Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

31 Mayıs 2013 Cuma

Sözleşmeliye Kadro Çalışmalarında 4/C'den Bahsedilmiyor


Sözleşmeliye Kadro Çalışmalarında 4/C'den Bahsedilmiyor
Takvim gazetesinin haberine göre sözleşmelileri kadroya geçirecek düzenleme Torba Kanun'a eklendi. Belediye ve 4/B sözleşmelilerinin derdi bitiyor.Ancak çalışmalarda 4/C'den hiç bahsedilmiyor.
Sözleşmeli çalışanların kadroya geçirilmesi çalışmasında sona gelindi. TAKVİM'in Başbakanlık'taki kaynaklarından aldığı bilgiye göre; Torba Kanun üzerinde son rötuşlar yapılıyor. Kanuna göre; daha önce kadroya geçirilmeleri çalışmaları tamamlanan belediyelerdeki sayıları 20 bini bulan sözleşmelilerden sonra, diğer kamu kurumlarında 4B'ye göre çalışan yaklaşık 80 bin sözleşmeli memura da kadro geliyor. Kurumlar şöyle:
* İl özel idarelerinde 5302 sayılı ve belediyelerde 5393 sayılı Kanun ile görev yapan sözleşmeli personel.
* TRT'de 2954 sayılı Kanun'a göre görev yapan sözleşmeli personel.
* 3289 sayılı Kanun'un 30'uncu maddesi kapsamında, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nde görev yapan spor uzmanı ve antrenörler.
* Diyanet'teki 4B'li personel.
4/B TARİHE KARIŞIYOR
* Başta Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Adalet Bakanlığı olmak üzere, çeşitli kamu kurumlarında görev yapan; 632 sayılı KHK'nın yürürlüğe girdiği tarihte atanmış, fakat fiilen göreve başlamamış olmaları nedeniyle kadroya geçemeyen personel.
* Yükseköğretim kurumlarının proje süresiyle sınırlı olarak görev yapanlar.
* Döner sermaye işletmeleri tarafından istihdam edilen sözleşmeliler.
Öte yandan, getirilen düzenleme ile 4B'li çalışan uygulamasına son veriliyor. Zaruri haller bulunmadıkça 4B'li personel çalıştırılmayacak.
AF BEKLEYENE MÜJDE
Memurlar ve diğer kamu görevlilerine disiplin affı geliyor. Hazırlanan yasanın yürürlüğe girmesi ile birlikte, kamu görevlileri hakkında, 14 Şubat 2005'ten itibaren işlenmiş fiillerden dolayı verilen bazı disiplin cezaları tüm sonuçlarıyla affedilecek ve ilgililer hakkında disiplin soruşturması ve kovuşturması yapılamayacak. Devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik gibi suçlardan doğan cezalar af kapsamı dışında bırakılacak. Disiplin affına ilişkin hükümler, Türk Silahlı Kuvvetler personeli için geçerli olmayacak.
www.4cmagdurlari.blogspot.com
YASA HAZİRAN'A YETİŞİR
Sözleşmeliler için kadro müjdesi getiren çalışma bir süredir devam ediyordu. Önceleri belediye personeli için başlayan çalışma, daha sonra diğer sözleşmeliler için de genişletildi. Düzenlemeye son şekli verildi ve Meclis süreci başlatıldı. Yasanın Haziran ayı bitmeden çıkması bekleniyor.
