Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

10 Haziran 2011 Cuma

Başbakan NTV de 10 haziran 2011


Başbakan NTV de 10 haziran 2011
BAŞBAKAN NTV’DE
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan NTV’nin Sorularını Yanıtlıyor.
Başbakan Erdoğan,12 Haziran öncesinde son ropörtajını NTV’ye veriyor… Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ağrı’dan canlı yayında NTV’nin sorularını yanıtlayacak.Saat 20.10'da NTV Başbakan NTV' de Tartışma Prime-Time
4/C li personellerin soru yağmuru başbakanın son proğramında devam etmesi lazım.Bu son şans bir daha seçim öncesi proğramı olmayacağı için tüm 4/C lilerin konuya hassas davranıp sorunlarını ve kadro isteklerini başbakana iletmeleri açısından NTV yetkililerine baskı yapması gerekiyor.
Başbakan soruları yanıtlıyor!
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ağrı'dan canlı yayında NTV'nin sorularını yanıtlıyor. Oğuz Haksever, Nermin Yurteri, Nilgün Balkaç ve Ruşen Çakır soruyor, Başbakan Erdoğan yanıtlıyor.
"Seçime doğru meydanların yükselen tansiyonunu nasıl değerlendiriyor?", "Kampanya dönemi nasıl geçti?", "Seçimden nasıl bir sonuç bekliyor?", "Eğer koltuğu tekrar devralırsa ilk icraatı ne olacak?", "Türkiye'yi nasıl bir yeni anayasa bekliyor?", "Başkanlık sistemi hakkında ne düşünüyor?", "Güneydoğu sorununun çözümü için atılacak adımlar neler olacak?"
Tüm bu soruların yanıtı, bu programda cevap buluyor.
NTV İletişim e-posta adresi:
ntv@ntv.com.tr
Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.

Paylaş | |
Bu Haberi Paylaş:

2 yorum:

  1. özel güvenlık yasasını sayın basbakana sorarmısınız.ozel guvenlık yasasından cıkacak yasadan haberı varmı

    YanıtlaSil
  2. özel güvenlik yasa tasarısı cıkacak denildi maaşında düzelmeler olacakdı ozluk haklarında duzelme olacakdı sayın basbakanın bu konuda calısmaları varmı?

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com