Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

10 Temmuz 2013 Çarşamba

4/C'li Çalışanlara Kadro İçin İmza Kampanyası


4/C'li Çalışanlara Kadro İçin İmza Kampanyası
Genel Sağlık-İş Sendikası, 4/C statüsünde çalışan personellere kadro verilmesi için elektronik imza kampanyası başlattı.Genel Başkan Ali Gül Şunları söyledi.

Genel Sağlık-İş Sendikası Genel Başkanı Dr. Ali Gül, sendikanın genel merkezinde düzenlediğibasın toplantısında, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesine, 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 49. maddesine ve 4924 Sayılı Eleman Temininde Güçlük Çekilen Yerlerde SözleşmeliSağlık Personeli Çalıştırılması ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun'a göre istihdam edilen sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kabul edilmesinin 4/C statüsünde çalışanları üzdüğünü belirtti.
www.4cmagdurlari.blogspot.com
Düzenlemede 4/C'li çalışanların bilinçli olarak unutulduğunu iddia eden Başkan Gül, en kısa sürede bu çalışanlara kadro verilmesi gerektiğini söyledi. Ali Gül, farklı çalışma biçimlerinin kaldırılması gerektiğini ifade ederek, "Tüm çalışanlar kadrolu, iş güvenceli tek bir çalışma statüsünde olmalıdır" dedi.
Genel Başkan Ali Gül, kadro talepleriyle ilgili bugünden itibaren elektronik imza kampanyası başlattıklarını kaydederek, sendikanın internet sitesinde yürütülecek kampanyanın yaklaşık 10 gün süreceğini, toplanan imzaların yetkili kurumlara gönderileceğini söyledi.
Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.



Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki butonlar kullanılarak veya www.4cmagdurlari.blogspot.com şeklinde aktif link verilerek kullanılabilir.
Bu Haberi Paylaş:

4 yorum:

  1. Hükümet ile sendikalar 1 Ağustos'ta toplu sözleşme görüşmelerine başlıyor. 10 ayrı değişiklikle kamu çalışanlarının maaş ve şartları iyileşecek.
    Memur-Sen, Kamu-Sen ve KESK temsilcilerinin katılacağı toplantıya memurun 2014 ve 2015 yıllarında alacağı zammın yanı sıra 4C'lilerin kadro sorununun damga vurması bekleniyor.

    Takvim gazetesinden Özlem Kamer Tercanlı'nın haberine göre; Memur-Sen Başkanı Ahmet Gündoğdu, memurun hayatını değiştirecek 10 maddelik çalışmasını açıkladı. Bunlar gerçekleştiğinde memurları, maaştan özlük haklarına kadar birçok konuda iyileştirmeler bekliyor.

    Yürürlüğe girdiğinde memurlara büyük haklar getirecek 10 madde şöyle:

    1-) 4C'liye kadro gelecek.

    2-) 666 sayılı KHK kaynaklı mağduriyetler giderilecek. Ek ödemede adalet olacak.



    EMEKLİYE EK ÜCRET
    3-) Aile yardımından emekliler de yararlanacak.
    4-) Maaş ve ücretler emekli maaşına yansıtılacak.
    5-) Kılık-Kıyafet Yönetmeliği'nin kaldırılması sağlanacak.
    6-) Demokrasi için siyaset, emek için grev yasağı kalkacak.
    7-) Memurun üzerindeki ağır vergi yükü düşürülecek.
    8-) Emekli ikramiyesindeki 30 yıllık süre sınırı kaldırılacak.
    9-) Kalkınmada öncelikle bölgelerde görev yapan kamu görevlilerine, pozitif ayrımcılık yapılacak.
    10-) Fazla mesai ücretini engelleyen düzenlemeler kalkacak.

    YanıtlaSil
  2. 4/C DE İNSANCA BİR YAŞAM İÇİN AKP NİN TEPE TAKLAK GİTMESİ ŞART

    YanıtlaSil
  3. tüm sendikalar 4.c lilerden medet arıyor şimdiye kadar neredesiniz bakanlar olurda iyileştirme yaparlarsa ozaman sendikalar hepside biz yaptık diyecekler üye kapmak için herkes üye peşinde akıllı olun 4.c liler

    YanıtlaSil
  4. BU BAKANLARDA SANA ADALETLE,HAKÇA İYİLEŞTİRME YAPACAK VİCDAN,İMAN VAR,MI ACABA.SENDİKALARDAN ÖNCE 4C LİLERİ SEFALETE MAHKUM EDEN ASIL SORUMLULAR TAYYİP,VE İKTİDARIN TA KENDİSİ,ÇOK CİDDİYE ALMAYIN RİYA BATAKLIĞINDA YÜZENLERİ,ÜMİTLERİNİZ,HAYALLERİNİZ BİR KEZ DAHA YIKILMASIN İNŞALLAH.

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com