Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

24 Temmuz 2011 Pazar

HakSen in Hazırladığı 4/C Raporu



4/C lilerin Kadrolu Pozisyonlara Atanabilmeleri İçin HakSen in Hazırladığı 4/C Raporu
4/C lilerin kadrolu görevlere atanması için Haksen'in yaptığı mücadeleye katkı sağlayacağına inanılan 4/C Raporu hazırlandı.
Haksen 4/c mücadelesi devam ediyor.4/C statüsünde çalışanların haklarına kavuşabilmeleri için tüm gücüyle savaşan HakSen, şimdide 4/C raporu hazırladı.
HakSen'in hazırlamış olduğu 4/C raporu şu şekilde.
Kamu kurum ve kuruluşlarında 657 sayılı Yasanın 4/C maddesine göre yasal güvenceden yoksun bir şekilde sadece Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen şartlara göre çalışan binlerce kişinin hak ve hukukunun yasal güvenceye alınması için sendikamızın hem hukuki hem de demokratik mücadelesi devam etmektedir.
Seçimler öncesi , sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesi için yapılan düzenlemelere 4/C li persaonelin de dahil edilmesi için tüm 4/C lilerle birlikte sendikamızın yoğun çabasına rağmen sonuç alınamamıştır. Ancak, konu başta sayın Başabakanımız olmak üzere tüm yetkililerin ilgi ve bilgisine sunulmuştur.
www.4cmagdurlari.blogspot.com
Bu çalışmalarımız aralıksız bir şekilde yeni yasama döneminde de devam edecek olup, hem hukuk hem de insani anlamda sürdürülmesi mümkün olmayan “4/C Kölelik Düzeni” mutlaka sona erecektir.

Bu süreçte, 4/C li personelin gerçek anlamda yaşadığı sorunlara göstermelik bir şekilde destek veren, onların hukuki haklarına karşı ilgisiz ve bilgisiz kalan ve 4/C lileri sadece potansiyel üye olarak gören sendikal anlayışlarla böylesi önemli bir sorunun çözülmesi mümkün değildir.
Sendikamızın hukuki mücadelesi sonucu 4/C nin Anayasa Mahkemesinde iptali gündeme geldiğinde bizden önce olaya sahiplenen, olası bir iptal kararına karşı konunun üstüne atlamaya hazır emek hırsızları acaba şimdi nerelerdeler ?
Onların nerede olduğunu bilmiyoruz ama HAKSEN, dün de bugün de yarın da iyi günde kötü günde 4/C lilerin gerçek dostu ve müttefiki olamaya devam edecektir.
HAKSEN, 4/C lilerin haklarının üye sayısıyla övünmekle değil, gerçek anlamda mücadele ile çözüleceğini bilmekte ce o yüzden en ön safta mücadeleye devam etmektedir.
Bu mücadele sadece HAKSEN’in değil, hak ve emekten yana tüm kesimlerin mücadelesidir.
Başta da hak ve emeği sömürülen 4/C li çalışanlarındır. Onların da yeri HAKSEN’DİR.
www.4cmagdurlari.blogspot.com
Genel Başkan, Yönetim Kurulu Üyesi, Şube Yöneticisi, İl,İlçe ve İşyeri Temsilcisi olarak bu kutlu mücadelede 4/C lilerin yeri HAKSEN’dir.

Konuları çok dallandırıp budaklandırmadan, 4/C nin tüm yönleriyle daha iyi anlaşılması, arkadaşlarımızın her düzeyde yetkiliye sunabileceği, anlaşılır ve özet olarak Genel Başkan Ayhan Çivi tarafından hazırlanan 4/C raporu ekte sunulmuştur.
Sendikamız, kurumsal kimliği ile bu raporu ilgili taraflara iletecektir. Bu raporun tüm 4/C li personel tarafından başta bakanlar olma üzere ulusal ve yerel basına , bölge milletvekillerine, siyasi kişilere iletilmesinde büyük yarar vardır.
Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.

Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki butonlar kullanılarak veya aktif link verilerek kullanılabilir.www.4cmagdurlari.blogspot.com
Bu Haberi Paylaş:

3 yorum:

  1. ÖNCELİKLE BU ÇALISMALARINDNA DOLAYI HAK-SEN SENDAKASINI EN İÇTEN DİLEKLERIMLE KUTLARIM BEN SAHSIM OLARAK TOÇ-BİR-SEN SENDIKASINA ÜYE OLMUSTUM AMA GÖRÜYORUMKI KAYIT OLDUGUM SENDIKA HÜKÜMETTENDE BETER CIKTI O YÜZDENDİRKİ BU AY TOÇ-BİR-SEN DEN İSTİFA EDİP HAK-SEN SENDİKASINA ÜYE OLACAGIM ÇÜNKÜ HAK-SEN SENDİKASI 4/C LİLER İÇİN EN ÇOK MÜCADELE VEREN TER DÖKEN SENDIKADIR İNANIYORUMKI HAK-SEN SENDIKASI BİZE SEVİDİRİCİ BİR HABER VERECKTİR

    YanıtlaSil
  2. MEYDANLARADA ÇIKSANIZ TORBA YASA EYLEMİ GİBİ ANKARAYI SALLASANIZ EĞİTİMSEN GİBİ NOOLUR ÇOCUĞUNUZMU DÜŞER

    YanıtlaSil
  3. Sayın HakSen Yöneticilerine Bir TEKEL ci olarak teşekkur ederim sık sık Tekel Mağdurlarını ve 4-c lileri gündeme getirdiği için..
    Arkadaşlar şunu bilmenizi isterimki bizim Mahkemelerin dışında, Bizlere yapılan Haksığlı ve bizlere yapılan ayrımcılığı Çözümleyecek kimse yok.. Bunların Hakla Adeletle bir alakası olamaz Aile yardımı dediler ne oldu Allah aşkına aylıkları 2000 TL olanlara Aile yardımı verdiler iki hafta sonrada Daimi kadro verdiler.. Pekiya TEKEL yada 4-c lilere ne verdiler.. O günlerde inanın tüm Ailecek televizyonlar ne zaman bizlerede Aile yardımından söz edecek diye sabırsızlıkla bekledik durduk ne oldu.. kocaman bir sıfır.. Düşünün Kadromuzu aldılar,İşimizi aldılar, Geçici Çalışmaya mecbur ettiler kısacası perişan etmelerine , tüm haklarımızı almalarına rağmen Aile yardımını vermediler... Şu an çalıştığımız kurumlarda bir sürü özelleşmeden gelen memur arkadaşlar hepside özlük haklarıyla gelmiş.. ve üstelik hepsininde aylıkları dondurularak çünki geldikleri kurumda çalışan diğer memurlardan yüksek aylıkları... Bizim ise tam tersi !! Aylığız yarı yarıya düşürülmüş üstelik 11 ay geçici statüsünde tüm hakları elinden alınarak.... İşte bunun için diyorum siz bunlara ne rapor verirseniz vein hiçç fark etmez... Hatsını düzeltmek, Yaptığı hatayı görmek Erdemliktir aam nerde biz TEKEL ciler bizlere haksızlık ettiniz dedikçe bunlar dahada hırçınlaşıyorlar...Eminim daha ne yapabilirizin peşindeler.... Ne diyelim Şu Mubarek Günlerin Yaklaşmasıyla Dileğimiz Rabbim Bizlere yapılan bu Haksızlığı giderir İNŞALAH..

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com