Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

13 Haziran 2011 Pazartesi

4/C li Çalışanlara Kadro Çalışması


4/C li Çalışanlara Kadro Çalışması
Yenişafak Gazetesi, Hükümetin seçim sonrası 107 bin 4/C liye Müjde...Hükümetin 4/C liye Kadro vereceği yönünde haber yayınladı.
Gazetenin haberine göre yılda 11 ay çalışıp 1 ay izin yapan ve kadrosu bulunmayan 4/C li çalışanlara kadro verilecek. Şu anda 4/C kadrosunda bulunan 107 bin kişinin seçim sonrası kadroya geçileceği öğrenildi. 4/C'liler arasında Tekel işçilerinden, Meclis'te çalışan hizmetlilere, bazı bakanlıklarda çalışan 4/C'lilerden 4/C'li imamlara ve Kur'an Kurslarında öğretmenlik yapan 4/C'lere kadar birçok kurumdaki çalışanları kapsıyor. 107 bin kişiyi kapsayan kadro olayı için Maliye Bakanlığı ile birlikte Başbakanlık ve Personel Daire Başkanlığı bu konuda çalışma yürütüyor. Çalışmaların en kısa sürede tamamlanıp, bu çalışanlara kadro verilmesi bekleniyor.
BAŞBAKAN TALİMAT VERDİ
Başbakana 4/C'li personelin yoğun bir talebi olmuştu. Başbakan , seçim gezileri çerçevesinde gittiği her ilde bu konuda yoğun bir taleple karşılaştı. Mağduriyetleri birinci elden duyan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bu konunun çözülmesi için talimat verdi. Başbakan Erdoğan'ın bu talimatları üzerine 4/C'lilerin kadroya alınması için çalışma başlatıldı ve çalışmalar seçimlerden sonra sonuçlanacak. 4/C'lilere seçimlerden hemen sonra kadro verilmesi bekleniyor.
Kaynak:www.yenişafak.com.tr
Haberin tamamını okumak için aşağıdaki linki tıklayın.
Yenişafak Gazetesi 4/C li 107 Bin Kişiye Müjde Başlıklı Haberinin Tamamını Okumak İçin Bu Linki Tıklayınız
Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.

Paylaş | |
Bu Haberi Paylaş:

7 yorum:

  1. ÜCRETLİ ÖĞRETMENLERDE 4/C OLUYOR PEKİ ONLARDA KADRO ALIMINA GİRECEKLERMİ??

    YanıtlaSil
  2. sayın başbakanım teşekkurler

    YanıtlaSil
  3. 4c li çalışan yuzlerce mimar ve mühendiste kadro bekliyor

    YanıtlaSil
  4. Gönül isterdi ki, 4 c sorunu buralara kadar gelmeden hallolabilseydi. Yaklaşık 2 hafta sonra binlerce 4 c'lilerin sözleşmeleri bitiyor. Bu da 1 ay maaş alamamaları demek. Ama bu çalışma daha önce yapılsaydı. Belki de 4 c'liler çıkış yapmayacak ve paralarını alabileceklerdi. Bu kadro verilme olayı da böylece daha çok makbule geçerdi diye düşünüyorum. Oysa 4 b'liler hiç çıkış yapılmadan tüm hakları ile birlikte maaşlarını alıyorlardı...Şimdi soruyorum sizlere siz 4 c' li durumunda olsanız ne hisseder ne düşünürdünüz?

    YanıtlaSil
  5. ben 4c mağduru olup 6 nüfusa bakmakla yükümlüyüm 850tl ile çalışıyorum 3çocuk okutuyorum ve 350tl kira ödüyorum bir bakan veye milletvekili bu paranın 3 katıyla geçinebiliyorsa bizlerde geçinelim

    YanıtlaSil
  6. ben bu sözleşmeli mantığını anlamıyorum.7 yıldır 4/c li olarak çalışıyorum el insaf tüketici kredisi bile cekemiyoruz.bize böyle yaşamayı diretenlere yazıklar olsun.

    YanıtlaSil
  7. bir 4cli olarak açlıktan ölöyorum beni bu hale getirenlere hakkımı asla helal etmeyeceğim.

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com