Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

6 Ağustos 2013 Salı

Hükümet Teklifini Yaptı 4/C'lilere 150 TL Brüt Zam ve Aile Yardımı


Hükümet Teklifini Yaptı 4/C'lilere 150 TL Brüt Zam ve Aile Yardımı
Kamu İşven Heyeti hükümet kanadının tekliflerini açıkladı. Hükümet kanadının tekliflerini sundu. Sendikalara göre dağ fare doğurdu. İşte Hükümetin memura sunduğu zam oranı bilgileri.

Teklife göre 2014 yılı için 3+3, 2015 yılı için 3+3 veya 2014 yılı için taban aylığa 100 TL, 2015 yılı için 3+3 verilecek.
2014 yılı için öğretmenlere verilmesi düşünülen özel hizmet tazminatı ise 40+40 olarak düşünülüyor.
Kadro almaları beklenen 4 C’lilere ise 150 TL brüt ücret ve aile yardımı verilmesi düşünülüyor.
www.4cmagdurlari.blogspot.com
Toplu sözleşeme görüşmelerinde kamu çalışanlarını temsil eden sendikalar, tekliflerin kabul edilemez olduğunu söylüyorlar.
Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.



Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki butonlar kullanılarak veya www.4cmagdurlari.blogspot.com şeklinde aktif link verilerek kullanılabilir.
Bu Haberi Paylaş:

17 yorum:

  1. Yazıklar olsun Ak parti Hükümetine,Yazıklar olsun sendikalara.bedua etmiyorum ALLAH işini bilir...özelleştirme..İZMİR..

    YanıtlaSil
  2. allah razı olsun harca harca bitmez darısı milletvekillerinin başina sadakamızıda onlara veririz.

    YanıtlaSil
  3. herkese kepce ile bize gelince cay kasıgı ile nerde adalet akp

    YanıtlaSil
  4. padişahım çok yaşa, biz grev nedir bilmeyiz padişahım çok yaşa

    YanıtlaSil
  5. biz hakkımızı ancak mahşerde alırız gerisi yalan işte o zaman kim yaman göreceğiz.. (GEL MAHŞER GEL)

    YanıtlaSil
  6. ADALET VE KALKINMA PARTİSİ BEN BİR 4/C'Lİ OLARAK SORUYORUM 4 ÇOCUKLU BİR BABAYIM 1000 TL İLE HANGİ ÇOCUĞUMU OKUTAYIM,EVE NE ALAYIM,BU PARA İLE NASIL KALKINAYIM,ADALET BUNUN NERESİNDE ? KALKINMA BUNUN NERESİNDE , SİZİ ALLAHA HAVALE EDİYORUM. SİZİN BU YAPTIKLARINIZ İSLAMLA, ALLAH'LA pEYGAMBER İLE DİN İLE İMAN İLE ZERRE KADAR ALAKASI VAR MI? VAR OLAN KADROMUZU ELİMİZDEN ALDINIZ BAŞKA YERLERE VERDİNİZ. ALLAH SİZİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN. BÜTÜN KALKINMA VEKİLLERE VE YANDAŞLARA...

    YanıtlaSil
  7. EN AZINDAN 4 c li 150 TL Brüt Zam + Aile Yardımı + DENGE TAZMİNATI istiyor.
    Bayram yaklaştıya verilen 150 TL Brüt Zam ve Aile Yardımı ile 4 c liye elma şekeri verir gibi. 10 yıldır 4 c linin gururuyla oynadığınız yetmedi mi? Sizlerde biliyorsunuz ki teklifini yaptığınız 150 TL Brüt Zam ve Aile Yardımı 4 C linin ücreti memurun maaşının yarısı bile değil.Mademki 150 TL Brüt Zam ve Aile Yardımı vermeyi düşünüyorsunuz DENGE TAZMİNATINI da verinde 4 c linin 10 yıldır maduriyetini bi nebzede olsa azaltmış olun ki vijdanlarınızı rahatlatın.

    YanıtlaSil
  8. 4 C YE YAPILAN YILLIK SÖZLEŞMESİNDEKİ " HİÇ BİR EK ÜCRET ÖDENMESİ" MADDESİNİ KALDIRINDA BARİ ÇALIŞTIĞIMIZ KURUMLARDAKİ DÖNER SERMAYEDEN YARARLANALIM. HEM MALİYEYE YÜKÜDE YOK. BARİ BUNU YAPIN.

