Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

7 Ocak 2012 Cumartesi

Haksen Genel Başkanı Ayhan Çivi Kanal B Ekranlarında 4/C'lilerin Sorunlarını Anlattı. (Video)


Haksen Genel Başkanı Ayhan Çivi Kanal B Ekranlarında 4/C'lilerin Sorunlarını Anlattı. (Video)
Haksen Genel Başkanı Ayhan Çivi, Kanal B ekranlarında canlı olarak yayınlanan GÜNCEL programında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
www.4cmagdurlari.blogspot.com
Haksen Genel Başkanı Ayhan Çivi programda, 4/C'li personelin 2012 kararnamesi ve çalışma koşulları, maliye bakanlığına yapılan başvuru, 4/C'lilerden kesilen damga vergisi kesintisi, 4/C'lilerin 11 ay çalıştırılması, TÜİK'de gayri resmi çalıştırma, eşit işe eşit ücret kararnamesiyle taşra uzmanlarına yapılan haksızlık ve toplu sözleşme süreci konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Kendisine 4/C adına bu zamana kadar yapmış olduğu özverili çalışmalarından dolayı teşekkürü bir borç biliyoruz ve çalışmalarında başarılar diliyoruz.
Haksen Genel Başkanı Ayhan Çivi'nin Kanal B ekranlarında yayınlanan 4/C konuşması (Video)

GENEL BAŞKAN AYHAN ÇİVİ KANAL B CANLI YAYINI


Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.

Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki butonlar kullanılarak veya aktif link verilerek kullanılabilir.www.4cmagdurlari.blogspot.com
Bu Haberi Paylaş:

12 yorum:

  1. Spiker diyorki kimi işçiler bu 4/c yi kabullendiler ama hala siz mücadele ediyorsunuz diyor. Bence özelleştirme mağduru olarak hiç bir işçinin bu durumu kabullendiğini sanmıyorum. Haksen başkanına 4/c liler için çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Ben bu bir özelleştirme mağduru olarak bu hükümetin bizlere bir şey vereceğine inanmıyorum, o yüzdende hızlı bir şekilde avrupa insan hakları mahkemesinde dava açılması gerektiğini düşünüyorum. Ben çıkış alalı bir aydan fazla oldu ve çektiğimi bir ben bir de allah biliyor. allah kimseyi gördüğünden geri koymasın, allah çıkışta arkadaşlarıma da sabır versin.

    YanıtlaSil
  2. sayın genel başkan ayhan çivi bey sana 4 cliler adına teşekkür ederim bizler amasya gümüşhacıköy eski tekel işçisi şimdi ise aç 4c lileriz 150 kişi kamu kurumlarında inanın sefalet içerisinde çalışıyoruz ben ve arkadaşlarım milli egitimde 71 kişi geçiçi personeliz 15 temmuz 15 ağustos arası çıkış verdiler tam ramazan ayı bizler mubarek ramazanı aç ve sevil geçirdik inan mıyorsalar bizi yönetenler gelip inçeleseydi insanlık suçu olduğunu kendi gözleriyle görselerdi bizler kamuya tam 25 yılımızı verdik hesabımızı hayatımızı işimize bağladık sonuç geriye dönük tüm sosyal haklarımız alındı inanın başkan kendimizi geçtik çoçuklarımız ünüversite de okuyolar çoçuklarımızın okulu bırakmak zorunda kalan çocuklarımız var 850 tl alıyoruz 500 tl aylık okuyan çoçugun ünüversitede masrafı var size soruyorum ne yapacagız nasıl okutacağız biz bu ülkenin vatandaşı değilmiyiz bizim ve çocuklarımızın geleçeği alındı bizim geleçegimiz yok ileriye dönük hayelleriz yok bizleri yönetenler bizi bir esir kampına koysunlar hayatımızdan ve böyle yaşamaktan insanlıgımızdan utanır hale getirdiler ne yapılım başka ükeye irticada bulunmayı bile düşünüyoruz bu insanlık ayıbından dolayı alah aşkına sayın başkanım senden başka bu sorunu çözeçek sendika ve konvedarasyon yok hele türk iş başkanı mustafa kumlu yazıklar olsun ona bizi tekel eylemleride menfati için sattı inşallah onun çoçuklarınıda birileri bizden kötü duruma düşürür saygılarımla sayın başkan.

