Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

11 Ağustos 2013 Pazar

4/C Çalışanlarına 4/B Yolu


4/C Çalışanlarına 4/B Yolu
4C'LiYE 4B YOLU
Toplu sözleşme görüşmelerinde hem maaş artışı hem de aile yardımı almaya hak kazanan 4C'lilere ödenecek miktar 550 liraya kadar yükseldi. Bunun yanında kadro beklentisi içinde olan 4C çalışanları ile ilgili başka bir müjde de gündeme geldi. Yetkililerden alınan bilgilere göre Maliye Bakanlığı, 4C'lilerin de 4B'li personel statüsünde sayılması için bir düzenleme hazırlığı içinde.

Tasarının maliyet yükü üzerindeki çalışmalar ise devam ediyor. Düzenleme tamamlandığında emekli olan özelleştirme mağdurlarının pozisyonları, hiçbir işleme gerek kalmaksızın iptal edilecek.
www.4cmagdurlari.blogspot.com
Kaynak için tıklayınız.
Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.



Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki butonlar kullanılarak veya www.4cmagdurlari.blogspot.com şeklinde aktif link verilerek kullanılabilir.
Bu Haberi Paylaş:

17 yorum:

  1. Kameraların karşısına geçip 70 Milyonun karşısında BİZ 4/C lilerin aylığın 0/0 42 arttırdık diyen ZATLAR... Peki neden Biz Özelleştirme Mağdurlarının aylığı zaten 2000 bin liraydı fakat biz askari ücrete indirdik yani 3/1 indirdik demiyorsunuz??? Özelleştirme Mağdurlarının Kadroları vardı biz mevcut iktidar ellerinden aldık demiyorsunuz??? Biz Özelleştirme Mağdurlarının daimi işlerini ellerinden alarak bunları perişan ettik demiyorsunuz??? Biz Özelleştirme Mağdurlarının 15-20 Yıllık çalışmalarını hiçe saydık demiyorsunuz??? Biz Özelleştirme Mağdurlarının Tüm Kazanımlarını hiçe saydık demiyorsunuz??? Biz 450 bin Kişiye Kadro verdik fakat bizim Özelleştirme Mağdurlarına olan kinimiz daha bitmedi diye Biz Özelleştirme Mağdurlarına Kadro vermedik demiyorsunuz???? Bunların Normal bir yaşantısı vardı fakat biz akp onu alt üst ederek hayatı onlara zehir ettik demiyorsunuz??? Biz Özelleştirme Mağdurlarının ve Çocuklarının Geleceğini karartık demiyorsunuz???? Biz Özelleştirme Mağdurlarına Kadro vermedik ama onların aylıklarını suspayı olsun diye artdırdık demiyorsunuz??? Biz Özelleştirme Mağdurlarını size Bu Dünyada gücü yetmiyor ama!!! Ahirette Bizim ve Çocuklarımızın elleri sizlerin yani Bizlere tüm bu sıkıntıları yaşatanların yakasında olacaktrır....Sizleri yani bizlere Merhamet Ettiklerini Söleyen Merhametsizleri ALLAH'a Havale ediyoruz... Hala Sendikalara Üye olan Arkadaşlar yeter artık istifa edin SENDİKALRDAN...

