Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

16 Mayıs 2013 Perşembe

Faruk Çelik: 4/C'ye Kadro Kararını Siyasi Otorite Verecek


Faruk Çelik: 4/C'ye Kadro Kararını Siyasi Otorite Verecek
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk ÇELİK, 4/C'lilerin kadroya geçirilmesi hususunda kararı siyasi otoritenin vereceğini söyledi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk ÇELİK, meclis genel kurulunda; Ankara Milletvekili Levent GÖK’ün sorduğu soru üzerine, 4/C’lilerin kadroya geçirilmesi için çalışmalarını yapıp bu işin nasıl sonuçlanacağının siyasi otoritenin vereceği karara bağlı olduğunu söyledi.
Bakan Faruk ÇELİK, “4/C’lilerle ilgili; biz, kamu personeli sistemimizin çok parçalı olduğunu söylüyoruz. Şu anda dört statü var. Bu statülerin azaltılmasından yanayız ama bu statüleri azaltırken yöntemle ilgili tabii, sosyal taraflarla birkaç kez araya geldik, aslında taraflarla toplantılarımız tamamlamış olduk ve nihai olarak şu anda siyasi irade de karar. 657’de yapılacak değişiklikler ve statülerin azaltılıp azaltılmaması konusu inanıyorum ki son aşamaya gelmiş bulunmaktadır.” dedi.
Kaynak: Özelleştirme.Net
Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.

Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki butonlar kullanılarak veya aktif link verilerek kullanılabilir.www.4cmagdurlari.blogspot.com
Bu Haberi Paylaş:

30 yorum:

  1. sayın değerli bakanımız siz neden yorumunuzu açıklamadınız. Sonuç olarak siz aylardan beri ilgileniyor ve tüm bilgiler sisde toplandı.Bir bakan olarak sizin tavrınızıda açıklamak demokratik bir hak olduğunu düşünüyoruz.Siz bir bakan olarak açıklayamaz iseniz bakan olmak ne işe yarar o zaman

    YanıtlaSil
  2. şimdi sıra mhp chp bdp ve siyasi partilerde bakalım bize kadro vereceklermi bakan kararı siyaset verecek diyor biz ANKARADA EYLEM YAPARKEN EKMEĞİMİZ İÇİN BİZİM YANIMIZDA AYRILMADILAR HADİ BAKALIM SIRA SİZDE SİYASİ PARTİLER BİZİ BU AZAPTAN KURTARIN BU GECE HATIRINA AMİNNNNNNNN AÇIZZZZZZZZZZZZZZ AÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ ANLAYIN BİZİ ARTIK

    YanıtlaSil
  3. Valla ne yapmaya çalıştığınızı siz bile anlamış degilsiniz.Artık bizlerle uğraşmayı bırakın sizlerin yüzünden ailece zaten perişan haldeyiz bir kadrodur vereceginiz sonuçta hemde hakkımız alon kadro gasp ettiginiz kadromuzu istiyoruz sizden ha maliye baknının dedigi gibi bir tek 4/c liler size külfet oluyorsa bize vereceginiz kadroyla ülke batacaksa onuda istemiyoruz sizin olsun

    YanıtlaSil
  4. ne bu ya,4.C`lilere kadro verecekseniz,verin.Hükümetin amacı 4.C`lilere zehir enjekte edip yavaş yavaş öldürmekmi? Çektiğimiz sıkıntıları bilmiyorlar sanki,tabi ya tok açın halinden ne anlar. HERKESE HAYIRLI CUMALAR.ALLAH DİN İMAN VERSİN,KİMSEYE KUL HAKKI YEDİRMEYİ NASİP ETMESİN.

    YanıtlaSil
  5. Bugüne kadar gelip geçen bakanlar içerisinde 4 c lilere en çok kadro vermede özveri içerisinde bulunan sayın bakan Faruk ÇELİK' e öncelikle teşekkür ederiz. Biz 4 c lilere kadro vermek içinde yanımızda olacağı ümidiyle kendisine şimdiden tekrar teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil
  6. 4 c lilerin kadroya geçmesi bu aşamaya geldiyse eğer siyasi otorote olarak diğer partiler olan mhp chp bdp kasdediliyorsa umarız onlarda olumlu karar verir bu azap sona erer.

