Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

4 Mart 2012 Pazar

MHP'li Mehmet Şandır’a 4/C Eleştirisi


MHP'li Mehmet Şandır’a 4/C Eleştirisi
MHP Milletvekili Mehmet Şandır 4/C sözleri sebebiyle eleştirildi. Konya 4/C temsilcisi Nazif Özcan,MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır’ı eleştirerek, özelleştirme mağdurlarının kadro sorununda ayrımcılık yaptığını söyledi.
Temsilci Nazif Özcan,gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi; Sayın MHP milletvekili Mehmet Şandır'ın,Çalışma Bakanı Faruk Çelik’e 4/C statüsünde çalışan yani özelleştirmeden gelenlerin dışındaki gelenleri kastediyorum. Aynı işi yapmalarına rağmen kadroya alınmadılar. Kadroya almayı düşünüyor musunuz? Sorusu bizleri derinden yaralamış ve çok büyük üzüntüye sevk etmiştir. Hükümetin bile bu derece alenen ayrım yapmadığı bu konuyu, güvendiğimiz ve inandığımız bir siyasi parti milletvekilinin sorması biz özelleştirme mağduru 4/C’lilerde infial yaratmıştır.
www.4cmagdurlari.blogspot.com
Biz özelleştirmeden gelen mağdurlar olarak Ne 4/B ne De 4/C gibi geçici personel durumu istemiyoruz ayrım yapılmadan kadrolu güvenceli bir gelecek istiyoruz’’açıklamasında bulundu.
Kaynak:Seydişehir Gündem
Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.

Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki butonlar kullanılarak veya aktif link verilerek kullanılabilir.www.4cmagdurlari.blogspot.com
Bu Haberi Paylaş:

18 yorum:

  1. http://www.ajans23.org/haber/2519-ozel-haber-elazig-4c-platformu-uyelerinden-hukumete-cagri.html

    YanıtlaSil
  2. yani bu kadarına pes yani muhalefete bakın arkadaşlar ayırımın kralını muhalefet mhpsi yapıyor yazıklar olsun ayırım yapanlara allahın en nefret etiği nedir biliyonmu mhpnin şandırı mhp başkanı sayın bahçeli unutunuzmu özleşme nedeniyle her gün oy için tekel işçilerinin içindeydiniz ama allahtır kurban olduğum işini biliyorya iyi ki rızkımızı allah veriyor umarım yaptığınız ayyrımı başınıza çatarda belki kendinizi düzeltir ve özür dilersiniz oyun akpye olacak sizin gibilere ayırmcılara asla vermem umarım akpde ayırım yapmazda bütün oylar akpye gidrde mhpnin burnu yerde sürter

    YanıtlaSil
  3. Sayın Şandır...Biz kamu personeli olarak 20-25 yıl daimi kadroda çalışmış bu devlete hizmette bulunmuş ömrümüzü vermişiz.Tam da çocukların eğitimi aşamasında olmuşuz 4-C li.İktidar tutmuş benim işyerimi satmış beni de 45 yaşından sonra 4-C ye mahkum ediyor...Aileler perma perişan.Evet MEHMET ŞANDIR Bey bunu sizde onaylarsanız artık bu insafsızlık adaletsizlik vijdanların kanamasını sürdürür.

    YanıtlaSil
  4. Sayın ŞANDIR Umarım Biz TEKEL Mağdurları yanlış anladık
    sözlerinizi. hadi bizlere karşı nasıl bir deve kini güttüklerini biliyoruz bizler nasıl Merhamet Ettiklerini,
    de biliyoruz peki ALLAH aşkına sizin bizlere yapılan haksızlığı dile getirmeniz gerekirken. Tüm Hakalrımız Alınmış Var olan Kadromuz alınmış,Daimi İşimiz alınmış,
    Aylıklarımız Düşürülmüş,15-20 Yıllık Emeğimiz yerle bir edilmiş, Daimi vede Kadrolu Çalışırken şimdi kimsenin tam olarak ifade demediği 4/c ci-Kısmi Zamanlı mı- Geçici mi-Sözleşmeli mi hata Anayasa Mahkemesinin İSTİSNAİ bir çalışma şekli dediği bir statüde çalışıyoruz siz bunları söyleyeceğinize Özelleştirmelerden gelenleri demiyorum diyorsunuz???
    ne diyelim böyle muhalefet olursa başımıza ne gelirse hakkımız...