    YanıtlaSil
  9. 4 C Lİ MEMURA VERİLEN DENGE TAZMİNATINIDA İSTİYOR.
    Anlaşılan o ki 10 yıldır gururumuzla oynadığınız yetmezmiş gibi yine akide şekeri vererek bizleri hem küçümseyip hemde kaylaye almaığınız ortaya çıkıyor.500 bine kadroyu ver 4 c liye gelince elin titresin. onlara verirken iyi bize gelince ne hikmetse kırk dereden bahanelerle mazeretlerle cimrileşin oh ne iyi.Birine kepçeyle diğerine çay kaşığı bu mu adaletiniz biz mi istedik 4 c li olmayı bizim suçumuz mu. Bu güne kadar yakmadık yıkmadık kırmadık ağır itamlarda bulunmadık verilen işi yapıp devletimize milletimize faydalı olduk. Geldiğimiz nokta güler misin ağlar mısın . Gel işin için den çık.Yeterince günahımıza girdiniz. Birazda sevap işleyin mubarek aylardayız bayrama gireceğin yaptığınıza bakın. Bizimde sizlerin olduğu gibi ailesi var geçim sıkıntısı yaşıyoruz verilen ücretle geçinemiyoruz borç batağı içerisindeyiz ne yapalım intahar eden diğer arkadaşlarımızın yaptığını bizlerde mi yapalım bitsin bu çile. Memurun bu güne kadar aldığı Denge tazminatını da verinde birazda bizlerin yüzü gülsün.

    YanıtlaSil
  10. SAYIN BAŞBAKANIMIZ DEMEDİ Mİ MEMURA NE VERİLİYORSA 4 C LİYEDE AYNISINI VERECEĞİZ.
    O ZAMAN MEMURUN BU GÜNE KADAR ALDIĞI DENGE TAZMİNATINI 4 C LİYEDE VERMELİSİNİZ. HAKKANİYET ADINA.

    YanıtlaSil
  11. GÖREV YAPMIŞ OLDUĞUNUZ MAKAMLAR GELİP GEÇİCİ. DAHA SONRA SAYGI DUYULMAK İYİ ANILMAK DUA ALMAK İSTİYORSANIZ İŞTE FIRSAT İŞ İŞTEN GEÇMEDEN ÖNCE MEMURLA 4 CLİNİN ARASINDAKİ BU HAKSIZLIĞI Bİ NEBZEDE OLSA ORTADAN KALDIRMAYI DÜŞÜNÜYORSANIZ MEMURA VERİLEN DENGE TAZMİNATI 4 C LİYE VEREREK ADALETİ SAĞLAYIN.LÜTFEN ADİL OLUNUZ.
    50 TL Brüt Zam + Aile Yardımı + denge tazminatı = sizlere dua seçimlerde oy daha ne istiyorsunuz .önce ver sonra al.

    YanıtlaSil
  12. 4 c li diyorki
    Alanda memnun verende memnun. Bu teklifi kimse yapmaz. iyi değerlendirin.
    150 TL net Zam + Aile Yardımı + denge tazminatı = sizlere dua seçimlerde oy daha ne istiyorsunuz .önce ver sonra al.

    YanıtlaSil
  13. yazıklar olsun sizlere ..............................arefe günü sizlere ne diyeyim bilemedim . emeklerimiz, haklarımız , fitil fitil burnunuzdan gelsin sizlerde yaşamınızdan bir tat almayın çoluk çocuğunuz ayaklarınıza dolansın ters kepçe gelin hayır görmeyin dünyanız dar olsun bizlere 4/c lilere yaptıklarınızı tarih ve en önemlisi bizler unutmayacağız ilahi adelet var sizin adaletiniz nedir ki. seçimlerde sandık biz 4/c lilerle bakın ne hale gelecek işte ozaman görüşücez 23 000 4/clinin çoluk çocuğu anası babası 60,000 üzerinde oy demek . sandık da soracağız elbet hesabı.... gün döner devran döner ,keser döner sap döner . unut mayın DÜŞMEZ KALKMAZ BİR ALLAH DIR. O BİZİ GÖRÜR BİZLERE RIZKI DA VEREN ODUR ONA SIĞINIYORUZ ....................4/C li tüm arkadaşlarımın mubarek ramaza bayramı kutlu olsun sağlık ve esenlikler diliyorum