    YanıtlaSil
  2. SELAMÜN ALEYKÜM ARKADAŞLAR. SAYIN BAŞBAKANIMIZ VE BAKANIMIZ DULLARA NEDEN YARDIM ETMİYORLAR. BEN 18 YILDIR DULUM.TEKEL MAĞDURUYUM. ÇOCUKLARIM 18 ÜZERİNDE. İŞ YOK PARA YOK. EVLENMELERİ LAZIM. HERKESLER ALIYOR YARDIM ASIL BİZİM GİBİ ASLEN ALMASI GEREKEN DULLARA DUL YARDIMI NEDEN YOK. ASIL MAĞDURLAR BEN VE BENİM GİBİLER . VİCDANLARINA DUYURSUN RABBİM.HİZMET YILIMI DOLDURMUŞ BULUNMAKTAYIM.YAŞTAN DOLAYI 3. SENE 8 AY BEKLEMEK ZORUNDA KALDIM. AYRICA 800 MAAŞLA 3 YILDIR 4.C STATÜSÜNDE ÇALIŞMAKTAYIM. MİLLETE MUHTAÇ OLDUM. EMEKLİ ETSİNLER DE HAYIRLISIYLA MAAAŞIM BARİ ARTAR BİRAZ. LÜTFEN BU YAZIMI BAŞBAKANA BAKANA DUYURUN. SALICAKLA.

    YanıtlaSil
  3. şimdide memur-sen denen sendika bu yalanla milleti mal yerine koyup uyutuyor hoş haksız sayılmazlarda bu kadar yalana dolana reğmen hala onlara inananların olduğu makarnacı ların kol gezdiğini düşünürsek

    YanıtlaSil
  4. yalanınız batsın vicdansızsınız aldığınız haklarımızı geri verin

    YanıtlaSil
  5. bizlere yaşattığınız bu eşsiz bayram için çok tşk. dilerim sizler de bu durumlara gark olun .inançlı kardeşlerim . sizler üst tabakasınız ya bu ayrımcılığınız bizleri çok duygulandırıyor. inanın sokaktan geçene bile kadro verdiğiniz şu günlerde biz 4/c lilere taviz vermeyen kişilere soruyorum bizler insan değilmiyiz.................iyi düşünün başka sözüm yok.

    YanıtlaSil
  6. Göle su gelene kadar kurbağanın canı çıkarmış. 4 B işide aile yardımı gibiyse ne kadar sürede gerçekleşir. Kim öle kim kala. 4 C linin ne bitmez çile varmış. 500 binlere bir seferde kadro ver 4 C liye gelince bir arpa boyu yol katedme.10 ay 11 ay, 11 ayı 11 ay 28 gün, şimdide aile yardımı. Kepçeyle işçi kadrosunu elinden al 4 C yap çay kaşığıyla aldığını elini titerek nazlana nazlana ver. 10 senedir 4 c liyi perperişan et. 4 C liyle kedinin fareyle oynadığı gibi oyna. El insaf. Biraz vijdan merhamet.

    YanıtlaSil
  7. İki lafın ikisinide siz söylüyonuz. Düne kadar sayın maliye bakanı 4 C liye kadro bütçeye yük getirir diyordu.Şimdide Maliye Bakanlığı, 4C'lilerin de 4B'li personel statüsünde sayılması için bir düzenleme hazırlığı içinde deniyor. Şakamı bu ? Dün öyle bugün böyle. Seçim yaklaşıyo seçim yatırımı mı? Ne yapmaya çalışıyonuz. Ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye mi çalışıyonuz. Hakkımızdan hayırlısı. Kimki 4 C li için ne yaparsa ALLAH ona iki mislini versin.Hayırsa sevap versin.Şerse şer versin.

    YanıtlaSil
  8. İnşallah 4 B yide vermek siz sayın bakana ve memur sene nasip olurda hayır dualarımıza nail olursunuz. Allah yar yardımcınız olsun.

    YanıtlaSil
  9. İnşallah 4 c li 4 b li olurda. bu çilede sona erer. 10 yıldır 4 c li yeterince sıkıntı çekti. inşallah bundan sonra yüzü güler. Vesile olacaklardan şimdiden allah razı olsun.

