Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

6 Haziran 2011 Pazartesi

Büro Memur Sen 4/C liler için Başbakanlık Önünde


Büro Memur Sen 4/C liler için Başbakanlık Önünde
4/B lilerin kadroya geçişini olumlu bulan ancak 4/C lilere kadro vermedikleri için Hükümetten 4/C lileride kadroya almalarını isteyen Büro Memur Sen Başbakanlık önünde eylem yapacak.
Büro Memur-Sen, 4-C'lilerin,spor uzmanlarının ve sözleşmeli antrenörlerin kadroya alınması için yarın başbakanlık önünde basın açıklaması yapacak.
Büro Memurları Sendikası (Büro Memur-Sen), 4-C’lilerin, spor uzmanlarının ve sözleşmeli antrenörlerin de kadroya alınmasını istiyor.
Büro Memur Sen, Başbakanlık önünde yapacağı basın açıklaması ile taleplerini ilgililere ve kamuoyuna duyuracak.
Büro Memur-Sen kamu çalışanları arasında ayrımcılık yapılmasına karşı çıkıyor.
4-B’lilerin kadroya alınmasını alkışlayan ancak bunu yeterli bulmayan Büro Memur-Sen, 4-C’lilerin, spor uzmanlarının ve sözleşmeli antrenörlerin de kadroya alınmasını istiyor.
Büro Memur-Sen bu talebini ilgililere ve kamuoyuna duyurmak için tüm teşkilatının yoğun katılımıyla bir basın açıklaması yapacak.
TARİH: 7 HAZİRAN 2011 SALI
YER: BAŞBAKANLIK ÖNÜ (GÜVENPARK)
SAAT: 10:30
Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.

Paylaş | |
Bu Haberi Paylaş:

2 yorum:

  1. sayın başkan özelleştirme magduru 4\c lileri neden hakını istemiyorsun 6 yıldır askari ücrete mahkum edilen 1 ay dışarı atılan harangi ek ödenekten faydalandırılmayan 4\c lerin hakını aramaya gidin

    YanıtlaSil
  2. 78 gün süresince ankarada haklarını arayan biber gazına,joplara,tekme tokatlara,kaldırımlar üzerinde eksi 18 derecede sabahlayan sadece kendilerine yapılan haksızlığı dile getiren ve sadece çocuklarının geleceği için elinden alınan emeği için 78 gün direnen TEKEL cilerden söz eden bir ALLAH'ın kulu yok.Y A Z I K L A R O L S U N.HAKTAN.HUKUKTAN,EŞİTLİK İLKESİNDEN,DEMOKRESİDEN,İNSAN HAKLARINDAN SÖZ EDENLERE Y A Z I K L A R O L S U N.

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com