Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

10 Ağustos 2015 Pazartesi

Sözleşmeli ve Geçici Personel (4/C)'ye Yeni Umut


Sözleşmeli ve Geçici Personel (4/C)'ye Yeni Umut
Daha önce birçok kez kadro teklifi verilen kamudaki geçici ve sözleşmeli personel, toplu sözleşme masasına taşınan yeni teklifle tekrar umutlandı. Verilen kadro teklifi kabul görürse, on binlerce 4/C'li geçici personel ve 4/B'li sözleşmeli personele kadro verilecek.
Toplu sözleşme masasında dananın kuyruğu ünümüzdeki hafta kopacak. Memurlar adına masada bulunan Yetkili Konfederasyon Memur-Sen’in toplu sözleşme tekliflerinin değerlendirildiği komisyon çalışmaları sona erdi. Kamuda çalışan on binlerce 4/C'li geçici ve 4/B'li sözleşmeli personelin gözü, kendileriyle ilgili kadro teklifinin görüşüleceği Toplu Sözleşme masasında.
4/B VE 4/C’YE KADRO MASADA

Kamuda geçici istihdam şekillerine itiraz eden Memur-Sen, kamuda çalışan geçici ve sözleşmeli personele kadro konusunu masaya taşıdı. Devlet memurları kanunun 4/B ve 4/C maddeleri kapsamında çalışan personelin kadroya alınmasını isteyen Memur-Sen Konfederasyonunun teklifi, kamuda çalışan 4/C'li geçici ve 4/B'li sözleşmeli personeli kapsıyor.
4/B ve 4/C başta olmak üzere tüm geçici ve sözleşmeli personele kadro verilmesini için teklif sunduklarını söyleyen Kamu Görevlileri Sendikaları Heyeti ve Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın, sundukları teklifin, kamu kurumlarının kuruluş kanunlarına göre istihdam edilen personel, KİT’lerde çalışan sözleşmeli personel ve işçi statüsünde çalışan yüksel öğrenimli personele kadro verilmesini kapsadığını söyledi.
www.4cmagdurlari.blogspot.com
4/C'Lİ GEÇİCİ PERSONELDE ZAMDAN YARARLANACAK

Teklife göre, kamuda istihdam edilen geçici personele kadro verilmesi ile ilgili işlem neticeleninceye kadar memurlarla ilgili zamdan yararlanmaları isteniyor. Memur-Sen, kadrolarını alıncaya kadar kamudaki geçici personelin, memurlar için teklif edilen 2016 yılı için yüzde 8+8 oranında maaş artışı ve 150 TL seyyanen zam ile 2017 yıllı için yüzde 7+7 oranında maaş artışı ve 100 TL seyyanen zamdan da yararlanmalarını isteniyor.
Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.



Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki veya aşağıdaki butonlar kullanılarak veya www.4cmagdurlari.blogspot.com.tr şeklinde aktif link verilerek kullanılabilir.
Bu Haberi Paylaş:

0 yorum:

Yorum Gönder

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com