    YanıtlaSil
  5. ARKADAŞLAR ÖZELLEŞTİRMENİN İCİ DIŞI DİYE BİR KAVRAM YOK Kİ4C HERYERDE 4C DİR.ORADA SAYIN ŞANDIRIN SÖZÜNDE EKSİKLİK VAR BİZ 4C LİLERE KASIT YOK DİYE DÜŞÜNÜYORUM,NETLİK YOK ELEŞTİRİLENLER GİBİ OLSA MHP OLSUN DİĞER PARTİLERDEN OLSUN COK OLUMLU 4CLİLER İCİN CALIŞMALAR OLUYOR.BUNLARI HEPİMİZ OKUYORUZ,TAKİP EDİYORUZ,YANLIZ SAYIN CALIŞMA BAKANININ SON SÖZÜ BİRAZ DÜŞÜNDÜRÜCÜ.

    YanıtlaSil
  6. Arkadaşlar akp ye sayın başbakanımıza güvenin,eninde sonunda bizlere kadromuzu geri verecekler,onların yapmış olduğu yanlışı bunlar sürdürmeyecekler.Çünkü çok iyi biliyorlar ki özelleşmeden dolayı hak kayıplarımızı.Lütfen bizleri diğer gurupların oyuncağı haline getirmeyin bunu tekelde gördük.Gurubunun partisinin bayrağını alan tekel çadırına koştu,oysaki tekelciler sadece gasp edilen haklarını istiyorlardı.Nerde sağcısı solcusu bilumum örgütler varsa hepsi burdaydı,tekel işcisinden çok onları vardı.Sayın başbakanımıza sesleniyorz lütfen bizleri başkalarının oyuncağı haline getirmeyin.

    YanıtlaSil
  7. ALLAH DAĞINA GÖRE KAR VERİRMİŞ EY ALLAHIM BİZ BU ZİHNİYETLERDEN KORU

    YanıtlaSil
  8. arkadaşlar yanlış anlama yok adam net bir şekilde söylüyor özelleştirmeden gelenler hariç bunun yanlış anlaması nerde eğer yanlış varsa biz mi görmüyoruz kesinlikle şandır bize büyük bir haksıklık yapmıştır o da kendi safını belli etmiştir geç de olsa yukarda bir arkadaşımız diyorki yanlış anlama yok arkadaş kesinlik vurgulamış bunun daha yanlışı nerde bizim elimizden alınan kadroların bütün özlük haklarımız kimse buna bir şey demiyor evet bize yapılan bu haksızlıklar dünyanın hiçbir yerinde yok allah hakkımızı yanlarına bırakmasın diyorum tekelci mağdur ankara fatihi herkese saygılar

    YanıtlaSil
  9. Yazıklar olsun MHP ye verdiğimiz oya. Bunca yıldır bizi iyi günlere ulaştıracağına inandığımız partimizden böyle bir yorum duymak biz 4/Clileri üzdü. Partiden o çürük milletvekillerinin ivedilikle ihraç edilmesini talep ediyorum.

    YanıtlaSil
  10. Arkadaşlar ikdidar şak şakcıları maalesef küçük bir malzeme yakaladı mehmet şandır,ın maksadı ne olduğu belli olmayan konuşması ile ve 4c lileri asıl süründüren istese bir günde ayrımcılığı adaletsizliği vicdansızlığı bitirecek olan iktidarı bırakıp saçma sapan yazılar yazmaya başladılar,sizler bu kafayla daha çok adalet beklersiniz.Bizim meselemiz şu parti bu particilik deyilki bizim meselemiz haklarımızı gasp edenler kimler ise kimler haklarımızı vermiyor ise onlardan bunu söke söke de olsa almaya çalışmak 4c liler hala meselenin özünü kavrayamamış maalesef üstelik bunuda şakşakcılık yaparak kendisine ve ailelerine hiyanet ediyorlar.Kim bilir belkide bu kafayla bunu hakediyorlar.

