Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

14 Ağustos 2013 Çarşamba

Toplu Sözleşme Mutabakat Metni Resmi Gazetede Yayımlandı


Toplu Sözleşme Mutabakat Metni Resmi Gazetede Yayımlandı
Toplu sözleşme görüşmelerinde memurların ve 4/C çalışanlarının maaş artış ve sosyal haklarını ilgilendiren toplu sözleşme metni resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdi. Memurlar ve geçici personeller hangi hak ve ücretlere sahip oldu aşağıdaki linki tıklayıp resmi gazetede yayımlanan toplu sözleşme metnini görebilirsiniz.

14 Ağutos 2013 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan "Kamu Görevlilerinin Geneline ve Hizmet Kollarına Yönelik Mali ve Sosyal Haklara İlişkin 2014 ve 2015 Yıllarını Kapsayan 2. Dönem Toplu Sözleşme" metnini görmek için lütfen bu linki tıklayınız.
www.4cmagdurlari.blogspot.com
Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.



Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki butonlar kullanılarak veya www.4cmagdurlari.blogspot.com şeklinde aktif link verilerek kullanılabilir.
Bu Haberi Paylaş:

2 yorum:

  1. yemedik tarhananızı , eksik olsun bulgurunuz .......bunedir ya.... sevgili satılık sendikacılarım ve yetkili ağızlarım . sizin ağzınıza.........sağlık ... önümüzdeki yıl düğünümüz var galiba , siz hangi galakside yaşıyorsunuz sizin bu yaptıklarınıza ufo lar bile arka yerleriyle güler .. tamam hakkımızdan çalın çırpında bukadar olmaz artık . zaten aldığımız tüm miktar faturalara yetmiyor, hergün ete , şekere,pirince zam yapıyorken . maaşlarımızda böyle rakamlar ken insafff.......bu kurban bayramı olmasa et görmek nasip olmuyacak ya ALLAH ım çok büyük böyle bir bayram hediye etmiş bizlere , ramazanımızı burnumuzdan getirdiniz inancınıza ve samimiyetinize güvenemez olduk .... sözleriniz sizlerin ağızlarından çıkmıştı ? kadro verilecek diye . noldu kendiniz o mevkilerde cilalı maaş ları alırken bizlere kemik yalatmak hangi vicdana yakışır. bizleri görmezden gelenlere sesleniyorum açlık birçok şeyi yaptırır sevgili vicdansızlar tez elden çözüm başka sözümüz yok sizlere ......................SİNİRLERİ GERGİN 4/C Lİ KÖLELER.

    YanıtlaSil
  2. demek oluyorki bu sistem anamızı ağlattı , her evde aynı seramoni yaşanmış eski tekel günlerimiz yad olunca gözler nemleniyo haklıolarak bizlere bu bayramları yaşatanları elbette unutmayacağız . hala bir umut kadro bekleyen 4/c lilere kuvvetli bir reform yapılmadıkça bizler hepinize öfkeliyiz tez elden kadro istiyoruz.....

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com