Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

18 Şubat 2013 Pazartesi

Sözleşmeliye Kadro Müjdesi (Video)


Sözleşmeliye Kadro Müjdesi (Video)
Sözleşmelilerin kadroya alınması için çalışmalar sürüyor.
Kamuda sözleşmeli ve geçici personel gibi değişik isimler altında personel istihdam ediliyor.
Ekonomi yönetimi de kamuda personel rejimini değiştirmek için kolları sıvadı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik;
"Devlet personel ile ilgili bir çalışmamız var, alternatifler var personel sistemimizde parçalı bir yapı var, sözleşmeli personele baktığınızda 6 gruptan oluşan sözleşmeli personel var. Bunlar nasıl derlenip toparlanıp şeklinde bir çalışma var bakanlar kuruluna arz etiğimiz çalışma bu şekilde." dedi.
Personelin statülerinin teke inmesi benimsendi.
Tek personel rejimine geçebilmek için de bir kereye mahsus olmak üzere sözleşmelilerin kadroya alınması kararlaştırıldı.
www.4cmagdurlari.blogspot.com
Yaklaşık 80 bin personelin kadroya alınmasıyla belediyeler, TRT, Sağlık Bakanlığı ve diğer bütün sözleşmeliler kadroya kavuşacak.
Ancak KİT personeli kapsam dışında tutulacak.
Belediyelerin son dönemde işe aldığı kişiler de birkaç ay çalışıp kadro hakkı kazanacak.
200 bin sözleşmeli personel, Haziran 2011`deki seçimlerden önce kadroya alınmıştı.
Son alımla birlikte yaklaşık 300 bin kişiye kadro verilmiş olacak.
Sözleşmeliler, geçici personeller ve diğer sözleşmeliler kadroya geçecek video haberi

Kaynak:TRT Haber
Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.

Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki butonlar kullanılarak veya aktif link verilerek kullanılabilir.www.4cmagdurlari.blogspot.com
Bu Haberi Paylaş:

6 yorum:

  1. ÖZELLEŞTİRME (TEKEL) MAĞDURU18 Şubat 2013 22:43

    Arkadaşlar Bizler yani: Özelleştirme Mağdurları Sözleşmeli değil (Geçici)Statüsündeyiz. Kısacası 80 binin içerisinde değiliz. Arkadaşlar eminim bizlere yapılan bütün bu haksızlıklara rağmen, Bizlere yaşatılan Bu Mağduriyete ve Elimizden alınan Kadromuz, Daimi işimiz ve alt üst edilen yaşıntımaza, Kazanılan tüm Haklarımızın elimizden alınmasına rağman: Hala bizler bütün iyi niyetimizle hükümetin yaptığı bütün açıklamalarda (AHA BİZLERDEN ALDIKLARI KADROMUZU GERİ VERCEKLER DİYORUZ) YOK YOK Arkadaşlar Özelleştirme Mağdurlarına Kadro yok. En son bülent arınç'ın açıklaması Sözleşmelileri Kadrolu yapacağız. (4/C LİLER = TAŞERON) Çalışanları içinse bir çalışma yapılıyor yani (TAŞERON = 4/C) li çalışanlarla birlikte yola devam. Haydi hep birlikte PADİŞAHIM SEN ÇOK YAŞAAA, PADİŞAHIM SEN ÇOK YAŞAAA.

    YanıtlaSil
  2. Sayın bakanım 4/c de bu uygulamanın içindedir diye umut ediyoruz başbakanımız söz vermişti sizde bu sözün altında kalmadan 4/c li personelide kadroya alın bizlerde hükümetimizi herzaman destekliyelim sayın bakanım

    YanıtlaSil
  3. Yine muğlak kaypak net olmayan siyasetin ayak oyunları ile dolu beyanatlar.Sadece milli eğitim ve sağlık bakanlığında bile bu rakamlardan çok fazla sözleşmeli personel var.4c lilerle ilgili hiç bir açık ifade yok esasen sözleşmelilerin maaşları 4c lilerin iki katına yakın zaten.

    YanıtlaSil
  4. acaba bu kadroya atanacak sözleşmelilerin içinde 4c geçici sözleşmeliler neresinde ?

    YanıtlaSil
  5. valla bunların verecegi kadroyuda artık istemiyoruz başlarına çalsınlar.Allah onlarıda bizden beter etsin.

    YanıtlaSil
  6. Sayın bakan niye açık seçik vicdanlı bir açıklama ve karar alıp uyğulamıyorsunuz,da asıl mağdur ettiklerinizi hiç gündeme bile getirmiyorsunuz.Yazık,günah değilmi bu 4c lilere ailelerine ALLAH,dan korkun

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com