Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

11 Şubat 2016 Perşembe

4/C Çalışanlarından Başbakan'a Mektup


4/C Çalışanlarından Başbakan'a Mektup
Kamu kurum ve kuruluşlarında 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin C fıkrasına göre tam zamanlı olarak çalışan geçici personeller, Başbakan Ahmet DAVUTOĞLU'na bir mektup yazarak toplu sözleşmede 4/C çalışanları hakkında taahhüt edilen hususların yerine getirilmesini talep ettiler. 4/C çalışanları Başbakan'a yazdıkları mektupta şu konulara değindi.

-->
Sayın BAŞBAKANIM;
Çoğunluğumuz, dönem dönem adı değişmiş KPSS,DMS,DİS gibi sınavlardan başarılı olarak, kamu kurum ve kuruluşlarında, mühendis,tekniker, teknisyen gibi gorevleri ifa edip deneyim kazanmış, daha sonra ise özelleştirme sebebiyle özlük haklarını kaybedip, geleceği ve yazgısı ellerinden alınarak vasıfları görmezden gelinen, kendini güçsüz, herhangi bir alanda etkinliğinin kavranabilir ya da tutarli bir anlam taşımadığı ve de yaşamının anlamsız olduğu düşüncesi ile karamsar ve mutsuz bırakılmış TAM ZAMANLI 4/C PERSONEL'leriz.
Ancak 2015 yılı Ağustos ayında sonuçlandırılan Toplu görüşme sonucu çıkan 36/2 Maddesi sonucu 4/B statüsüne getirilmeleri ile ilgili karar çıkması ve akabinde Resmi Gazetede yayınlanması hepimizde umut oluşturmuş, Gerek Toplu görüşme sonrası Dönemin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Faruk Çelik'in bu kararların "Yasama dönemi başlayınca" uygulamaya konulacağına dair medyaya verdiği beyanlar gerekse Kral FM'de katıldığınız bir programda sorulan soru üzerine, Meclis açılınca bu konunun gündeme alınacağına dair ifadeleriniz umudumuzu perçinlemiştir.
www.4cmagdurlari.blogspot.com.tr
Kaldı ki yine 4/C'lilere kadro verilmesine engel olarak görülen özelleştirmelerin devam ettiği koşulu, özelleştirilen kuruluşlardan 4/C'ye geçiş süresi olan 2 yıl şartı kaldırılarak süresiz hala getirilmiş ve Sayın Faruk Çelik'in ifadesiyle özelleşen kurumlarda çalışan işçilere iş garantisi verilerek 4/C'ye geçirilen personel sayısı azalmış ve mevcut 4/C'liler için kadro yolu açılmıştır.
Sayın BAŞBAKANIM;

-->
Beklentimiz, kadromuza bir an önce kavuşmaktır. Makamınızın ve gönlünüzün kapılarının ülkenin her bir ferdine sonuna kadar açık olduğunu biliyoruz. Yapacağınız değerlendirmede, hassasiyetimizi, bizde var olan sizi, talebimizi geri çevirmemenizi kalb-i ihtiram ve muhabbetle arz ederiz.
10/02/2016
4/C'Lİ PERSONELLER

Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.

Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki veya aşağıdaki butonlar kullanılarak veya www.4cmagdurlari.blogspot.com.tr şeklinde aktif link verilerek kullanılabilir.
Bu Haberi Paylaş:

4 yorum:

  1. SÜPER BU İŞİ OLMUŞ BİLİN ARTIK

    YanıtlaSil
  2. sayın başbakanım bu terör belasında ve suriye konusunda çok yoğun bir şekilde çalıştığınızı biliyoruz medyadan yakinen takip ediyor sizden çok çok özür dileyerek 4c konusunda iki cümlede olsada bir umut sözü bekliyoruz SAĞ OLUN VAR OLUN

    YanıtlaSil
  3. Ben bu filmi 11 yıldır izliyom bir ara cicekte almıştık gönderdik biz mektup yazicak Sak sendikalara ne gerek var şu emekliligim bi gelse sulo yine mektup yazmış en azından gundemmm

    YanıtlaSil
  4. BENDE 4CLİYİM VE MAĞDURUM ÜNİVERSİTE MEZUNUYUM EVLİ 3 ÇOCUĞUM VAR ALDIĞIM MAAŞ 1900 TL YETMİYOR 3 ÇOCUK OKUYOR ALLAH AŞKINA KADROMUZU VERİN SAYIN BAŞBAKANIM SELAMLAR

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com