    YanıtlaSil
  10. Ak parti hükümeti geçmişte yapılan haksızlıklara sahip çıkıp mağdur edilenlerin itibarını geri veriyor.subaylar,öğretmenler falan.peki sizin mağdur ettiğiniz özellikle TEKEL işçileri(en büyük haksızlık onlara yapılmıştır) ve diğer özelleşen iş yerlerlerinin çalışanlarının hakkına kim sahip çıkacak.yok öğrenim durumu yok eş parası derken kendi aramızda bile böldünüz bizi.benimle aynı işi yapıp benden farklı para alıyor arkadaşım.ben bekarsam sorumluluklarım yokmu.geçinmek zorundayım.siz bizden geleceğimizi aldınız bu yaştan sonra kamu çalışanları içinde en rezil sistemde çalışıyoruz.2010 yılından beri 4/c li olarak çalışıyorum taş taş üstüne koymadım yıllardır.hakkım olan tazminatta bu arada bitti.siz kimseye merhamet ettiğinizi zannetmeyin kimin parasını kime veriyosunuz.Geleceğimi aldınız.Ne yaparsanız yapın geçmişi geri getimezsiniz.AK Parti hükümetini bizlere yaptığı zulumden dolayı asla affetmeyeceğiz..iş hayatımın son yıllarını burnumdan getirdiniz.sizi yüce yaradanın adaletine sevk ediyorum..İZMİR..

    YanıtlaSil
  11. İnşallah 4B ye geçerizde enazından görev tanımımız bari olur.10 yıldır milli eğıtimde meslek yüksek mezunu olduğum halde yaptırmadıkları iş kalmadı önüne gelenden emir aldık,başkalarının yükünü çektik,haksızlıklara uğradık,kadrolu teknisyen,memur,hademe vs sadece kendi işiyle iştigalken biz bütün görevlere sürüldük.İnşallah bu sorunlarda çözülür.

    YanıtlaSil
  12. Sınıfımız bile belirsiz ama bizleri her işte kullanıyorsunuz, bizleri neden ayırt ediyorsunuz biz sizlere ne yaptık ki ?
    Ali UNCU - ADIYAMAN / BESNİ

    YanıtlaSil
  13. Arkadaşlar şunu anlayamadım bir açıklama yaparmısınızDüzenleme tamamlandığında emekli olan özelleştirme mağdurlarının pozisyonları, hiçbir işleme gerek kalmaksızın iptal edilecek. 4C çalışanları ile ilgili başka bir müjde de gündeme geldi. Yetkililerden alınan bilgilere göre Maliye Bakanlığı, 4C'lilerin de 4B'li personel statüsünde sayılması için bir düzenlemTasarının maliyet yükü üzerindeki çalışmalar ise devam ediyor. Düzenleme tamamlandığında emekli olan özelleştirme mağdurlarının pozisyonları, hiçbir işleme gerek kalmaksızın iptal edilecek.

    YanıtlaSil
  14. eşim 4 c bayamda çocuklarımın gözyaşları eşimin benim gizliden ağlamamızı asla unutmuyacağız AKP ... SİZE OY VERENİ ALLAHA HAVALE EDİYORUZ HELE SİZİ ÖBÜR DÜNYADA ALLAH HAKKINIZDAN GELECEKKK

    YanıtlaSil
  15. kaynak takvim se asparagas haberdir. hangi habeberleri doğru çıktı ki

    YanıtlaSil
  16. demek oluyorki bu sistem anamızı ağlattı , her evde aynı seramoni yaşanmış eski tekel günlerimiz yad olunca gözler nemleniyo haklıolarak bizlere bu bayramları yaşatanları elbette unutmayacağız . hala bir umut kadro bekleyen 4/c lilere kuvvetli bir reform yapılmadıkça bizler hepinize öfkeliyiz tez elden kadro istiyoruz.....

    YanıtlaSil
  17. evet son cümlenin ne anlama geldiğini bende merak ediyorum..bilen varsa açıklama yapabilirmi..''düzenleme tamamlandığında emekli olan özelleştirme mağdurlarının pozisyonlarıhiç bir işleme gerek kalmaksızın iptal edilecek..''ne anlama geliyor..

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com