Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

13 Nisan 2014 Pazar

Kamu Çalışanları 16 Nisan'ı Bekliyor


Kamu Çalışanları 16 Nisan'ı Bekliyor
Çarşamba Randevusu. Milyonlarca kamu çalışanı 16 Nisan'ı bekliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Kamu Personeli Danışma kurulunda konuşulan yeniliklerle ilgili Çarşamba günü üst düzey bir toplantı yapılacağını duyurdu.
Geçtiğimiz ay toplanan Kamu Personel Danışma Kurulu'nda (KPDK) milyonlarca çalışanı ilgilendiren 30'dan fazla konu masaya yatırılmıştı. Toplantı sonrası başta taşeron işçiler olmak üzere memur disiplin affı, İş ve Meslek Danışmanları İMD'lerin maaşının artırılması, nöbet sisteminin değişmesi, adliye çalışanına mesai ödenmesi, emekli ikramiyesinde 30 yıl sınırının kalkması gibi birçok önemli konuda uzlaşma sağlandığı açıklanmıştı. Toplantıda konuşulan diğer konularla ilgili çalışmaların da devam edeceği duyurulmuştu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik önceki gün yaptığı açıklamada taşeron yasasının son halini aldığını duyurduktan sonra şunları söyledi:

MECLİS YOLUNDA
"Danışma kurulunda ele aldığımız çok önemli konu başlıkları var. Uzlaştıklarımızı Başbakanlığa gönderdik ama uzlaşmada zorlandığımız bazı konular var, onları da Çarşamba günü üst düzey bir toplantı yaparak ele alacağız. Çarşamba günkü görüşmeden sonra yasanın Meclis'e sevk edilmesi konusunda kararlılığımızı ifade etmek istiyorum." Bakan Faruk Çelik'in bu açıklaması milyonlarca vatandaşı da umutlandırdı.
www.4cmagdurlari.blogspot.com
KiMLER NE BEKLiYOR
ÜNİVERSİTELİ İŞÇİLER: Üniversite mezunu olmalarına ve memur işi yapmalarına rağmen kamu kurumlarında işçi olarak istihdam edilen çalışanlar memur olmak istiyor.
AKADEMİK ZAM: Üniversitelerde akademisyen olarak çalışan öğretim üyelerinin beklentisi ise daha iyi bir ücret ve sosyal haklar.
4C'LİLER: Özelleştirmeler sonrası değişik kamu kurumlarında istihdam edilen ve 4C'li olarak bilinen çalışanlar ise kadroya geçmek istiyor
İMD: Sertifika aldıkları halde atamaları yapılamayan 7 bin İş ve Meslek Danışmanı bir an önce göreve başlayıp işsizlikle mücadelede yer almayı bekliyor.
Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.



Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki butonlar kullanılarak veya www.4cmagdurlari.blogspot.com şeklinde aktif link verilerek kullanılabilir.
Bu Haberi Paylaş:

4 yorum:

  1. ben 9,5 senedir bu 4/c denen illetin içindeyim ama bu kez gerçekten çok kötü şeyler yapmayı düşünüyorum yeter artık ya bu 4/c lileri heveslendirmeyin yada sözünüzün eri olun parti olarak söylemiyorum artık kişiler olarak söylüyorum biz hakkımız olanı istiyoruz çalışma gün sayısı dediniz tamam maaş dediniz tamam eee geriye şu kadroları vermek kaldı bukadar zor olan ne anlayamıyorum herif gibi birisi çıkıp da demiyorki siz 4/c liler kadrolu oldunuz ayın sonuna kadar zaman var ondan sonra ipler kopar büyük bir ihtimal

    YanıtlaSil
  2. ya kardeşim neden bizler insan gibi yaşayamıyoruz birisi açıklarmı neden 4/c liler birlik olup meydanlarda hakkımızı aramıyoruz neden örgütlenemiyoruz bizim aklımız yokmu gelin sözleşelim ve bu olayı bitene dek protosto yapalım bize bizden başkasının yardımı olmayacak anlaşıldı istifa edin şu illet sendikalardan yeter artık diyelim sesimizi birileri duysun yada biz duyuralım

    YanıtlaSil
  3. MEMURSENİN BOŞ HAYELLERİNDEN BİRİ OYALAMA TAKTİĞİ MEMURSEN YETKİYİ ALDIMI O İŞ BİTER

    YanıtlaSil
  4. Görüldüğü üzere gene boş ve beleş haberler hani 17 nisan ve kimseden ses seda yok hep oyalama hap asparagas haberler bıktık usandık bu çelik ve gündoğdunun haberlerinden posta gazetesinin yalanlarından yeter artık pirim vermeyin ve memur senden istifa edin yavaş yavaş anlasınlar ne olduğunu.....

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com