    YanıtlaSil
  11. Arkadaşlar bakın mehmet şandır eminim bilincli bir şekilde 4c lilerin sorunlarını tüm den çözecek bir manevra yapmaya çalıştı neden mi 4c lilerinde kendi arasında farklı uyğulamalar sonucu çalışma hayatına başlatılmış olsalarda hukuki anlamda aynı maddelere istinaden çalıştırılan bir topluluk olduğunu bildiği için özelleştirmeden ğelenlerin tazminatını verdik diyen iktidara başbakana karşı tazminat almamış olupta 4c li olarak haksız,hukuksuz ve ayrıma uğrattığınız binlerce 4cli çalıştırıyorsunuz bunu nasıl izah edebilirsiniz şeklinde çok ustaca iktidarı tam maanası ile köşeye sıkıştırmıştır.SAYIN MEHMET ŞANDIR,I GERÇEKTEN YÜREKTEN KUTLUYORUM TEKRAR İFADE EDİYORUM 4C LİLER FARKLI ŞARTLARDADA ÇALIŞSALAR DA TUİK VE BENZERİ GİBİ HEPSİNİN BAĞLI OLDUĞU HUKUKİ DURUM AYNIDIR...

    YanıtlaSil
  12. Evet arkadaşlar kesinlikle tüm 4c lilerin sonuç olarak hukuki çalıştırılma maddeleri aynı olmakla beraber sadece özelleştirmeden gelenler tazminatlarını aldıkları için iktidar bakanlar başbakan savunma yaparken biz onların tazminatlarını ödedik geriye dönük tüm haklarını kaybettiler şeklinde yorumluyorlardı,halbuki sayın mehmet şandır 4c nin ortadan kaldırılmasının önünü açacak can damarından konuya bilinçli olarak girmiş ve çok yerinde 4c nin ayrımcılıklarının dayandırıldığı mesnetsizlikleri gözler önüne sermiştir.

    YanıtlaSil
  13. Doğrusu mehmet şandır,ın 4c lilere cephe alması zaten çok saçma olurdu muhalefet maddenin tabiatı gereği haksızlık,hukuksuzluk yanlış uyğulalamalar konularını iktidarlara karşı koz olarak kullanması doğru ve doğal olanıdır.4c lilerin değerlendirmeleri doğru yapması ve kendilerini ve ailelerini bu duruma düşürüp süründürenlerin sorunlarını çözmesi ğerekipde çözmeyenlerin kimler olduğunu çok iyi bilmesi gerekirken hala sorumlu olarak muhalefeti görürseniz, 4c lileri bu iktidar daha çok süründürür önce 4c liler kendileri şucu bucu olmayı hele hele iktidar yalakalığını bırakıp doğru adımlar doğru tepkiler koymasını bilmez ise inanınki kimsenin umurunda deyil 4c liler.

    YanıtlaSil
  14. Yukarda bir arkadaş başbakana seslenmiş ve lütfen bizi başka gurupların oyuncağı haline getirmeyin diye seslenmiş bu arkadaşın anlayışı kavrayışı pek sağlıklı deyil mutlaka, 4c lileri oyuncak haline getirenler zaten Başbakan,ın ve iktidarın ta kendisi bunu bilmemek için kör sağır ve vicdandan nasip almamış olmak lazım be kardeşim bu kadar yalakalıkda olmaz,senin şu davranışın 4c lileri açıkca alaya almaktır.

    YanıtlaSil
  15. 10 YILDIR BU ÜLKEYİ AKP İKTİDARI YÖNETİYOR 4C LİLERİN SORUNLARININ ÇÖZÜMÜNÜ MUHALEFETTEN BEKLEMEK KADAR AKILDAN YOKSUN OLUYORSUNUZ 4C Lİ OLARAK KİŞİSEL VEYA TOPLU HİÇ BİR ETKİN FAALİYETİNİZ OLMAYACAK ÜSTÜNE ÜSLÜK BİRDE İKTİDARA MİNNET TÖHMET ÇANAKCILIK YAPACAKSINIZ SONRADA BİZ 4C LİLERİN DURUMU NİYE DÜZELTİLMİYOR DİYECEKSİNİZ BU DÜŞÜRÜLDÜĞÜNÜZ DURUM AZ BİLE KARDEŞİM...

