Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

11 Nisan 2015 Cumartesi

İstanbul Bölge İdare Mahkemesi 4/C'liye Döner Sermaye Kararını Onadı


İstanbul Bölge İdare Mahkemesi 4/C'liye Döner Sermaye Kararını Onadı
İstanbul Bölge İdare Mahkemesi, 4/C'li geçici personele döner sermaye verilmesi yönündeki kararı onadı. Peki onama kararında bölge idare mahkemesi hangi açıklamada bulundu.

İstanbul Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastenesinde görev yapan 4/C'li çalışan kendisine verilmeyen döner sermaye ücretinin ödenmesi için dava açtı. Davayı kazanan 4/C'li personelin kararını İstanbul Bölge idare Mahkemesi onadı. Böylelikle döner sermaye ücreti ödenmeyen 4/C çalışanı ücretin kendisine ödenmesi yolunu açarak bir zafere imza attı. Mahkemenin onama kararı aşağıda sunulmuştur.

istanbul Bolge idare Mahkemesi 4/C'liye Doner Sermaye Kararini Onadi
www.4cmagdurlari.blogspot.com

Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.


Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki butonlar kullanılarak veya www.4cmagdurlari.blogspot.com şeklinde aktif link verilerek kullanılabilir.
Bu Haberi Paylaş:

0 yorum:

Yorum Gönder

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com