    YanıtlaSil
  14. ÖZELLEŞTİR-ME (Tekel) MAĞDURU6 Ağustos 2013 22:55

    Bu Mabarek Ramazan aynın Bayram Arifesinde, Üç Büyük Sendikaya buradan Çağrıda bulunuyoruz Biz Özelleştirme Mağdurları: Lütfen Bizleri için KADRO'nun dışında hiç bir talepte ALLAH Rızası için B U L U N M A Y I N... Yeter mevcut hükemetin biz Özelleştirme Mağdurlarına yaptığı Haksızlık, Ayrımcılık, Vicdansızlık ya bizde bu Ülkenin vatandaşoyız,Bizlerde İnsanız, Bizlerin Geçindirmekle Yükümlü olduğu Ailemiz, Bizlerin Üniversitede Askerde olan Çocuklarımız var yetmedimi bunların bizlere olan Kini Nefreti.... Bizler 4/c li Olarak İşe girmedik Bizler sınavla Mülaktla işe girdik ve 15-20 Yıl arasında Daimi Kadrolu çalıştık Gençliğimizi verdik. Şimdi 35-45 Yaşımızdan sonra Askari ücrete denk bir aylıkla ve gittiğimiz Kurumlarda en kötü işlerde çalıştırılıyoruz Dünyanın neresinde var böyle bir ADALETSİZLİK... Bizler Ankarada 78 Gün Emeğimiz ve Ekmeğimiz için direndik 1 bir tek cam dahi kırmadık Kırmayızda çünki bizim derdimiz Ailemiz ve Geçim derdi başka bir şey değildi... Biz Özelleştirme Mağdurlarının Tüm Hakları zaten vardı Daimi İşimiz, Kadromuz, Özlük Haklarımız ve 17 yılda kazanılmış tüm haklarımız ve Bütün Bunları biz Çalışanların dışında gelişen ve bu Hükümet tarafında Özelleştirilmeler neticesinde Bunlar tarafından elimizden alındı.... EEE Dün bizden bütün Hakalarımızı alanlar bu gün aylığımızın 3/1 birini veriyor onuda bu 5 yıldır bekleterek... Daha sayamadığım bir çok nedenden dolayı Buradan Yetkili Sendikalara Sesleniyorum Yeter artık Dayanacak ne Maddi nede Manevi takadimiz kalmadı ve Lütfen Biz Özelleştirme Mağdurları için KADRONUN Dışında Hiç bir Talepte bulunmayın.... Buradan Biz Özelleştirme Mağdurları için birşeyler yapmaya çalışan tüm Sendikaların Bayramını Kutlar ve Bizlere bu Sıkıntıları Yaşatanlarıda Bu Mubarek Ramazan Bayramı Arifesinde ALLAH'a Havale ediyoruz....

    YanıtlaSil
  15. biz artık zamdan önce birilerinin utanmasını istiyoruz zamdan ve kadrodan vazgeçtik ama birisi çıksın biz artık utanıyoruz desin bir insan bukadarmı utanmaz olabilir her iki tarafada söylüyorum.

    YanıtlaSil
  16. IMF ye borç bitmiş, büyümüşüz, adalet varmış, kalkınacakmışız, işimiz hizmetmiş hepsi yalan.Bu kadar kişi mahşerde iki elim iki yakalarında olacak dediği halde umurlarında bile değil bunlar kul hakkını oyun sanıyorlar heralde.Kalplerinde zerre kadar Allah inancı varsa bilsinler ki bu saatten sonra ne verirlerse versinler bunlarla helalleşme kapısısı kapanmıştır.Rabbim bedelin bir kısmınıda dünyada ödetir bizde dünya gözü ile de görürüz inşAllah.

    YanıtlaSil
  17. Dualarla getirdiklerimiz!!! artık arkanızda ne ben ve benim gibiler nede dualarımız var.Tek isteğim ilahi adaletin tecelli etmesi...

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com