Özelleştime.net'in haberine göre ise
Sözleşmeliye kadro getiren tasarı 4/C’siz olarak imzaya açıldı. Az önce aldığımız bilgilere göre tasarıda 4/C’liler yer almadı.
Bakanlar kurulunda imzaya açılan tasarı hakkında görüştüğümüz Memur-Sen yetkilisi bilgiyi doğruladı. Haberi dün aldıklarını, geç saatlere kadar 4/C’lileri da kapsaması için temaslarda bulunduklarını en azından üniversite mezunlarının memur, diğerlerinin de işçi olması noktasında taleplerini ilettiklerini, ancak tekliflerinin kabul görmediğini ifade etti.
Konu hakkında Kamu-Sen yetkilisiyle yaptığımız görüşme sonucunda o da bilgiyi doğrulayıp önümüzdeki hafta konu hakkında bir basın açıklaması yapacaklarını söyledi.
Bu noktadan itibaren yapılacak olan şey tasarının komisyonda değişmesi için çaba göstermektir. Komisyonda görevli milletvekillerine tasarıya 4/C’lilerin de eklenmesi noktasında öneri vermeleri yönünde baskı yapılması gerekir. Bu nedenle aşağıda sizlere Plan ve Bütçe Komisyonu üyelerinin listesini yayınlıyoruz. Herkes etki alanı içindeki üyeye ulaşarak tasarının 4/C’lileri de kapsayacak şekilde değiştirilmesi yönünde katkı istemelidirler.
ADI SOYADI ÜNVANI SİYASİ PARTİ SEÇİM BÖLGESİ
LÜTFİ ELVAN BAŞKAN AK Parti KARAMAN
SÜREYYA SADİ BİLGİÇ BAŞKANVEKİLİ AK Parti ISPARTA
AHMET ÖKSÜZKAYA SÖZCÜ AK Parti KAYSERİ
VEDAT DEMİRÖZ KATİP AK Parti BİTLİS
MEHMET ŞÜKRÜ ERDİNÇ ÜYE AK Parti ADANA
EKREM ÇELEBİ ÜYE AK Parti AĞRI
SADIK BADAK ÜYE AK Parti ANTALYA
HÜSEYİN ŞAHİN ÜYE AK Parti BURSA
CAHİT BAĞCI ÜYE AK Parti ÇORUM
MEHMET YÜKSEL ÜYE AK Parti DENİZLİ
CENGİZ YAVİLİOĞLU ÜYE AK Parti ERZURUM
SALİH KOCA ÜYE AK Parti ESKİŞEHİR
ABDULLAH NEJAT KOÇER ÜYE AK Parti GAZİANTEP
FERAMUZ ÜSTÜN ÜYE AK Parti GÜMÜŞHANE
MEHMET MUŞ ÜYE AK Parti İSTANBUL
İLKNUR DENİZLİ ÜYE AK Parti İZMİR
AHMET ARSLAN ÜYE AK Parti KARS
MUZAFFER BAŞTOPÇU ÜYE AK Parti KOCAELİ
MUSTAFA BALOĞLU ÜYE AK Parti KONYA
MUSTAFA ŞAHİN ÜYE AK Parti MALATYA
RECAİ BERBER ÜYE AK Parti MANİSA
UĞUR AYDEMİR ÜYE AK Parti MANİSA
ALİ BOĞA ÜYE AK Parti MUĞLA
ABDULKERİM GÖK ÜYE AK Parti ŞANLIURFA
ERTUĞRUL SOYSAL ÜYE AK Parti YOZGAT
BÜLENT KUŞOĞLU ÜYE CHP ANKARA
İZZET ÇETİN ÜYE CHP ANKARA
HALUK AHMET GÜMÜŞ ÜYE CHP BALIKESİR
KAZIM KURT ÜYE CHP ESKİŞEHİR
AYDIN AĞAN AYAYDIN ÜYE CHP İSTANBUL
FERİT MEVLÜT ASLANOĞLU ÜYE CHP İSTANBUL
MÜSLİM SARI ÜYE CHP İSTANBUL
MUSA ÇAM ÜYE CHP İZMİR
RAHMİ AŞKIN TÜRELİ ÜYE CHP İZMİR
MEHMET GÜNAL ÜYE MHP ANTALYA
MUSTAFA KALAYCI ÜYE MHP KONYA
ERKAN AKÇAY ÜYE MHP MANİSA
SÜMER ORAL ÜYE MHP MANİSA
ADİL ZOZANİ ÜYE BDP HAKKARİ
HASİP KAPLAN ÜYE BDP ŞIRNAK
Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.

Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki butonlar kullanılarak veya www.4cmagdurlari.blogspot.com şeklinde aktif link verilerek kullanılabilir.
Bu Haberi Paylaş:

32 yorum:

  1. Sayın Admin diğer bir kaç sitede ise 4/c lerinde kapsam dahilinde olduğu hatta detaylarında TUİK 4/c lerine memur özeleştirme 4/c lilerine iş kadrosu verileceği ve bilginin kesin olduğu söyleniyor.Bizimde iyce kafamız karıştı resmen oyuncak olduk lütfen detaylı ve net bilgiye ulaşırsanız yardımcı olun bu ne çelişki?

    YanıtlaSil
  2. bu cuma günü 4/c lilere çektirenlere ALLAH bizden daha çok çektirsin inşallah.Hiç kimse mecliste ölene kadar kalmayacak.SULTAN SÜLEYMANA BİLE KALMADI.ALLAhtan tek dileğim bize reva görenlerinde çekmeleri.O Allah ki bir gün mutlaka çektirir sizlerede.

    YanıtlaSil
  3. BİZDE BUNDAN BÖYLE DERDİMİZİ İMRALIYA ANLATIRIZ ARTIK NE YAPALIM BUNLAR KİŞİLİĞİMİZİ BOZDULAR YETER ARTIKYA GERÇEKTEN KİMYAMIZ BOZULDU KİME DERDİMİZİ ANLATACAĞIMIZI BİZDE BİLMİYORUZ,ŞAŞIRDIK KALDIK ... CANAB-I ALLAH BU MUBAREK GÜN VE AYLARDA BUNLARA VİCDAN MERHAMET VERSİN ENBAŞTA EN ÇOK MAĞDUR OLANA 4C LİYE KADRO VERMİYORSUN NEDEN . ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN BUNLARI NE DİYELİM ALLAH MUSTEHAKLARINI VERSİN AMİN...

    YanıtlaSil
  4. TABİKİ 4 B LERİ SEÇERLER HEPSİ ONLARIN İŞE SOKTUĞU ARKADAŞLAR BELEDİYELER DESENİZ AYNI 4 C LER ONLARIN ADAMLARI DEĞİL

    YanıtlaSil
  5. HERKESE KADRO VERİRKEN 4 C LİYE BU ÖN YARGI HAKSIZLIK NİYE ? KADRO VERDİKLERİNİZİN 4 C LİYE GÖRE DURUMLARI ÇOK ÇOK İYİ. KADRO VERMEDE ÖNCELİK SIRASI 4 C LİNİNKEN HALA 4 C LİYİ GÖRMEMEZLİKTEN GELMENİN ANLAMI NE. DAHA AİLE YARDIMI BİLE YOK 4 C LİNİN KURU MAAŞ 960 TL. ADALET Mİ BU.BİRAZ MANTIKLI OLUN. GÖZÜNÜZÜN ÖNÜNE BAKIN. BU KADAR 4 C LİNİN AHINI ALMAK NİYE ? O KOLTUKLARIN SİZLERE BAKİ KALACAĞINI MI ZANNEDİYORSUNUZ. TARİHE 4 C LİYE YAPTIĞINIZ HAKSILIKLARLA ANILACAKSINIZ.KUL HAKKI YEMEK NİYE ? KİMKİ 4 C LİYE KADRO VEMEYEREK HAKKINI YİYORSA BİLSİNKİ MAHŞERDE İKİ ELİMİZ YAKASINDA OLACAK.

    YanıtlaSil
  6. vay halimize,sendikacılar yine bir şey yapamadı.Süs bitkisi gibi koltuklarında oturuyorlar.Hiç olmazsa şartlarımız düzeltilse,maaş artışı yapılsa sayın sendikacılar,yerinizden kalkmaya niyetiniz yok, belki koltuğunuza başkaları oturur diye herhalde .

    YanıtlaSil
  7. GEÇTİ BORU PAZARI SUR EŞŞEĞİ NİĞDEYE. BUNUN ÜSTÜNE BİR BARDAK SU İÇİN.KUL UNUTSADA ALLAH UNUTMAZ.BEN HAKKIMI HELAL ETMİYOR VE BU HAYIRLI CUMA GÜNÜDE YÜCELER YÜCESİ ALLAHA HAVALE EDİYORUM.ONUNDA TECELLİSİ ER GEÇ YERİNİ BULACAKTIR.SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ....GEÇMİŞLER OLSUN.BARİ 6 AYDIR BU KADAR UMUT VERMESELERDİ

