Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

27 Haziran 2013 Perşembe

Plan ve Bütçe Komisyonunda 4/C'liler Görüşülecek


Plan ve Bütçe Komisyonunda 4/C'liler Görüşülecek
96 bin 500 sözleşmelinin kadroya alınacağının açıklanmasının ardından gözler 4C ve diğer sözleşmelilere çevrildi. Bugün konu masaya yatırılacak.
www.4cmagdurlari.blogspot.com
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 96 bin 500 sözleşmeliye kadro müjdesinin ardından, şimdide gözler 4C'liler ile kurumların teşkilat kanuna göre çalışan sözleşmeli personele çevrildi. Edinilen bilgilere göre; bugün Plan Bütçe Komisyonu'nda 4/C'liler ve diğer sözleşmelilerin kadroya alınıp alınmayacağı görüşülecek. Kadroya alınacağı açıklanan 96 bin 500 sözleşmelinin dağılımı ise şöyle:
Devlet Memurları Kanunu'nun 4B maddesine göre çalışanlar: 72 bin 485 kişi.
4924 sayılı Kanun'a tabi sözleşmeli sağlık personeli: 772 kişi.
İl özel idareleri, belediyeler ve bağlı kuruluşları ile mahalli idare birliklerindekiler: 23 bin 248 kişi.
Kaynak:Memurhaber.com ve Takvim
Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.

Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki butonlar kullanılarak veya www.4cmagdurlari.blogspot.com şeklinde aktif link verilerek kullanılabilir.
Bu Haberi Paylaş:

7 yorum:

  1. BU ADALETTEN,HAKTAN,VİCDANDAN NASİPSİZ ZALİM İKTİDAR ASIL MAĞDUR,GERÇEK MAĞDUR,KRİTERLERİ,Nİ ŞÖYLE ÜST ÜSTTE KOYARAK DEĞERLENDİRMELER YAPMADAN SIRF SEÇİM YATIRIMI OLARAK ZATEN MAAŞLARI VE SOSYAL HAKLARI ÇOK ÇOK İYİ OLAN 4B SÖZLEŞMELİLERİ VE TORPİLLİ BELEDİYE ÇALIŞANLARINA KADRO VERİP YILLARDIR HAYATI ZEHİR ZIKKIM ETTİĞİNİZ 4C LİLERİ YİNE SEFALETE MAHKUM ETMENİZ BAŞTA BAŞBAKAN OLMAK ÜZERE İKTİDARA ZERRE KADAR GÜVEN BIRAKMAMIŞTIR.SEÇİMLERDE BAŞBAKAN MİLLETİN GÖZLERİNE BAKARAK SİZLERİN DERTLERİNİZLE DERTLENİYORUZ EDEBİYATI YAPARKEN BU DURUMUN BİR RİYAKARLIK OLDUĞUNUN FARKINDA DEĞİL,Mİ.

    YanıtlaSil
  2. ahmet gündoğdu bütün 4clileri yetkiyi almask için kandırdın ve kullandın helal olsun biz seydişehir olarak hak iş bizi sattı sende 4clileri sattın

    YanıtlaSil
  3. arkadaşlar duyumlarıma göre bizleride kadro ya dail etmişler hadi hayırlı olsun

    YanıtlaSil
  4. PLAN BÜTÇE KOMİSYONU ÜYELERİNİN NE KADAR ÇARESİZ VE BAŞBAKANIN EMİR ERLERİ OLDUĞU O KADAR BELLİ Kİ DİYECEK KELİME BULAMIYORUM.HEPSİNİ İKİCİHANDA ALLAHA HAVELE EDİYORUM.


    YanıtlaSil
  5. TÜM 4C LİLERE SESLENİYORUM ÜYE OLDUĞUNUZ SENDİKALARDAN LÜTFEN İSTİFA EDİN. BİRAZCIK GURURUNUZ KALDIYSA İSTİFA EDERSİNİZ. BİZİ YOK SAYANLARI BİZLERDE YOK SAYALIM TÜM 4C LİLERİN BAŞI SAĞOLSUN.

    YanıtlaSil
  6. BEN BU HUKUMETE BU SENDİKALARA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM.

    YanıtlaSil
  7. BEN SAĞLIKSENDEYDİM İSTİFA ETTİM YAŞASIN HAKSEN GEÇİYORUM
    TEK BİZİ ANLAYAN KORKUSUZ SENDİKA HİÇ BİR PARTİYE BAĞLI DEYİL SİYASET YAPMIYOR 4C HAKKINI AVRUPA İNSAN HAKLARINDA ARAYAN ADAM BEN GÜLHAN GÜL ŞEN

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com