Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

31 Mayıs 2013 Cuma

4/C Çalışanlarının Kadro Muamması


4/C Çalışanlarının Kadro Muamması
4/C çalışanlarının kadro durumu merak konusu. Çıkan haberlerde sözleşmelilere kadro verileceği ancak 4/C çalışanlarının kapsamda bulunmadığı haberleri dolaşırken bazı siteler ise kadro konusunda 4/C'lilerinde dahil olduğu kanısındalar. Konu şu aşamada tam olarak netlik kazanmış değildir. Ajanskamu sitesindeki habere göre 4/C çalışanlarıda kadro kapsamına dahil edilecek ancak işçimi yoksa memurmu konusu belli değil. Burada tüm yetkililere sesleniyoruz. Sözleşmelilere verilecek kadro çalışmalarına 4/C çalışanları dahilmi değilmi? Bir yetkilinin çıkıp konuya son noktayı koyması gerekiyor. Bu insanların umutlarıyla onanmaması gerekiyor. En çok kadroyu hak eden kesimin 4/C çalışanları olduğunun bilinmesi ve 4/C'liler çalışmalarda dahil değilse bir an evvel dahil edilmeleri gerekiyor.
2006 yılından beri süren 4/Clilerin çilesi artık bitiyor.
4/C lilere kadro tamam ama işçi kadrosu yerine memur kadrosu isteyen 4/Clilerin olması işin takipçisi olan özellikle Memur-Sen'i düşündürtüyor.
Memur-Sen'in mekik diplomasisi dokuduğu konuyla ilgili işçi kadrosu istemeyen 4/C'lilere memur kadrosu verilmesi gerektiğini hükümete ilettiği bildiriliyor.
Belediyelerden gelen 4/C'lilerin kadrosu işçi olmalı desede hükümet, Memur-Sen'in en azından üye kazancı olacağı için 4/C'lilerin memur olmalarını istemesi bekleniyor.
Edindiğimiz bilgiye göre hükümetin konuya sıcak baktığını üniversite mezunu 4/Clilerle lise mezunları arasında oluşacak özlük hakları ve maaş farkı gibi konuları yetkili olan sendika Memur-Sen'le görüşerek düzelteceği bildirildi.
Hükümetin bu hamlesiyle seçim öncesi başta 4/C'liler olmak üzere uzun süredir kadro bekleyen kamu çalışanlarının gönlünü alarak oyunu artırmayı hedeflediği kulislerde konuşuluyor.
Kaynak:Ajanskamu.com
Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.

Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki butonlar kullanılarak veya www.4cmagdurlari.blogspot.com şeklinde aktif link verilerek kullanılabilir.
Bu Haberi Paylaş:

6 yorum:

  1. Rotası yalan dolan olan yöneticileri fazla ciddiye alıp,ta üzülmeyelim,şu işe bakın net somut adam gibi açıklama yapan bir yetkili var,mı bir tane.

    YanıtlaSil
  2. artık yeteeeeeeeer verin kadromuzu inanın intihar edeceğim borç batağında yaşıyoruz artık bu 4c çilesi bitsin işçi memur kadrosu farketmez yeterki 4clilere kadro verilsin bir özelleştirme mağduru olarak hükümeten ricam artık kadromuz verilsin inanın çocuklara bir şeyler alamıyorum bir sürü borcum var intihar eşiğine bile geldim cebimizde bir kuruş para bile yok sefalet içinde yaşıyoruz

    YanıtlaSil
  3. ANTALYADAN TÜM 4/C Lİ KARDEŞLERİME SELAM OLSUN
    Sayın Başbakan' ım. Allah' ı na Kurban Sen' in. Sana da bu yakışır. Sen Devletsin. Devlette ayrımcılık kin nefret olmaz hiçbir kesime. Bunu en iyi Yüce Devletimizin idareci ve yöneticileri bilir. Sizden istediğimiz eşit işe eşit ücret adı altında kamu işinde birlikte çalıştığımız tüm özlük haklarını layıkıyla alan mesai arkadaşlarımız kadar bizde, onlar gibi sadece 'AMMA' sadece alnımızın teri olan maaşımızdaki özlük haklarımızı istiyor ve bundan faydalanmayı arzu ediyoruz. Fazla bir şey istediğimiz yok. Zaten her şeyi de Yüce Devletimizden beklemek yanlış olur. Siz üzerinize düşeni yapın bizlerde Allah' ın izni ile alacağımız maaşımızın muhasebesini, kamuda çalışan yüksek maaşlı (Bize göre yani 4/C) her çalışan işçi ve memur gibi vicdanımızda yaparız. Tüm 4/c li arkadaşlarımız yıllardır ser-sefalet içinde çalışmaya çalışıyoruz. Hayatla mücadele edip, aile ve çocuklarımızla aç kalmamak için ayakta durmaya gayret ediyoruz ama nereye kadar. Nefes alacak halimiz kalmadı. Kalbimiz-yüreğimiz artık kendi yerinden değil de başka yerden atmaya başladı. Ya Sabır deyip Sayın Başbakan’ımızın iki dudağı arasından çıkacak o iki kelimeye bakıyoruz ve bekliyoruz bir umutla . Hadi Sayın Başbakanımız kırma şu garibim 4/C’ lilerin fakir U-M-U-T-L-A-R-I-N-I ve de gereğini yap SANA YAKIŞANI.

    YanıtlaSil
  4. arkadaş sözleşmeli memur dediğin sözleşme mi imzalıyor.En baba sözleşmeyi 11 ay 28 günde bir biz imzalıyoruz.Sözleşmeyse sözleşme mağduriyetse mağduriyet dah a ne daha ne istiyorlar anlamadık ki

    YanıtlaSil
  5. İNANMIYORUM...İNANMAYINIZ...

    YanıtlaSil
  6. Antalya,dan yazan arkadaş, 11 yıldır akp iktidarda,tayyip başbakan ve 4c liler de 11 yıldır adaletsiz bir şekilde süründürülüyor peki sen bunca zamandır neredesin.çok kutsal gördüklerin seni henüz süründürmeye yenimi başlamak üzere yoksa bu kadar kutsal gördüklerinin çok acımasız ve adaletten,haktan nasipsiz olduklarını çoktan anlamış olurdun.

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com