    YanıtlaSil
  7. her şeyin bir sonu olduğu gibi bu aleminde bir sonu var bu alemin birde diğer ahiret alemi var var hesabı siyasi otorite yapsın fıratın kenarında yayılan koyundan hz ömer sorumluysa bu durumdada siyasi otorite yükümlüdür her vatandaşının derdiyle ilgilenmek

    YanıtlaSil
  8. BENİM BU 4C Lİ ARKADAŞLARIM UYUYORMUSUNUZ SENDİKALARDAN ÜYELİĞİNİZİ NEDEN BİTİRMİYORSUNUZ BİR ÇIKARINIZMI VAR NE KARI VAR SİZE HİÇ BİR İŞİNİZİ ÇÖZMÜYORLAR Kİ DÜŞMÜŞLER KAMUDA BAŞ ÖRTÜSÜ SERBESTİSİNE İYİ HOŞ GÜZELDE BAŞ KAPALI AÇ KARNI NE YAPAYIM.SENDİKALARIN BİZE İHTİYACI OLMADIĞI ORTADA.BİZİ BU HALLERE BU PSİKOLOJİYE SOKANLARIN ÖTEKİ TARAFTA İKİ ELİM YAKALARINDA OLSUN İNŞALLAH.

    YanıtlaSil
  9. Öncelikle 4 c lilere bu açıklamasıyla sayın bakana teşekkür ederek. 4 c linin dışında diğer çalışanlara kadro verirken kimseye sormamışken şimdi neden siyasi otoriteye soruluyo ?

    YanıtlaSil
  10. SAYIN 4CLİ ARKADAŞLARIM BUİŞİN SİYASİ İRADEYLE FALAN BİR İLGİSİ YOK BAŞTAN BERİ BUNUN SORUMLUSUDA BAŞBAKAN BU İŞİ ÇÖZECEK TEK YETKİLİ AĞIZDA SAYIN BAŞBAKANDIR.İNANIN BU 4CLİLERE KADRO VERİLMESİ ŞİMDİYE KADAR YAPTIKLARI İCRAATLARTIN EN KOLAYI EN KÜLFETSİZ OLANIDIR.ZATEN VAROLAN HAKLARINI KADROLARINI GERİ VERECEKSİNİZ ,ÇALDIĞINIZI GERİ SAHİBİNE VERECEKSİNİZ BÖYLECE HIRSIZLIK YAPMAMIŞ OLACAK KUL HAKKIDA YEMEMİŞ OLACAKSINIZ VEDE EN ÖNEMLİSİ ŞİMDİYE KADAR BEDDUA EDEN 4CLİLER BUNDAN SONRA SİZE DUA EDECEKLER EĞER BUKADAR AİLENİN ÇOLUKÇOCUĞUN DUASINI DEĞİLDE BEDDUASINI ALMAK İSTİYORSANIZ OZAMANDA MAHŞER GÜNÜNDE YETKİ BİZE GEÇECEK HEPİMİZLE TEKTEK HESASAPLAŞACAKSINIZ.SİYASİ OTORİTEYE GELİNCEDE KENDİLERİ İÇİN OLUNCA İŞLER GECEYARISIDAOLSA HALOLUYOR...BAKALIM GÖRELİM

    YanıtlaSil
  11. biz artık bu durumdan utanıyoruz bilmem siz verdiğiniz sözlerden utanıyormusunuz. çocuklarıma kadro işi gerikaldı hukumet bizi kandırdı diyemiyorum onlarında piskolojisi bozulsun istemiyorum .

    YanıtlaSil
  12. YA ARKADAŞLAR YASA MECLİSE SUNULDU YASANIN İÇERİİNDE NE KADRO NEDE ROTASYON VAR SADECE DARBE MAĞDURLARINA KADROSUNUNİADESİ VAR SİZ HALEN BU HÜKÜMETEN KADROMU BEKLİYOSUNUZ DAHA ÇOK BEKLERSİNİZ

    YanıtlaSil
  13. sayın bakan şunu şöyle söyleyin de anlayalım.başbakan eski tekelci yeni 4/c lilere gıcık olduğu için aile yardımı,kadro ve diğer özlük haklarını içeren yasaları sadece özellikle tekelci 4/c lilerin hakkında verilecek karar mekanizması tek imza yetkisi başbakanda olduğu için biz bakanlık olarak bir şey yapamıyoruz.diyin endoğrusu bu.

    YanıtlaSil
  14. arkadaşlar siz siyasi otoride denildiğinde chp,mhp ve bdp'li millet vekillernimi sanıyorsunuz. siyasi otorite sadece başbakanın kendisidir.

    YanıtlaSil
  15. Buda akp nin oyunu siyasi parti diyorya madde var 350 evet cikmasa bu is yatti

    YanıtlaSil
  16. tekelci eyleminde yüzdüler yüzdülür kuyruğuna geldiler tam dananın kuyruğu kopacak sıra eylemi bitirdiler bi türlü anlamadık neden bitti.
    tam kamuoyu ve herşey hazırlanmışken...

