Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

1 Nisan 2015 Çarşamba

İsmail Koncuk: 4/C Artık Gündemden Düşmelidir


İsmail Koncuk: 4/C Artık Gündemden Düşmelidir.
Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk Bengü Türk televizyonunda yayınlanan, çalışma hayatı ve Türkiye gündeminin değerlendirildiği SÖZ HAKKI programında gündeme ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
İSMAİL KONCUK: 4 NİSAN’DA DAYATMALARA, ZULME, HUKUSUZLUĞA DUR DİYECEĞİZ
Türkiye Kamu-Sen’in 4 Nisan’da yapmaya hazırlandığı “EK ZAMMIMI UNUTMA, İŞ GÜVENCEME DOKUNMA” eylemi ve eylemin detaylarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Genel Başkan İsmail Koncuk, “Hakları gasp edilen milyonlar 4 Nisan’da Toros Sokak’tan yürüyecek ve Kolej meydanında tüm Türkiye’ye seslerini haykıracaktır” dedi. İsmail Koncuk, “Türkiye Kamu-Sen her zaman bu milletin derdiyle dertlenen, temsil ettiği kamu çalışanlarını ve emeklilerin, hakları gasp edilmiş herkesin, işsiz bırakılan İ.İ.B.F’lilerin, lise mezunlarının, 4/C mağdurlarının, KPSS mağdurlarının, ataması yapılmayan öğretmenlerin yani hakkını arayan, bu ülkenin vatandaşıyım diyen herkesin sesi olmaya gayret eden, kökleri Türkiye’de olan ve Türk milletinin değerlerinden beslenen Türkiye’nin tek memur konfederasyonudur. Başkaları da var ama biz bir çoğunun neye ve kime hizmet ettiğini biliyoruz. Makam, unvan peşinde olanlar, sadece kendileri için yaşayanlar var ama Türkiye Kamu-Sen nefsini öne atanların konfederasyonu değildir. Bugüne kadar her türlü haksızlığı, hukuksuzluğu, insan hakları ihlallerini, Türk milletinin önündeki engelleri kaldırma çabası içinde olan tek konfederasyondur dedi. Genel Başkan şöyle devam etti.

4 Nisan son derece önemli bir tarihtir. 4 Nisan’da kamu çalışanlarının, hakları gasp edilen milyonların, kamuda, çalışma hayatında, ayrımcılığın zirve yaptığı bugünlerde kamu çalışanlarına yapılan dayatmaların tamamını, hukuksuzluğu, benim adamım anlayışını bu eylemde dile getireceğiz. Van’dan Edirne’ye, Kars’dan Ardahan’a, Muğla’ya kadar tüm teşkilatlarımız o gün Başkent Ankara’da olacak. Toros sokaktan Kolej meydanına kadar yürüyeceğiz ve Kolej meydanında on binlerce kamu çalışanı ve emeklilerimiz, işsiz gençlerimiz, 4’C’liler, ataması yapılmayan öğretmenler, İ.İ.B.F’liler ve haklarının gasp edildiğini düşünen on binlerle orada olacağız.
www.4cmagdurlari.blogspot.com
7 Haziran Genel Seçimleri öncesi taleplerimizi dile getireceğiz, elbette bu taleplerimizi sadece AKP iktidarına değil, muhalefet partilerine de iletiyoruz. Muhalefetin seçim beyannamelerinde çalışma hayatına yönelik Akp’nin bugüne dek yapmadıklarının hayata geçirileceğinin taahhütünü görmek istiyoruz. 4/C’lilere kadro teminatını görmek istiyoruz.
Türkiye iyi yönetilmiyor bunu görmemiz lazım. 4 Nisan eylemimize herkes sahip çıkmalıdır. Ciddi bir ses getirecek bu eylemimiz de siyasi iktidarın tehdidine boyun eğmeyeceğimizi göstereceğiz, sesimizi birleştirerek yükselteceğiz. Tüm kamu çalışanlarını eyleme katılmaya davet ediyorum. İ.İ.B.F’liler, emeklilikte yaşa takılanlar, memurlar, emekliler, ataması yapılmayan öğretmenler, vekil ebe ve hemşireler, 4/C’liler, diğer sözleşmeliler ve herkesi bekliyoruz. Bu sorunlarımızı birleşerek haykıracağız.” dedi. Genel başkan 4/C konusunda sözlerine şöyle devam etti.

İSMAİL KONCUK: 4/C ARTIK GÜNDEMDEN DÜŞMELİDİR
23 bin 4/C’li kadroyu elbette almalıdır. 4/C’nin varlığı 2 milyon 600 bin kamu çalışanın geleceğini tehdit eden bir varlıktır. Aynı senaryoyu tüm kamu çalışanları bakımından da sergileyebilirler. 4/C bize göre insanlık ayıbıdır. Türkiye’de vatandaşlar arasında farklı hukuki normlar uyguluyorsunuz. İzin hakları, maaşları, farklı bu nedir Allah aşkına. Memur hakları yok, işçi hakları yok nedir bu insanlar? Bu sorun bir önce çözülmeli ve 4’C’li çalışanlara kadroları artık verilmelidir.
Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.


Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki butonlar kullanılarak veya www.4cmagdurlari.blogspot.com şeklinde aktif link verilerek kullanılabilir.
Bu Haberi Paylaş:

0 yorum:

Yorum Gönder

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com