    YanıtlaSil
  8. buradan sadece memursene üye olan arkadaşlara sesleniyorum daha neyi bekliyorsunuz daha ne kadar güveneceksiniz bu yandaşlara bunların bizleri savunduklarına dair bir gerekçe varmı yaptıkları eylemleride mi görmüyormusunuz onların tek derleri başörtüsü.birde şunu ekliyeyim hepimizi umutlandırıp sonra hayal kırıklığına uğrattığınız için allah sorsun

    YanıtlaSil
  9. arkadaşlar bu isim listeleri falan hepsi boşşş.bu işin sonuç olarak takıldığı tek yer başbakan erdoğan.bu mübarek günde Allah adına yemin edebilirimki 549 milletvekili teklif etsin yine olacak iş değil.549 kişi bir yana erdoğan bir yana.erdoğan isterse bir parmak işaretine bakıyor.o işaret içinde bize olan kişisel kininin geçmesi gerekiyor.ne zaman geçer derseniz Allah bilir derim.şahsım adına tüm haklarımı HARAM ediyorum.o zatı Namuhteremide Allah a havale ediyorum…..

    YanıtlaSil
  10. EY AKP,EY İKTİDAR,EY BAŞBAKAN SİZİN DÜRÜSTLÜĞÜNÜZ BUMU SİZ HANGİ DİN,İN MENSUBUSUNUZ, SİZİN AĞZINIZA ALDIĞINIZ HANGİ İSLAM, CENAB-I ALLAH,IN YARATTIKLARINDAN BEKLEDİĞİ ASIL OLAN KULLUK GÖREVLERİNİN DIŞINDAKİ YEGANE ŞEY KENDİ ARALARINDA ADALETLİ OLMALARI,ADALETLİ YAŞAMALARI,ADALETLE YÖNETMELERİ DEĞİL,Mİ RİYANIN,RİYAKARLARIN AKIBETİ,NİN NE OLACAĞINI BİLMEZMİSİNİZ.SİYASET İÇİN HER TÜRLÜ RİYAKARLIK BU KADAR RAHAT YAPILIR,MI,

    YanıtlaSil
  11. arkadaşlar çıkmayan candan ümit kesilmez. hele şu haziran sonunu bir görelim ondan sonra umudumuzu keseriz. şimdiden insanların içini karartmayalım. MEVLA GÖRELİM NEYLERR NEYLERSE GÜZEL EYLERR. Allah cc. yar ve yardımcımız olsun.

    YanıtlaSil
  12. Tok açın halinden ne anlar. Kendileirnin tuzu kuru. Düne kadar bir şeyleri yokken şimdi hepsi servet sahibi oldular. Dün zengin işadamlarıyla dünür bugünse çocukları iş adamı oldular. Bu halkın sırtından servet sahibi olmuş olabilirsiniz. Bu devran böylemi dönecek zannediyorsunuz.Herkes İmtihanda. Kefenin cebi yok.4 c lilere yaptığınız bu haksızlıkların yanınıza kar kalacağını mı zannediyorsunuz.4 c liye yapılan bu haksızlıkları balık akıllılar unutabilir. AMA YÜCE RABBİM ASLA UNUTMAZ. Adalet er geç ama sizle ama sizsiz tecelli edecektir bilesiniz.

    YanıtlaSil
  13. ADAMLAR VATAN HAİNLERİNİ AFFEDİYOLAR KAMUYA ALACAKLAR....BİŞE DEMİYORUM ALLAH GÖRÜYOR SENDİKALARADAN BİŞE BEKLEMEKTLE ZATEN HATA YAPIYORUZ BU HALE DÜŞMEMİZE SEBEP ONLAR DEĞİLMİ HANGİSİ MADUR OLDU İNŞLLH BETER OLUR HEPSİ

