Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

30 Ocak 2013 Çarşamba

Memur-Sen Heyeti Adalet Bakanını Ziyaret Ederek 4/C'liler ve Sözleşmeliler İçin Kadro İsteğinde Bulundu


Memur-Sen Heyeti Adalet Bakanını Ziyaret Ederek 4/C'liler ve Sözleşmeliler İçin Kadro İsteğinde Bulundu.
Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş ve Büro Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı İdris Maden’den oluşan heyet, Adalet Bakanı Sadullah Ergin’i makamında ziyaret etti.
Memur-Sen heyeti Adalet Bakanı Sadullah Ergin’i ziyaret ederek bakanlık çalışanlarının sorunlarını iletti. Büro Memur Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, “Adalet çalışanları hak ettiği ücreti alamıyor. Fazla mesai ücretlerinin de kaldırılmasıyla çalışanlar iyice mağdur oldu. Çalışanların yeniden fazla mesai ücreti alabilmesi için Bakanlar Kurulu’nda gerekli girişimler yapılmalıdır” dedi.
Görüşmede 4/C çalışanlarının ve sözleşmelilerin sorunlarına da değinilerek, tüm 4/C çalışanları ve sözleşmeliler kadroya alınmalıdır denildi.
www.4cmagdurlari.blogspot.com
4/C’LİLER VE SÖZLEŞMELİLER KADROYA ALINMALI
4/C’li ve sözleşmeli çalışanların sorununa değinen Yazgan, kamudaki farklı istihdam modellerinin çalışma barışını ve personelin motivasyonunu bozduğunu belirtti. 4/C’lilerin ve sözleşmelilerin kadroya alınması gerektiğini vurgulayan Yazgan, “Adalet Bakanlığı başta olmak kurumlarda binlerce 4/C’li ve sözleşmeli personel çalışıyor. Dışişleri Bakanlığı’na bağlı olarak da yurtdışında sözleşmeli personel bulunuyor. 4/C’lilerin ve sözleşmeli personelin, yaptığı iş bakımından kadrolu personellerle arasında hiçbir fark yok. 4/C’liler ve sözleşmeliler mağduriyetlerinin giderilmesi için kadroya alınmalıdır. Adalet Bakanlığı’nda 4 Haziran 2011 tarihinden sonra göreve başlayan ancak kadro alamayan 4/B’li personel de biran önce kadroya geçirilmelidir” diye konuştu.
BAKAN ERGİN TALEPLERE OLUMLU YAKLAŞTI
Raporu inceleyen Adalet Bakanı Ergin, personelin daha iyi şartlarda çalışması için gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi. Personelin ne kadar yoğun çalıştığının farkında olduklarını ifade eden Bakan Ergin, fazla mesai ücretlerinin devam etmesi için Bakanlar Kurulu nezdinde gerekli girişimlerde bulunacağını belirtti. Sadullah Ergin, personelin yol yardımından tekrar faydalanabilmesi için ilgili birimler tarafından gerekli çalışmaların başlatıldığını ifade etti. Yargı paketlerinde personele yönelik gerekli düzenlemelerin yapılacağını bildiren Ergin, 4/C ve sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesi için hükümet nezdinde gerekli çalışmaların yapıldığını açıkladı. Ergin, mübaşirlerin genel idari hizmetler sınıfına geçirilmesiyle ilgili daha önce de söz verdiklerini hatırlatarak mübaşirlerin mağduriyetinin giderileceğini kaydetti. Ergin, rapordaki diğer sorun ve talepler için de ilgili birimlere gerekli talimatı vereceğini aktardı.
Adalet Bakanı Sadullah Ergin'e Verilen Rapor


Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.

Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki butonlar kullanılarak veya aktif link verilerek kullanılabilir.www.4cmagdurlari.blogspot.com
Bu Haberi Paylaş:

4 yorum:

  1. BU SAFSATALAR KARIN DOYURMUYOR SÜREKLİ AYNI VE BENZERİ OYALAMACA BEYANATLAR BU ÇOK MÜMİN,ADALETLİ ŞAHISLARA VE DEVLETİ YÖNETENLERE SORUYORUM SİZLER ŞU MAAŞLARINIZIN YARISINDAN BİRKAÇ AYLIĞINA FERAĞAT EDİNSENE.4C Lİ VE TAŞOREN ÇALIŞANLARI SÜRÜM SÜRÜM SÜRÜNDÜRÜRKEN ALLAH,TAN HİÇ KORKMUYORSUNUZ.

