Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

10 Haziran 2011 Cuma

Başbakanın NTV de Yayınlanan Programdaki 4/C Yorumu (Video)


Başbakanın NTV de Yayınlanan Programdaki 4/C Yorumu (Video)
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan seçim öncesi son röportajını 10/06/2011 tarihinde Ağrıdan canlı olarak yayınlanan NTV kanalında yaptı.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Oğuz Haksever, Nermin Yurteri, Nilgün Balkaç ve Ruşen Çakır sorularını yanıtladı.
Kamuda ve Belediyede çalışan, Maliye denetmenlerinin durumu, sözleşmelilerin durumu ne olacak çok sayıda e posta alıyoruz bu şekilde sorulardan, şeklinde bir soru sorulduktan sonra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan;
Ağırlığını Kitler ve Belediyelerin oluşturduğu 107 bin civarında bir personel var.Bunlar 4/C de... Bunların da buradan 4/B ye veya 4/A ya alınması bir yasa değişikliği gerektiriyor. Şu andaki kararname ile bu olamıyor. Onun için seçim sonrası bunun üzerinde de bir çalışmayı yapmak ve bir yasal düzenleme ile İnşallah bunlarıda çözerek, bu olayıda bir temize çıkarmayı hedefliyoruz dedi.
Başbakanın son seçim röportajında NTV ekranlarında söylemiş olduğu 4/C hakkındaki yorumunu yayınlıyoruz.Başbakanın 4/C videosu.

Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.

Paylaş | |
Bu Haberi Paylaş:

6 yorum:

  1. Sayın Başbakanımın açıklaması beni tatmin etti kadromuzu inşallah verecektir

    YanıtlaSil
  2. kadromuzu verirseniz size duacı oluruz .kanser hastası hayrullah

    YanıtlaSil
  3. sayın başbakanın açıklaması beni tatmin etti demiştim yanılmışım kadromuzu inşallah verecektir diye yazmıştım.yanılmışım seçim vaadi imiş meğer.maliye bakanı sayın mehmet şimşek 4/c lilere kadro vermek popilizm olur demişti.esas popilizmin babası 210 bin kişiye seçim öncesi kadro vermek.Başbakan da ne yapsın o da herhalde Demirel gibi boş vaadlerle halkı kandırıyor.Allah en doğrusunu bilendir.benim düşüncem bu sadece.borçtan bunaldıkca bu siteye yazı yazıyorum.Allah bizlerin yardımcısı olsun biz 4/c lilere aile yardımı ödenmesi imzaya açılmıştı Allahını seven bizlere boş vaadler vermesin hiç değilse dürüstce davranıp 4/c ile ilgili mümkünse hiç konuşmasın dalgamı geçiyorsunuz bizlerle.
    pisikolojimiz bozuldu valla manyak oldum.bir söylediginiz diğerini tutmuyor.Hayrullah kardeş bunların duaya ihtiyacı yok yalnızca Allah ıslah etsin.

    YanıtlaSil
  4. Belediye çalişan işçileri istediğin kuruma ver..4 b liyi daimi kadraoya al..bize gelin size 4 c bile çok diyebilen birisinden ne beklenir..bizim işimizle beraber haklarımızıda gasp eyleyenleri umarım, kim olursa olsun ALLAH(c.c.) onların işlerini makamlarını başlarına yıkar..

    YanıtlaSil
  5. kadro verilmez alınır bunu öğrenemeyenler var

    YanıtlaSil
  6. bu dönem bu dönem dediler kaç dönem geçti şimdi seçimden sonra deniliyor artık inanmıyorum böyle adalet mi olur vay taşeron işçilerin haline

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com