    YanıtlaSil
  3. eşit işe eşit para derler,biz millet vekili değiliz,millet vekili olan sendika ağasıda değiliz.4 C Lİ HİÇ HAKKI OLMAYAN BAZILARININ GÖZÜNDE 3 SINIF KÖLE MUAMELESİ GÖREN DAHA ÖNCE ÇALIŞTIĞI YERİ BATIRAN,ÇALAN HORTUMLAYAN KİŞİLER OLARAK GÖRÜYORLAR BİRADER.HORTUMLAYANLAR, ÇALANLAR BELLİ ŞİRKETLER AÇIP ŞİRKET KAPATANLAR.956 TL Üniversitede çocuk okutacaksın kölenin çocukları okumazya ,ev geçiNdereceksin köle yemez içmezya 4C LİYE PARA LAZIM DEĞİL KADRO DA ZATEN KÖLE KADROSUNDA

    YanıtlaSil
  4. okulda 4c li olarak çalışıyoruz kadrolu hizmetlinin yaptığı işin iki katını yapıyoruz maaşa gelince yok sözleşmeye gelince yok köleliğide geçtik

    YanıtlaSil
  5. İSDEMİR MAĞDURU8 Ocak 2012 12:19

    KANAL B YE VE SAYIN AYHAN BEYE BU CESARETLİ VEDE DÜRÜSTÇE KONUŞMASINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM. 4 C Lİ LERİN VE DEVLET MEMURLARININ SORUNLARINI ÇOK GÜZEL YERİNDE TESPİTLERLE AÇIKLAMASI TAKDİRE DEĞER DOĞRUSU. AMA GEL GELELİM BUNLARI BİZİM VATANDAŞIMIZ GÖRMÜYOR İŞTE TAKILMIŞ HERKES BİR PARTİNİN ARKASINA GÖZLERİ EĞRİYİ DOĞRUYU GÖRMEZ KULAKLARI YANLIŞI DUYMAZ OLMUŞ BİZİM MİLLETİMİZİN VE ÇALIŞANLARIMIZIN.
    ARKADAŞLAR KEŞKE TÜM SENDİKALAR BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE BİZ ÇALIŞANLARIN HAKKINI SAVUNSALARDI BİZ ÇALIŞANLAR ŞİMDİ BU SORUNLARI YAŞAMAMIŞ BU SIKINTILARA KATLANMAK ZORUNDA OLMAZDIK. KİMSE MİLLET VEKİLLERİNDEN UMUT BEKLEMESİN VEKİLLERİMİZİN HEPSİ DE MİLLETİN VEKİLLİĞİNİ YAPMAKTAN ÇOK BAŞBAKANIN VEKİLLİĞİNİ VEDE YALAKALIĞINI YAPMAKTAN BAŞKA BİR İŞE YARAMIYORLAR. HERKEZ BİRAZ MANTIKLI VE SAĞDUYULU OLARAK OLAN BİTENİ İYİ ANALİZ ETMİS OLZA BU GERÇEKLERİ GÖRÜRDÜNÜZ. AMMA TABİKİ BANA DEĞMEYEN YILAN BİN YAŞASIN MİSALİ ÇOĞUNUN DA AĞZINA UFAK Bİ BAL ÇALIP SESLERİ ÇIKMAZ OLUYOR YA NAPALIM ELBET BU DÜZEN BİR GÜN YIKILIR BU SAHTE DÜZEN VE ADELETSİZ HÜKÜMLER VE ÇALIŞAN İNSANLARIMIZIN GÖRDÜĞU BU ZULÜM BİR GÜN MUTLAK SON BULACAKTIR.
    SAYIN HAKSEN BAŞKANI AYHAN ÇİVİ GERÇEKTENDE BU HÜKÜMETİN ÇALIŞANLARLA İLGİLİ YAPTIGI ÇALIŞMALARI ÇOK İYİ ALİZ ETMİŞ VE AÇIKLAMIŞTIR. KENDİSİNE TEKRAR TEŞEKKÜR EDER BİR AN EVVEL AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİNE BİZ 4 C LİLERİN DAVASINI HİÇ VAKİT KAYBETMEDEN TAŞIMALARINI UMARIM. BUGÜNE KADAR BU DAVA NEDEN AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİNE GİTMEDİ ANLAMIŞ DEĞİLİM. HER GEÇEN ZAMAN BİZLERİN ZARARINA İŞLİYOR ÇÜNKÜ HER ÇIKAN YASA VE TASARI BİZ ÇALİŞANLARIN MAĞDURLUĞUNU KANUNLAŞTIRIP YASALLAŞTIRILMAYA ÇALIŞTIKLARINDAN ÇOK GEÇİKMEDEN BİR AN EVVEL :
    AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİNE GİDİLİP YENEN HAKLARIMIZIN GERİ İADE EDİLMESİNİ SAĞLAYARAK MAĞDURİYETLERİMİZİN GİDERİLMESİNİ SAĞLAYALIM VAKİT ÇOK GEÇ OLMADAN.
    UNUTMAYIN SAYIN BAŞBAKAN VE BAKANLARI BU MİLLETİ KANDIRIP ÇEŞİTLİ OYUNLARLA HAKLARINI GASP EDİP BU VATANA VE MİLLETE ÇEKTİRDİĞİNİZ TÜM ZULÜMLERİN KARŞILIĞINI ALLAH SİZLERE KAT KAT ÖDETTİRECEK BU SALTANAT ELBET BİR GÜN SON BULUP BİZLERİN ÇEKTİKLERİ VE YAŞADIKLARI YANINIZA KAR KALMAYACAKTIR.BU DÜNYADA OLMAZSA AHİRETTE MITLAK BU YAPTIKLARINIZIN HESABI SORULACAKTIR.

