Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

6 Mart 2012 Salı

Adalet Bakanı Sadullah Ergin’e 4/C'li Sorunları İletildi


Adalet Bakanı Sadullah Ergin’e 4/C'li Sorunları İletildi
Memur-Sen Başkanı Ahmet Gündoğdu, Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan ve Büro Memur-Sen Genel Eğitim Sekreteri İdris Maden ile birlikte Adalet Bakanı Sadullah Ergin’i ziyaret etti.
PERSONEL HAK ETTİĞİ ÜCRETİ ALAMIYOR
Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yazgan ziyarette, Adalet Bakanlığı çalışanlarının sorunlarını Bakan Ergin'e aktardı. Bakanlık ve adliye personelinin iş yoğunluğu nedeni ile günün büyük bir kısmını da çalışmak zorunda kaldığını kaydeden Genel başkan Yusuf Yazgan, personelin yoğun iş yükü altında çalışmasına rağmen hak ettiği ücreti alamadığını söyledi.
www.4cmagdurlari.blogspot.com
4/B’LİLERİN MAĞDURİYETİ GİDERİLMELİ
Adliyelerde çalışan bazı 4/B’lilerin, kadroya alınan diğer 4/B'li personelle aynı gün sınava girmesine rağmen komisyonlardan veya Bakanlıktan kaynaklanan gecikmeler nedeniyle kadroya geçemediklerini ifade eden Yazgan, 4/B’liler arasında kadroya geçemeyen personelin kadro beklentisinin de karşılanmasını istedi.
4/C’LİLERE KADRO VERİLMELİ
Konuşmasında 4/C’liler'in sorunlarına değinen Büro Memur-Sen Genel Başkanı, kamudaki 4/C’li personelin özlük hakkı bulunmadığını ve aldıkları ücretlerle geçinmekte zorlandığını kaydetti. Yusuf Yazgan, “Kamuda yaklaşık 45 bin 4/C’li personel çalışıyor. Kadrolu personelle aynı işi yapan 4/C’liler biran önce kadroya alınmalıdır. 4/C’liler kadroya alınıncaya kadar diğer çalışanlar gibi mesai ücreti, aile yardımı ve çocuk yardımından yararlanmalıdır. Ayrıca 4/C’lilerin tam yıl çalıştırılmalı, yıl sonlarındaki çıkış huzursuzluğunun giderilmesi gerekmektedir. Adliyelerde mesaiye kaldıkları halde ücret alamayan 4/C’liler’in bu durumu düzeltilmelidir” şeklinde konuştu.
ADALET BAKANI SORUNLARLA İLGİLİ GEREKLİ ÇALIŞMALAR YAPILACAK
Raporu inceleyen ve talepleri dinleyen Adalet Bakanı Ergin, personelin çalışma şartlarını en iyi hale getirmek için gerekenlerin yapılacağını söyledi. Mübaşirlerin genel idari hizmetler sınıfına geçirilmesi için genel kurulda ve komisyonlarda gerekli desteğin verileceğini belirten Sadullah Ergin, boş bulunan yazı işleri müdürlüğü kadrolarına gerekli atamaların yapılacağını kaydetti. Bakan Ergin, dava açılmasına gerek duyulmadan kadroya geçemeyen 4/B’lilerin mağduriyetinin ise en kısa zamanda gidereceklerini açıkladı. Bakanlıkta uzman ve uzman yardımcılığı kadrolarının oluşturulacağını ifade eden Ergin, gerekli şartları taşıyan personelin bu kadrolara atanacağını duyurdu. 4/C’lilerin çalışma ve özlük haklarını iyileştirmek için ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayan Ergin, raporda yer alan diğer sorunlarla ilgili gerekli çalışmaların yapılacağını kaydetti.

Not:Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan'a 4/C'lilerin haklarının düzenlenmesi adına yapmış olduğu girişimlerden dolayı teşekkürü bir borç biliyoruz.

Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.

Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki butonlar kullanılarak veya aktif link verilerek kullanılabilir.www.4cmagdurlari.blogspot.com
Bu Haberi Paylaş:

4 yorum:

  1. 4.c yasası ne zormuş hangi bakanla konuşulsa çalışma yapıyoruz başbakana ilettik diyorlar ve böylecede sendikacılaeı kandırıyorlar seçim zamanı gelince herşeyi yapıyorlar 4.c kadro bekleyenler seçimi bekleyin sendikacılarada guvenmeyin selamlar

    YanıtlaSil
  2. Sayın ERGİN Özelleşmeler nedeniyle Mağdur olan ve Çalışma şekli bile belli olmayan 4/c statüsünde çalışmaya mahkum edilen bizler için ltf birşeyler yapın
    Şartlarımızın iyileştirlmesi elbette iyi olur ama, Bizler Kadrolu Daimi çalışırken bizlerin dışında gelişen artık Devlet pılitikasımı dersiniz, Parti politikasımı dersiniz Özelleştirmeler yada Kapanan İşyerleri yüzünden
    Mağdur edildik ve bu olaylar tamamen biz çalışanların dışında gelişen olaylar..
    Bu Özelleşmeler sonucunda sadece beden gücüyle çalışan
    İşçilerin dışında Mağdur edilen yok iyikide yok AALAH kimseyi bizlerin durumuna düşürmesin.. Samimiyetinize güveniyoruz İnşallah bizler içinde birşeyler yaparsınız..

    YanıtlaSil
  3. KÖRLER SAĞIRLAR BİRBİRİNİ AĞIRLAR BİRİ İKTİDAR DİĞERİ İKTİDARIN EN BÜYÜK DESTEKCİLERİNDEN BİRİ OLAN SİVİL TOPLUM ÖRĞÜTÜ AMA NE HİKMETSE BU 4C LİLERİ İNİM İNİM İNLETİRKEN VE BU DURUMU EN İYİ BİLENLER ONLARKEN DAHİ SÜREKLİ LAF KALABALIĞI VE KARŞILIKLI RAPORLAR SUNUMLAR OYALAMALAR SONUÇ KOSKOCAMAN BİR HİÇ KARDEŞİM ALACAĞINIZ BİR BAKANLAR KURULU KARARI İLE ŞU ÇANINDAN BEZDİRDİĞİNİZ 4C LİLERİ EN AZINDAN EN DÜŞÜK DEVLET MEMURU MAAŞINA KAVUŞTURUNUZ SİZLERİN HİÇ ALLAH KORKUSU YOKMU BUKADARMI ADALETSİZLİK HAKSIZLIK VİCDANSIZLIK YAPILIR İNSANLARI CANINDAN BEZDİRMENİN ELBET BİR BEDELİ OLACAK ER ĞEÇ.ALLAH,TAN KORKUSU OLAN BİR ANLAYIŞ NASIL BU AYRIMCILIĞI YAPABİLİR.

    YanıtlaSil
  4. Adalet, halkın dirliği ve düzeni, idarecilerin ise süsü ve güzelliğidir.
    Adalet için en büyük talihsizlik, devleti idare edenlerin zalimliğidir.
    Adalet ve eşitliği gözetmek siyasetlerin en iyisidir
    Bâki hakikatler fani şahsiyetlere bina edilemez, edilirse hakikate zulümdür.
    Bir devletin devam ve bekâsı, adaletle mümkün olur.
    Nizâm-ı Âlem için,dinsiz bir padişahın adâleti,dindar bir padişahın zulmünden daha iyidir.
    Adâlet nerede hesap sorarsa,merhamet orada haklarını kaybeder
    Adâlet dünyadan kalkarsa,insan hayatına değer verecek bir şey kalmaz
    Adâletin kuvvetli,kuvvetlinin de âdil olması gerekir.
    İyi olmak kolaydır,zor olan âdil olmaktır.En mükemmel adâlet ise vicdandır
    Adâlet birleştirir,zulüm dağıtır

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com