Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

28 Temmuz 2011 Perşembe

Ekonomi Bakanına 4/C Raporu Sunuldu



Ekonomi Bakanına 4/C Raporu Sunuldu
Memleketi Muş'a 2 gün için ziyarete gelen Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’a 4/C Raporu sunuldu.4/C liler adına ciddi manada çaba sarfeden başta HakSen Başkanı sayın Ayhan Çivi olmak üzere tüm HakSen yetkililerine sitemiz adına teşekkürü bir borç biliyoruz.

www.4cmagdurlari.blogspot.com
Haksen Muş İl temsilcisi Engis KILINÇ başkanlığında oluşan bir heyet 4/C sorunlarını içeren bilgileri rapor halinde Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'a sundu.Engis Kılınç, Güngör Kaya ve Kudbettin Çelik'ten oluşan heyet Ekonomi Bakanıyla görüşerek 4/C lilerin sorunlarını dile getirdiler ve 4/C raporunu Bakan Çağlayan'a sundular.

Görüşme sonunda bir açıklama yapan HakSen Muş İl temsilcisi Kılınç, 4/C lilerin de kadroya geçirilmesi için Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’dan destek istediklerini, sayın Bakanımızın Tekelin özelleştirmesi aşamasında da bizlere destek olduğunu, Bakanın 4/C li personelin de kadroya geçirilmesi için konuyu Çalışma Bakanı sayın Faruk Çelik ile görüşeceğini ifade ettiğini söyledi.
Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.

Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki butonlar kullanılarak veya aktif link verilerek kullanılabilir.www.4cmagdurlari.blogspot.com
Bu Haberi Paylaş:

8 yorum:

  1. Türkiye geneli tüm illerde memur-sen haksen olsun ilgeliniyor olarak gözükoyorlar.. baskıya devam her ilden bakanlara ulaşmalarını istiyorum.. inşallah çözülecek.. TEDAŞçılar EÜAŞ çılar susma... bekleme..

    YanıtlaSil
  2. Tekel mağdurları için ve 4/c de çalışanlar için kim birşeyler yapar bu mağduriyetin giderilmesi için birşeyler yaparsa kendilerine burdan tüm TEKEL ve 4/c liler adına teşşekür ederim... şunu unutmayalım ki?? TEKEL cilere bu mağduriyeti yaşatanları yani mevcut zatları asla ve asla ne TEKEL ciler unutacak nede TEKEL cilerin Çocukları unutacaktır... çünki biz TEKEL cilere yapılan Haksızlıktır, Vicdansızlıktır, Zülümdür, sen tekelcileri 4/c ye mahküm ediyorsunuz milyonlarca İşçi çalışıyor, Milyonlarca Memur Çalaışıyor ve yüzbinlerce insanı işe alıp Kadrolu yapıyorsun ??? Peki 15-20 yılını Devletin Daimi Kadrosunda çalışmış Biz TEKEL cilerin ne günahı vardıki ?? Kadromuzu aldınız ?Daimi işimizi aldınız , Tüm kazanılmış ve edinimlerimizi aldınız, şimdi 800 TL ye ve artık oturmakta bile zorluk çeken 35-45 yaşımızdan sonra bizleri temizlik işlerinde çalışmaya mecbur bıraktınız... Birde kalkmış yok biz merhamet ettik tekelciler diyorlar.. ya bizleri işsiz bırakıp perişan etmek ne zamandan beri merhamet oluyor..Daimi İşçiyken geçici yapmak ne zamandan beri merhamet oluyor, devletin kapısını açtık diyorlar daimi işimizi elimizden alıp geçici olarak 800 TLye temizlik yaptırmakmı devlet kapısını açıyorsunuz... TEKEL cilere yapılan zülümdür, Haksızlıktır ve Ddünyanın başka bir ülkesinde yok böyle bir uygulama ... Şimdi soruyorum Özelleştirmelerden dolayı Kadrolu olan Dami işçelirin Kadrosunu almaklamı geliçmiş ülke oluyoruz, Biz tekelcilerin Kadrolarını aldınız diyemi kıriz bizi teyet geçiyor...Maden ekonomimiz iyi gelişen bir ülkeyiz tüm dünyanın gözü sizin üzerinde neden sadece 8500 TEKEL ciye işten çıkartıp mağdur ediyorsunuz?????

