Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

18 Ağustos 2015 Salı

Ali Yalçın'dan 4/C Çalışanlarına Kadro Açıklaması


Ali Yalçın'dan 4/C Çalışanlarına Kadro Açıklaması
Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın 17.08.2015 tarihinde ülke tv ekranlarında toplu sözleşme sürecinden ve konfederasyon olarak neler istediklerinden bahsetti. Başkan Yalçın programda kendisine yöneltilen 4/C'liler ve 4/B'lilerin kadro beklentileri sorusuna yönelik açıklamalarda bulundu. Başkan kadro hakkında şunları söyledi:

Ülke Tv ekranlarında yayınlanan haber programında toplu sözleşme süreci değerlendirildi. Programda ele alınan toplu sözleşme görüşmeleri hakkında Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'a sözleşmelilerin kadro beklentileri soruldu. Programda haber spikerinin, Sayın Yalçın yine bahsettiğiniz konulardan biri kadro meselesi bir müjde olabilir mi? Özellikle sözleşmeliler 4/C ve 4/B'liler, üniversiteli işçilerin kadro beklentileri var, siz bu beklentilere yönelik teklif yapacakmısınız, nedir sizin teklifiniz sorusuna başkan yalçın şu açıklamalarda bulundu:

Bizim masada 4/B'liler, 4/C'liler, vekil ebe, hemşireler, imamlar, yerel yönetimdeki yine aynı konsepte çalışan kamu görevlileri olmak üzere bu anlamda masadan kadro talebimiz var 300 binden fazla kamu görevlisini 4/B'li statüden kadroya geçirmiş olan bir konfederasyonuz biz, dolayısıyla kamuda bu tip eğreti yöntemlerin olmaması gerektiğini kadrolu yöntemin olmasını 4/A statüsünde çalışmaları gerektiğini bu anlamda düşünüyoruz. Bunlarla ilgilide mücadelemiz devam ediyor. Mutlaka ama mutlaka bu masadan 4/C'lilerle ilgili kadro, 4/B'lilerle ilgili kadro bekliyenlerle ilgili, üniversiteli işçilerden memur kadrosuna geçmek isteyenlerle ilgili mutlaka bu masadan müjde çıkmalı. Neden, şunun için dünyanın her tarafına merhamet ihracat eden bir ülkenin kendi kamu görevlilerinden sözleşmeli olanların kadroya geçmesi konusunda bir merhamet göstermemesi beklenebilir mi?
www.4cmagdurlari.blogspot.com
Bu anlamda kamu işveren heyetinin bu samimi çağrımızı dikkate alması ve bu arkadaşlarımızın yaşadıkları zorlukları, yaşadıkları mağduriyetlerin önüne geçecek teklifi mutlaka ama mutlaka olumlu bulmaları gerekiyor, bunun için masada mücadelemiz devam ediyor dedi.

Bu haberin tüm hakkı www.4cmagdurlari.blogspot.com sitesine aittir. Haberimiz www.4cmagdurlari.blogspot.com şeklinde aktif link verilerek veya aşağıdaki butonlar kullanılarak paylaşılabilir.



Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki veya aşağıdaki butonlar kullanılarak veya www.4cmagdurlari.blogspot.com.tr şeklinde aktif link verilerek kullanılabilir.
Bu Haberi Paylaş:

2 yorum:

  1. al birini vur ötekini her zamanki boş sendikacılar allaha havele ettik sizleri ve çalışma bakanını akp yi sizden gelecek allahtan gelsin sizlerinde hesabını allaha bıraktık 4c li

    YanıtlaSil
  2. merhamet ha..biz hakkımızı istiyoruz yönetimin merhametine ihtiyacımız yok.onlar ihraç etmeye devam etsinler.

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com