen heyeti tarafından Kilis başlıklı geniş kapsamlı bir rapor hazırlayacaklarını vurguladı. Başbakan Binali Yıldırım, raporu beklediklerini bu konuda çok hassas ve duyarlı olduklarını ifade etti.
Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın'ın gündeme getirdiği talepleri ilgili bakanlıklarla istişare edileceğini belirten Başbakan Binali Yıldırım, Memur-Sen'e teşekkür etti, 21. Yılını kutladı.

Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.

Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki veya aşağıdaki butonlar kullanılarak veya www.4cmagdurlari.blogspot.com.tr şeklinde aktif link verilerek kullanılabilir.
Bu Haberi Paylaş:

5 yorum:

  1. 4yıl boyunca hukuk mücadelesi verdim döner sermye davasını kazandım kesinleşmiş kati kararıma rağmen 2016.2017 sözleşmesini bahane ederek döner sermayemizin kesilmeyeceğini söyleyen sayın ALİ yalçından cevap bekliyoruz biz ne zaman gerçek anlamda hakkımız olan kadromuzu alacağız kadroyla ilgili sözleşmede çalışma yapılacak deniyor kadro verilecek demiyor çıkmayan canddan umut kesilmez ne diyelim ALLAH BÜYÜK

    YanıtlaSil
  2. Sen bekle alırsın işimiz allaha kaldiii şu emekliligim bi gelse bir saniye durmam gidicek yerim olsa birgün daha kalmam bu memlekette araba suriyeliye 12 milyar dolar kurde afganliya gelince var türk oğlu Türk olunca yokk 18 ay doguda askerlik yaptım anam ağladı dağda bayirda varsa hakkım bu memlekete zehir zikkim olsunnnnnn

    YanıtlaSil
  3. Ali Yalçın efendiye inanmayın şov yapıyor.Önceki başkan nasıl milletvekili olduysa bu da aynı yere oynoyor.İstitfaaaaa edin bu memursenden arkadaşlar

    YanıtlaSil
  4. 23 BİN 4C Lİ NİN 20 BİNİ MEMUR-SENLİDİR

    YanıtlaSil
  5. Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com