    YanıtlaSil
  16. BU KONU SAYIN MEHMET ŞANDIR'A SORULMUŞTUR VE HİÇBİR DEĞİŞİKLİK OLMADAN GÖNDERMİŞ OLDUĞU CEVAP AŞAĞIDADIR BİLGİLERİNİZE; Değerli Kardeşim,

    Sayın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’e sorduğum bir sorunun yanlış anlaşılması dolayısıyla üzüntü beyan eden ifadelerinize ve tepkilerinize saygı duyuyorum.

    Yanlış anlaşılmış olmak bizi de üzmüştür.

    Sizler de ifade ediyorsunuz; 4/C’lilerin sorunlarını TBMM kürsüsünde en çok konuşan milletvekillerinden biriyim.

    Meclis tutanaklarına girerseniz bunu göreceksiniz.

    Benim konuşmalarımda hiçbir zaman özelleştirmeden gelen ve diğer 4/C’liler diye bir ayırım olmamıştır. Ancak her konuşmamdan ve sorumdan sonra Bakanlar, özelleştirmeden gelen 4/C’lilerin, haklarını verdiklerini ve rızaya dayalı bir sözleşme ile bu şartları kabul ettiğinizi, bizim konuyu istismar ettiğimizi iddia etmişler ve muhalefeti suçlamışlardır.

    Bunu Meclis tutanaklarında okuyabilirsiniz.

    Aslında bunu siz de biliyorsunuz.

    Sayın Faruk Çelik’in, yeniden bu yola girmemesi ve bahane bulmasının önünü kesebilmek için 4/C konusunu bu ifadelerle sordum.

    Asla, “özelleştirmeden gelen 4/C’li” diye bir ayırım yapmak kastım ve niyetim olamaz.

    Böyle bir varsayım da doğru değildir.

    Sizlerin konusunda 5 yıldan bu yana her ortamda verdiğimiz mücadele ortada iken böyle bir anlam çıkartılmış olmasından dolayı üzüntülerimi ifade ediyorum.

    AKP Hükümetleri çıkardıkları yasalarla çalışma hayatının çivisini çıkardılar.

    “Eşit işe eşit ücret” iddiası ile çıkarılan KHK bile baştan sona çalışanlar açısından adaletsizliği esas alan bir düzenlemedir.

    Bütün gücümüzle buna karşı çıkmaya devam edeceğimizi ve sizlerin haklarınızı savunacağımızı bilmenizi diler, saygılar sunarım.





    Mehmet ŞANDIR

    Mersin Milletvekili

    MHP Grup Başkanvekili

    YanıtlaSil
  17. Adalet, halkın dirliği ve düzeni, idarecilerin ise süsü ve güzelliğidir.
    Adalet için en büyük talihsizlik, devleti idare edenlerin zalimliğidir.
    Adalet ve eşitliği gözetmek siyasetlerin en iyisidir
    Bâki hakikatler fani şahsiyetlere bina edilemez, edilirse hakikate zulümdür.
    Bir devletin devam ve bekâsı, adaletle mümkün olur.
    Nizâm-ı Âlem için,dinsiz bir padişahın adâleti,dindar bir padişahın zulmünden daha iyidir.
    Adâlet nerede hesap sorarsa,merhamet orada haklarını kaybeder
    Adâlet dünyadan kalkarsa,insan hayatına değer verecek bir şey kalmaz
    Adâletin kuvvetli,kuvvetlinin de âdil olması gerekir.
    İyi olmak kolaydır,zor olan âdil olmaktır.En mükemmel adâlet ise vicdandır
    Adâlet birleştirir,zulüm dağıtır

    YanıtlaSil
  18. Yukarıdaki yazınızdan dolayı CENAB-I ALLAH sizden razı olsun ayrıca Sayın Mehmet Şandır beyin 4c lileri nasıl sahiplenip haklarını mecliste en fazla savunan kişi olduğunu ispatları ile meclis tutanaklarından öğrendik kendisine bilincsizce haksızlık yapılmış ve saldırılmıştır 4c liler adına kendisinden özür diliyoruz helallik istiyoruz.4c lilere aynı şekilde desteklerinin devamını bekliyoruz.4c lileri meclise sürekli taşıyıp bu meseleyi hükumetin sümen altı yapmasını önleyen böyle millet vekillerimize de lütfen bizlerde daha bilinçli ve sayğılı olalım.

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com