    YanıtlaSil
  3. GECİKEN ADALET, ADALET DEĞİLDİR).R.T.E.
    TEKELCİLERE YAPTIĞINIZ ZÜLMÜ NE ZAMAN GÖRECEKSİZNİZ ??
    TEKECİLERE YAPTIĞINIZ HAKSIZLIĞI NE ZAMAN GÖRECEKSİNİZ ??
    TEKECİLERE OLAN KİNİNİZ NE ZAMAN BİTECEK ???
    PERİŞAN ETTİĞİNİZ AİLEMİZİN VEBALİNİ NASIL VERECEKSİNİZ??
    BİZLERDEN ALDIĞINIZ KADROLARIMIZI NE ZAMAN GERİ VERECEKSİNİZ ??
    Daimi Kadroluyken şimdi çalıştığımız kurumlarda, Kadrolu
    ve Daimi olan işçi ve Memur arkadaşlarla birlikte çalışıyoruz hiç bir farkımız yokken şimdi sanki yeni işe girmiş 17 yaşında bir elaman gibi 800 TL ile çalıştırmaya mahkum ettiniz.?? Ne edelim Ailemizi geçindirmek için mecburuz çalışmaya ama hakkımızı helal etmiyoruz..

    YanıtlaSil
  4. edeler bir araya geleceğiz direnip bu adamları meydanlara çıkarmıyacağız meydanlarda emekçi yüz yıllardır haklarını kazanmıştır oturduğun yerde gelip al 4/c li çaldığım kadronu iyade ediyorum senin haklarınla oğluma gemi kızıma albayraklardan damat ülkeri elmasçıyı bimi aldım daha nicelerini apdessiz namaz kıldım ben akp yim demez

    YanıtlaSil
  5. TEKEL ÇALIŞANI İDİM,İŞİMİZ VARKEN İYİ ŞEYLER YAPMAYA ÖZEN GÖSTERİRDİM.İŞ YERİMİZ KAN BANKASI GİBİYDİ.
    HASTASI OLAN GELİR,DURUMUNU İŞ YERİMİZE BİLDİRİR,MUHAKKAK İKİ,ÜÇ KİŞİ O, MUHTAÇ İNSANLARA KAN VERMEYE GİDERDİK.
    1999 YILINDA DEPREM OLDUĞUNDA, BİZLER TEKEL ADINA, GÖNÜLLÜ OLARAK GÖLCÜKTE 50 GÜN, KAYNAŞLI DEPREMİNDE 60 GÜN HİZMET VERDİK.
    O ZAMANLAR İŞİMİZ GÜCÜMÜZ VARDI,HER ŞEYİ POZİTİF DÜŞÜNÜYORDUK,MİLLETİMİZE HİZMETİ BORCUMUZ OLARAK BİLİYORDUK VE ONA GÖRE DAVRANIYORDUK. ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM, İÇİMİZDEKİ O ENERJİ YAVAŞ YAVAŞ SÖNMEYE BAŞLADI,
    BİZLERİ ÖYLE DURUMLARA DÜŞÜRDÜLER Kİ,NE KADROMUZ KALDI NE İSTİKRARLI BİR İŞİMİZ VAR.BUNLARIN KİNİ BİZLERE BİTMEZ,ÇÜNKÜ BİZ HAK MÜCADELESİ YAPTIK, SESİMİZİ DÜNYA DUYDU. ONLARA GÖRE YAPMAMIZ GEREKEN, EL PENÇE DURUP ETEKLERİNİ ÖPMEMİZ GEREKİYORDU.ONLAR BUNU BEKLİYORDU.
    AMA NE YAZIK Kİ KRAL ÇIPLAK, YANINDAKİ YALAKALAR BUNU KRALLARINA SÖYLEYEMİYORLAR.ÜLKENİN BAŞINA BİR DİKTATÖR MUSALLAT ETTİLER,NE HAK, KALDI NE ADALET.
    ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN.

    YanıtlaSil
  6. bakanlar,sendikalar,gazeteciler bunlara güvenmiyoruz.yapacak olan söz veren başbakanımıza inanıp güveniyoruz.
    mağduruz var olan daimi kadromuzun yok olmasını
    ,bir babanın evladına karşı eve eli boş gelmesini,yokluğu,çaresizliği başbakanımızın anladığını düşünüyorum.çalışmanın var olması içimize serpilen bir umut bizim için ramazanda kara kara düşünürken bizim yüzümüzü güldürmeniz temennimiz.
    başbakanımızdan heran haber bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  7. haber falan gelmez yapmak ta istemez çünkü işçi düşmanıdır.diktatör istemedikçede kimse birşey yapamazzzzzz.......

    YanıtlaSil
  8. gözümüz kulağımız başbakanımızda2 Ağustos 2011 23:28

    başbakanımız bize kadromuzu verecek umutluyum.çünkü söz verdi.ramazan mubarek günde dualarımız isteğimiz böyle. bize kadroyu verdiği o gün bizlerin bayramı ve başbakanımıza icimizi sızlatan çoçuklarımızın yüzünü güldürdüğü için duaların en güzelini alacak.başbakanım ağzınızdan çıkan o güzel kadro haberini duymak için sizi bekliyoruz güveniyoruz.

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com