Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

19 Şubat 2013 Salı

Faruk Çelik:Kamu Personel Rejimi Çalışmamız Bitme Noktasına Geldi


Faruk Çelik:Kamu Personel Rejimi Çalışmamız Bitme Noktasına Geldi
Çelik: Kamu personeli rejimi çalışmamızı tamamladık
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AB-Türkiye Delegasyonu Başkanı Jean Maurice Ripert'i makamında kabul etti. Kabulden sonra Faruk ÇELİK basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bir basın mensubunun sözleşmeliler kadro sorusu üzerine Çelik:
Sözleşmeli personelin kadroya alınması çalışması ile ilgili olarak, 657 üzerinde genel bir reformun söz konusu olduğunu hatırlatarak, kendi çalışmalarının bitme noktasına geldiğini, yakında sosyal taraflarla bir araya geldikten sonra kamuoyu ile paylaşacaklarını söyledi.
www.4cmagdurlari.blogspot.com
"KONUYU SOSYAL TARAFLARLA GÖRÜŞTÜKTEN SONRA KAMUOYU İLE PAYLAŞACAĞIZ"
Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Bakan Çelik, son günlerde gündemdeki sözleşmeli personelin kadroya alınması konusuna değindi. Kamu personel rejiminin çok parçalı olduğunu defalarca dile getirdiklerini belirten Çelik, bunun üzerinde ciddi bir çalışmanın gerekliliğine değinerek, özellikle 6 gruptan oluşan sözleşmeli personelin olduğunu, bunların kadroya geçmeleri ile ilgili alternatifi çalışmalar yürüttüklerini söyledi. Çalışmaların tamamlanma noktasına geldiğini ifade eden Bakan Çelik, taraflarla görüşmedikleri için şimdilik net bir şey söyleyemediklerini kaydederek, sosyal taraflarla tam mutabakat sağlamadan kamuoyuna taşımayacaklarını anlattı.
Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.

Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki butonlar kullanılarak veya aktif link verilerek kullanılabilir.www.4cmagdurlari.blogspot.com
Bu Haberi Paylaş:

0 yorum:

Yorum Gönder

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com