    YanıtlaSil
  2. Bu ülkede modern köleliğin olduğunu en iyi bilenler devleti yöneten çok muhterem müslüman, devletin başındaki muhteremler.Elbet hesap günü gelecek elbet toprağın altı var ama siz inanmıyorsunuz ama var ve çok uzak değil.

    YanıtlaSil
  3. ÖZELLEŞTİRME (Tekel) MAĞDURU1 Şubat 2013 04:54

    Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Çünkü haksızlıkla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
    Adalet; imanın başıdır, ihsanın birleştiği noktadır ve imanın en yüksek mertebesidir.”
    Adil bir idare altında olanlar, nasıl yöneticilerine en güzel dilekleriyle hayır duada bulunurlarsa zalim yöneticilerin zulmüne maruz kalmış insanlar da semaya açtıkları elleriyle onları Âdil-i Mutlak olan Allah’a havale ederek layık oldukları karşılığı bulmalarını isterler.

    YanıtlaSil
  4. İMAM HATİP AYAGIYLA DİN PEYGAMBER AYAGIYLA İLK DARBEYI KENDI COCGUNUZA VURDUNUZ ACIMADAN 300 BİN İMAM HATİPLİ PERİŞAN ASKERİ UCRETLE BİLE İŞ YERINE GİRMİYOR DAHA ÖNCE NE İŞ YAPTINIZ CAMIDE VEKİL İMAMLIK DİYORUZ SONRA KAPI DİŞARI VEKIL İMAMLIK YAPA YAPA8 YIL GECIMIMIZ SAGLADIK YILDA 6 AY BİLE İŞ IMKANI BULAMADIK CAMILERDE BİR GÖZ ODALARDA ÇOLUK ÇOCUGUMUZDAN AYRI YARI MAAŞ YARI SİGORTAYLA HIÇ UTANMİYORMUSUNUZ MECLİSTE KABUL ETTİGİNİZİ MİLLETE SÖYLİYEREK 4 BİN KADRODAN AVZ GECTIK SÖZLEŞME BİLE VERMEDINIZ ONDAN DA VAZ GECTİK İMTIHAN HAKKIMIZI BİLE BİZE KULLANDIRMADINIZ YAZIKLAR OLSUN SİZLERE BUNUN HESABINI BIZLER 20 BİN AİLE ÇOLUK COCGUMUZLA SİZLERE SORUCAZ MERAKETMEYIN CHP MHP YE DEGİL MECLİSTE ŞEMDİN SAKIK BİLE KOYUNDE EZAN OKUbNMADIGINI BU GENÇLER TECRUBE KAZANMIŞ VALILIK ONAYI İLE GÖRE GELDİGİNİ KAYMAKAMLIK ONAYI İLE KIZLARINIZI GELİNLERINIZI FAHRI GÖREV YAPANLARA YETERLILIK BELEGSI DAGITINIZ BOLUDA KOMİSYONLARLA BİZLERE BU HAKI NEDEN TANIMADAN HAKKIMIZI FES ETTINIZ İL MUFTU VE İLÇE MUFTULERININ IKI DUDAGI ARASINDA GÖREV YAPMA ŞANSI MIZ BİLE KALMADI ŞİMDİ İL VE İLÇEMUFTUSU GELIN VE KIZLARI GÖREVDE EŞELRI GÖREVDE HEPSININ ALTINDA 35 BİN TL ARABALARLA EGZİYORLAR EVLİLİK BİLE YAPMİYORLAR CUNKI HER GUN BİR DOST KAMUDAKI ERKEKLERLE BİRLİKTE İL İLÇEMUFTULERIYLE FİLORT AGIZLARININ İÇİNE ÇAY KAHVE MUHABEBTLEI KILIMA EŞLIGINDE BİZLER İŞSİZ BAŞ VUUYA GELDİGİMZİDE SURATIMZIABİLE BAKMİYARAK İÇERİ BİLE ALMİYORLAR ÇUNKI İÇERDEKURAN KURSU HOCASI VR MUFTUYLE SOHEBT EDİYOR İSLAMI CİHAD KONUŞUYORLAR ALEMIN DAGILIŞINI DUZELTICEKLER BUNLAR

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com