    YanıtlaSil
  6. hayırlısı olsun kardeşler

    YanıtlaSil
  7. Hatay İskenderun İsdemir Özelleştirme Mağduru9 Ocak 2012 22:40

    Bu Bakanlar 4 c li lere Asla Kadro vermez Arkadaşlar kimse kadro verilecek diye boş yere ümitlenmesin.
    Ek Ödemelerle ilgili sözleşmelilere yönelik bir yasa çıkartmışlar o yasada diyor ki 15.01.2012 den önce yapılan sözleşmelerde bu haklar ödenir diyor. İşte bu nedenledir ki Biz 4 c li lerin sözleşmelerini Ocak 15 e kadar askıya almalarının nedenini göstermektedir. Böyle kurnazca düzenlenmiş yasalardan sonra Bu Hükümet ten kimse Kadro ummasın Boş yere kimse hayal kurmasın umudunuzu ve Tüm gücünüzü Seçimlere Saklayıp var gücünüzle ve tüm çevremizle bu düzeni bozmak için şimdiden elimizden gelen herşeyi yapmak lağzım bence.

    YanıtlaSil
  8. Midemiz kaldırmıyor bukadar adaletsizliği vijdansızlıgı igreniyoruz artık

    YanıtlaSil
  9. mağdur edilen tüm arkadaşların inşallah tüm hakları geri verilir. umarım hakkınız olanı bi an evvel alırsınız.

    YanıtlaSil
  10. lanet olası şu sendikalar bir bildikleri var o da konuşmak konuşmak yine konuşmak icraatte hiç bir iş yok

    YanıtlaSil
  11. şurdan küfür edesim geliyor şu bizi mağdur edenlere ama ahlaken küçülemiyorum cenab-ı hak yardımcımız olsun

    YanıtlaSil
  12. Ben Şinasi ULUDOĞAN Tokattan bir 4c li
    Sayın Başkana çok teşekkür ediyorum. Şahsen bende bir çok kez yazdım çizdim 4c denen ucube yasasıyla ilgili.
    Ama maalesef hükümet bunları hiç dikkate almadı. Bu 4c liler ne kadar bu hükümete ağır geliyorki her ay bir çok kuruma yüzlerce binlerce personel alınıyor. Bu insanlara en düşük memur maaşı uygulanırken 4c liler her şeyden mahrum bırakılmaya çalışılıyor.Artık inanıyorum ki hükümet Tekelden geçen 4c lilere karşı bir kin güdüyor. Ve doalyısıyla bütün 4c liler yanıyor.
    Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Bu hükümetin bu saatten sonra bu konuda bir iyileştirme yapacağını sanmıyorum.

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com