    YanıtlaSil
  14. AK KOYUN KARA KOYUN BELLİ OLDU. YALANDAN ORDA BURDA TİMSAH GÖZYAŞLARINI DÖKEREK YETERİNCE BİZ KAMOYUNU KANDIRDINIZ. KAMOYUNU GEREKSİZ İŞLERLE OYALAYIP DURUYORSUNUZ. YOK EFENDİM KÖPRÜNÜN ADI YAVUZ SULTAN SELİM OLSUN YOK ŞU OLSUN YOK BU OLSUN. YOK ÖNCE 10 YIL MARŞI ÇALSIN YOK MEHTER MARŞI ÇALSIN. NE FARK EDER HEPSİDE BİZİM KÜLTÜRÜMÜZ BİZİM ZENGİNLİKLERİMİZ DEĞİLMİ O OLSA NE OLUR BU OLSA NE OLUR. İNSANLAR İŞSİZ AÇ BİÇARE SEFİL HALDE. ASGARİ ÜCRET MALUM 800 TL.BİLE DEĞİL.ÇALIŞANLAR ARASINDA NEDEN AYRIM YAPIYORSUNUZ.80.000 KİŞİYE KADRO VERİPTE 4 C ÇALIŞANNINA NEDEN KADRO VERMEDİNİZ. NE İSTİYOSUNUZ BU GARİBANLARDAN. ÇEKTİKLERİ ÇİLE DOLMADI MI. BU MEMLEKETİN EVLATLARI DEĞİLLLER Mİ? NE YAPMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ. AMACINIZ NE ?

    YanıtlaSil
  15. Vatandaş der ki;
    Komisyondaki sayın vekillere duyrulur.
    4 c liye bugüne kadar yapılan bu haksızlığı dikkate alarak vede görünüş itibariyle de fazla günaha girmeden ayrımcılığı bırakın da 4 c lilerinde kadrolarını verin sevabınıza.

    YanıtlaSil
  16. Komisyonda ki sayın milletvekilleri 80.000 çalışana kadro verilirken ellerinden kadroları alınan 4 c liye kadro verilmemesi sizce reva mıdır ? 15-20 yıldır işçi kadrosuyla çalışıpta daha sonra özellştirme sonucu faturası çalışana kesilerek 4 c li olan kamu çalışanının (Çalışan Köle)sadece 960 tl.maaşla durumu sizleri umarım etkiler ve vijdan muhasebesi yapıp ona göre karar verirsiniz.Unutmayın 4 c lininde geçindirmekle yükümlü olduğu sizler gibi ailesi var.

    YanıtlaSil
  17. Sayın komisyon başkanı ve üyeleri;
    Umarız yanlış hesap KOMİSYONDAN döner.
    Şimdi oldumu sizce 80.000 çalışana kadro ver 22.000 4 c liyi ayır. Hak mı adaletmi.Elbette değil. Demek ki adaleti ve hakkaniyeti siz Sayın komisyondakiler sağlayacaksınız Allahın izniyle. Cenabı ALLAH siz komisyondakilerin araçılığıyle bu haksızlığı gidererek 4 c lininde kadrolarını verek durumunu düzeltir inşallah.

    YanıtlaSil
  18. ALLAH ıma şükürler olsunki ölüm denen şey herkese var yoksa bunlar ölümsüzlük iksiri alırlardı bende o zaman kahrımdan çatlardım

    YanıtlaSil
  19. Malum 10 yıldır 4 c liye kuru maaş 980 tl. ne aile yardımı nede denge tazminatı.Geçim sıkıntısı içerisindeyiz. Aldığımız maaş yetmiyor. Defalarca kadro sözü verilmesine rağmen şu anki gelinen durum malum koça bir hiç.durum böyle iken tek umudumuz sizler olan sayın komisyonun üyeleri tasarının 4/C’lileri de kapsayacak şekilde değiştirilmesi umuduyla.

    YanıtlaSil
  20. DAHA ÖNCE ANTALYA,DAN YAZAN VE İKTİDARIN,BAŞBAKAN,IN ADALETİNDEN HİÇ ŞÜPHESİ OLMADIĞINI BELİRTEN KARDEŞİM SEN HENÜZ ACI GERÇEKLERLE FAZLA YÜZLEŞMEDİĞİN BELLİ OLUYOR BUNLAR,DA ADALETİN,HAKKIN,VİCDANIN ZERRESİ YOK MAALESEF.

    YanıtlaSil
  21. bütün dilekçeler imralıyı .ancak onun talepleri kabul görüyo.yapcak başka bir şey yok.