    YanıtlaSil
  17. sayın bakan 31.MAYIS 2013 son olan sendikalrın yetki süresi nedeni ile resmen memursene üye toplamak için televizon televizyon dolaşarak açıklamalarda bulunmuş ve 4/c lileri kandırmiş bulunmaktadır.allah bütün mağdurların hakını yanınıza bırakmasın.(deyerlı 4/c li arkadaşlarım sanırım bizlerde bu durumu hak ediyoruz bazı arkadaşlarımız Bir şubeden diğer şubeye geçmek için sendika değiştiriyor yazık o insana ki ufak bir çıkarı için binlerce insanın geleceği ile oynuyor.

    YanıtlaSil
  18. ak parti oldu kara parti söylekdiklerini gayde almayacan oy vermeyecen

    YanıtlaSil
  19. kardeşim bunların kafasın da kırk tilki dolaşır kırkınında kuyruğu birbirine çarpmaz bunlardan ne hayır ne şer bekleyin bunlar kendi yandaşları dışında kimsenin işii düzeltmezler eskiden kaşıkla verir kepçeyle alırlardı bunlar çatalla veriyor sapıyla çıkarıyor ama ben halen anlamış deyilim herkes bu hükümeten şikayetçi ama iki kişiden birinin oyunu alıyor durum böyleyken bu hükümete laf söylene bilir mi onuda anlamış deyilim ama bunu çok iyi biliyorum 4.c liler boşuna bakliyorsunuz inanın boşuna kadro sevdanız

    YanıtlaSil
  20. ARKADAŞ NE ÇOK AĞLAK YAPIYORSUNUZ.?BU ÖZELLEŞTİRMEDEKİ 4/C LER YÜZÜNE,BİZ KAMU KURUMLARINDA ÇALIŞAN 4/C LİLERDE KADROMUZU ALAMADIK.BEN 12 SENEDİR 4/C LİYİM AĞLAMIYORUM,ŞUNUDA UNUTMAYIN BENDEN FAZLA MAAŞ ALIYORSUNUZ.SİZE TAZMİNATINIZ ÖDENDİ,GEREKLİ HAKLARINIZ VERİLDİ,BİZ NEYAPACAĞIZ ŞİMDİ.
    ALLAH HERKESE NASİP ETSİN FAKAT.ORTALIĞI ÇOK KARIŞTIRIYOR VE BULANDIRIYORSUNUZ BENCE,MEMURSEN BAŞKANI İSTANBULDAN ANKARAYA YÜRÜDÜ,SIHHIYE MEYDANINDA GÖRDÜĞÜM SADECE,ADINI VERMEK İSTEMİYORUM BİZİM KURUMUN 4/C LİLERİ İDİ.MADEMKİ SES DUYURACAKTIK BİRŞEYLER İSTEYECEKTİK.NEDEN O GÜN GELMEDİNİZ?BİZ O GÜN 20/30 KİŞİ İLE SES DUYURMAYA ÇALIŞTIK.SANALDAN HERKES YAZIYOR KAFASINA GÖRE.OLSA BİLE OLCAK İŞİDE BOZACAKSINIZ BU ŞEKİLDE.

    YanıtlaSil
  21. kodro geleceğine inanan varmı hala

    YanıtlaSil
  22. verirlerrrrrrrrr 10 yıldır verdilerya gülerim inananlara her halda biliyorlar bizim bunları yediğimiziki devamlı aynı lahana vay ki vay eğitimbirsende 10 binin üzerinde üye var 4cli genel başkan akillikle uğraşıyor üyeleri pert o barışıu inşa edicekmiş vay anam vayyy bizim arkadaşların aklına vayyyyy

    YanıtlaSil
  23. ÖZELLEŞTİRMEDEN gelenlere laf atan memu sen li arkadaş.Sen isteyerek 4/c li oldun biz ise hakkımız olanı istiyoruz.Belliki yandaş sendikadansın(yani memur senlisin.) senin savunduğun o sendika bizi ANKARA eyleminde yalnız bırakan sendikadır.Şimdi de kalkmış sın özelleştirmeden gelenleri eleştiriyorsun biz tekelcilerin yaptığı eylem olmasaydı halen 800tl maaş ve en fazla 10 ay çalışacaktın biz özelleştimeden gelenleri ağzınıza almadan önce besmele çekmeniz lazım bu da memur senli arkadaşlara duyrulur.

