Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

9 Mayıs 2016 Pazartesi

Ali Yalçın ve Süleyman Soylu 4/C Çalışanlarını ve Toplu Sözleşme Maddelerini Değerlendirdi


Ali Yalçın ve Süleyman Soylu 4/C Çalışanlarını ve Toplu Sözleşme Maddelerini Değerlendirdi
Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve beraberindeki heyet Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ile Maliye Bakanlığı Müsteşarı Seyit Ahmet Baş'ı ziyaret etti.
3. Dönem Toplu Sözleşme Hükümlerinden üzerinde çalışılacak konuların karara bağlanması için Devlet Personel Başkanlığı’nda çalışmalar sürüyor. Belirlenen takvime göre çalışmalar devam ederken, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve beraberindeki heyet Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ile Maliye Bakanlığı Müsteşarı Seyit Ahmet Baş'la bir araya geldi. Yapılan görüşmelerde,

başta 4/C çalışanlarının durumu olmak üzere, 3. Dönem Toplu Sözleşmelerindeki üzerinde çalışma kararı alınan konularının karara bağlanması ve kazanıma dönüşmesine ilişkin Devlet Personel Başkanlığı’nda yürütülen çalışmalar konusunda istişare gerçekleşti.
www.4cmagdurlari.blogspot.com.tr
Görüşmelere, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcıları Hacı Bayram Tonbul, Mehmet Emin Esen ve Memur-Sen Hukuk Müşaviri Ahmet Günenç eşlik etti.
Tüm sözleşmelilere kadro talebi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ile kamu çalışanlarının toplu sözleşme masasındaki taleplerin görüşüldüğü toplantıda, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve başkan yardımcıları toplu sözleşme masasında karara bağlanan konularla ilgili olarak Hükümet'in bir an evvel üzerinde çalışılan konuları karara bağlamalarını istedi. Görüşmenin ana gündem maddesi kamudaki sözleşmelilerin kadroya alınması oldu. Genel Başkan Yalçın özellikle 4/C'lilerin kadroya geçirilmesi konusunda değerlendirmelerde bulundu. Memur-Sen çok sayıda konuda adım atılmasını isterken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'nun Maliye Bakanlığı ile konuyu görüşeceğini ifade ettiği öğrenildi. Yapılan görüşmelerde, 3. Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinde üzerinde çalışma kararı alınan konuların karara bağlanmasına Devlet Personel Başkanlığı'nda yürütülen çalışmalar konusunda değerlendirmeler yapıldığı belirtiliyor.

Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.

Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki veya aşağıdaki butonlar kullanılarak veya www.4cmagdurlari.blogspot.com.tr şeklinde aktif link verilerek kullanılabilir.
Bu Haberi Paylaş:

3 yorum:

  1. bu olay o kadar uzadıki kaç bakan geldi geçti başbakanlar değişti hala olduğumuz yerdeyiz demekki bir arpa boyu yol alamadık, alacağımızda yok

    YanıtlaSil
  2. Hepboşbunlar kaçtane bakan kaçtane başbakan geçti bundan önce de Ahmet başkan vardı ama. Oda atıpsıkıyordu onabirvekillikverdiler sesi soluğu çıkıyormu ben hiçduymadım

    YanıtlaSil
  3. HAYDİ ARTIK YETER BU BUKADAR ZOR DEĞİL

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com