    YanıtlaSil
  22. BAKAN SADECE BAKIYOR. GÖRMÜYORRRR..... GÖRÜŞÜRÜZ KENDİNİ DEV AYNASINDA GÖRENLERLE.....

    YanıtlaSil
  23. Arkadaşlar aldığım bilgiye göre haziran ayında 4b ve 4c ye kadro geliyor.

    YanıtlaSil
  24. arkadaşlar bu saaten sonra 4c lilerin kaybedecek nesi kaldıki bırakın baskı yapmayı benim fikrim eylem yapmaktır vaktiyle tekel işçilerinden olmasaydı 4c daha kötü durumdaydı bir oyumuz kaldı artık onuda her ildeki arkadaşlar akpartinin en güçlü rakibine oyunu vererek tepkisini dile getirsin türkiyede yaşıyan yüzde elli oyverenlerden birirde benim ama ekmeğim için gerekirse eylemde yaparım gerekirse en ırkçı partilerede oyumu veririrm selam ve dua ile

    YanıtlaSil
  25. müslüman diye geçinenlerin nasıl müslüman olduğu belli oluyor hala gasp ettiğiniz haklarımızı vermiyorsunuz ama birgün hesap verirsiniz İNŞALLAH elinizi 4c linin yakasından çekin rahmetli müslüm ne diyor insan ol dürüst ol.

    YanıtlaSil
  26. nasıl olsa birgin hak adalet tecelliedecek özelleşmeden 4c ye gecen kardeşimiz hastalandı ve kanser teşisi kondu arkadaşımıza açil şifalar diliyoruz dilegimiz bizimde bu sıkıntı sıtres içinde bu hastalığa yakalanmamamız kadro filan istemiyoruz artık sadece yüce allaha dua ediyoruz ruhsal ve sağlığımız bozulmasındiye kadroyu bize vermeyenlere kadroları onların olsun yeter artık yeter.

    YanıtlaSil
  27. SLM arkadaşlar ilk olarak site yönetilerine sesleniyorum kaç yazımdır yayımlanmıyor ama olsun ben yinede yazmaya devam edecegim.Biz 4/c liler olarak artık kime inanacağımızı bilmiyoruz hepimizin kafası darma dağınık psikolojimiz bozuldu evimizde huzur cebimiz de para kalmadı artık hiç bir esnafın bize güvenide kalmadı borçlarını ödemedigimiz için.Benim düşüncem şudur arkadaşlar sizinle paylaşmak istedim ben Diyarbakır da yaşıyorum akp harici diger millet vekilerine meil tvett atacağım bunu her kes kendi bulunduğu ilinden muhalefet parti vekillerine atsın gerekirse tlf numaralarını bulup konuşalım msj atalım en son çare ise tüm 4/c liler olarak geçmişte biz tekelcilerin yaptığı gibi örgütlenip eylem palnları hazırlayıp eylem ler yapalım ilk eylemimiz de 30 haziran günü hepimiz kendi memleketlerimiz de basın açıklamaları yapıp sendikalardan istifa edelim.

    YanıtlaSil
  28. SADECE DİYECEĞİM ODURKİ OSMANİYEDEKİ 4 C LİLER DAHİL OLMAK ÜZERE YURDUMDAKİ TÜM 4CLİLER U Y A N I N ARTIK BAŞKA DA SÖYLEYECEK SÖZ BİLMİYORUM........

    YanıtlaSil
  29. osmaniyeliler derhal tepkinizi göstermenizi istiyorum.4cli arkadaşlar olarak

    YanıtlaSil
  30. ARKADAŞLAR PAZARTESİNE KADAR MEMURSENE MAİL VE TLF İLE ULAŞALIM ANCAK BU ŞEKİLDE SONUCA GİDEBİLİRİZ

    YanıtlaSil
  31. bence herkez sendikalarından istifa etsin varlıkları yoklukları belli değil biz kimizki bu işkenceye layık görüldük tok açın derdini bilmez

    YanıtlaSil
  32. yapacak hicbirseyimiz yok 4-c kaderimiz oldu.mail falan hikaye emeginize yazık arkadaşlar mail twit hepsi hava.ben kaderime teslim oldum.4-c li arkadaşlarıma kolaylıklar dilerim.

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com