    YanıtlaSil
  24. SLm Özelleştirmeden gelen.(tekelci arkadaşlarım.)Son 3,5 4 aydır hep konuştuğumuz şey kadro dur verecekler mi? vermeyecekler mi? papatya falı açıyoruz vermeyeceklerini hepimiz biliyorduk ama işte kendimizi kandıruyorduk.Akp nin yüzünden genelimiz kumarbaz olduk 2tl iddaa oynuyoruz az da olsa bi lokma ekmek yiyelim diye.Yukarıda Ahmet bey bizim durumumuzu çok güzel özetlemiş aslında, biraz da kendim den bahsedeyim, benimde aldığım maaş malumunuz dur 1010 tl dir.550 tl ev kiram 3500 bir kredi kartım,asgarisi sadece 630 tl,bir kredi kartım 1600tl asgarisi,350 400 tl arası 5000 tl kredi çekmişim her ay 180 tl de o.(36 ay.)bir yakınım 10000 tl kredi çekmiş ayda390 tl de ona veriyorum 2 çocuğum var biri 5. sınıfa gidiyor ayda 65 tl servis ücreti okul masrafı hariç.100tl de okul masrafı ayda 2500 tl yakın şimdi soruyorum hükümet yetkililerine bu maaaşla bunları öde ye biliyorlarsa darısı çocuklarının başına derim bizim durumumuz da inş gün gelir kendi çocukları kardeşleri en yakınları olur.AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.

    YanıtlaSil
  25. Merhaba. sevgili arkadaşlar.bazı arkadaşlarımız siyasi otoritenin ne olduğunu anlamamışlar galiba.(siyasi otorite) icranın başı yani ..hükümettir....Konuyu meclise getirmiyorlar zaten. meclise gelse direkt geçer..akp getirmiyor..diğer partiler kaç defa önerge verdi meclise. akp oylattırmadı zaten..sendikalara istifa tepkisi devam etmeli. ve kendi sendikamızı kurmalıyız..ALLAH YOLUMUZU AÇIK ETSİN.(TKL ci ASKER)

    YanıtlaSil
  26. VATAN DEVLET KATİLLERİNİ AF EDEN BU İNSAFSIZLAR BİZİ AF ETMEDİLER ŞİMDİ DE SIRA BİZDE DAĞA ÇIKMA SIRASI O ZAMAN HER DAKİKA ADINIZ ZİKR EDİLİR BUNLAR İYİLİĞE DEĞİL KÖTÜLÜĞÜN TARAFTARLARI ONDAN BUNLARI YIKIP YAKMASAN BUNLAR SANA KADRO HAKKINI VERMEZLER

    YanıtlaSil
  27. buradan bilip bilmeden kimse ahkam kesmesin ileri geride konuşmasın.bilmezlermiki tekelciler olmadanda hükümetin 4 c liye bakış açısı aynıydı.tekel eyleminden öncede kaç kez hükümet yetkileriyle teker keker görüşüldü hepsininde söyledikleri ağız birliği yapmış gibi BİZ ONLARA İŞ VERDİK. bu işide bulamayanlar var v.s. ne çabuk unuttunuz tekel eylemiyle iyileştirme yapıldı. maaşlar ortalama 100 tl arttı. çalışma süresi 10 aydan 11 aya çıktı. sonuçta herkes aynı kaderi paylaşıyoruz. kimse kimseyi bu konuda kırmasın. bizleri bu hale getiren akp hükümetidir. çözüm mercihide yine kendileridir. biraz vicdanları varsa 4 c liyi bu sıkıntılı durumdan kurtarırlar. bu arada 4 c liyim ama tekelci değilim.

    YanıtlaSil
  28. sayın bakan sağa sola kıvırma sen bu kadroyo vereceksin mecbursun buna tünkü tekelcinin anasını siz yani akp yaktı .bizi per perişan eti şu an dağa çıkmaya hazırlık başladı sebebi şu . 4 çocuğum hepsi okul okuyor ben neyle okutacam bana hesap vermek zurundasın Sayın bakanım ben dağa çıkmasam kim çıkacak geçinemiyorurm çok zor şartlarda yaşamaya tutunmuşuz o da nereye kadar bitik tükendik son çare dağa çıkmak

    YanıtlaSil
  29. SAYIN BAKANIM siztekel işçilerinin işini kaybetiğini ve biz onları işe aldık diyorsun . tekel işçisini sizmi işe aldınız . yok ya siz işini elinden aldın ve her şeyine leke sürdün .hem maddi hem manevi inşallah yüne aallahta aynısını size yapar bizim ALLAHIMIZ VAR BAŞKA KİMSEMİZ YOK o biliyor yeter

    YanıtlaSil
  30. tekelcinin hakkini çapolcuya verdi bizden sonra 400 bin kadro verildi devlet batmadi sira bize gelince batiyor bu nasil iş anlamadim Sayin başbakan duy feryadimizi tikakanan kulaklarini acc.........".

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com