Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

31 Mayıs 2011 Salı

Başbakanlık Sözleşmeli Personel Listelerini İstedi


Başbakanlık Sözleşmeli Personel Listelerini İstedi
Başbakanlık Müsteşarlığı Bakanlıklardan sözleşmeli personel listelerini istedi. Seçim arifesinde Başbakanlık düğmeye bastı. Sözleşmeli personeller ile ilgili bir kaç gün içerisinde kanun hükmünde kararname çıkabilir. İşte detaylar..
Başbakan'ın Samanyolu televizyonunda ki konuşmalarında sözleşmeli öğretmenler ile ilgili bir iki gün içerisinde KHK hazırlanabileceği sözlerini dile getirmişti.
Sağlık Bakanlığı ve MEB yetkililerinden aldığımız bilgilere göre Başbakanlık makamı sözleşmeli personel listelerini Bakanlıklardan istedi.
Sözleşmeli personelin kadroya geçiş işlemler için Başbakan, Başbakan Yardımcısı Ali BABACAN ile Başbakanlık Müsteşarı Efkan ALA'yı görevlendirdi.
Çalışmalar kapsamında Başbakanlık yetkilileri ACELE VE GÜNLÜ bir yazı ile Bakanlıklardan sözleşmeli personel ve 4924 sözleşmelilerin listelerini istedi.
Başbakanlık müsteşarlığı kadro çalışmaları için kanun hükmünde kararname için taslağı hazırladı.
Taslak şuan hukuki incelemede...
Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.

Paylaş | |
Bu Haberi Paylaş:

11 yorum:

  1. 4 cliler başbakana mektup gönderiyor. bende 4 cliyim birbuçuk aydır aile yardımını veremedi.bunlar 4 cye kadro falan vermez ellerinden gelse aylıklarını alacaklar.bunlardan kadro istemek şeytandan dünyalık istemeye benzer.bunlar n4cliyi bunalıma sokup teker teker intihar ettirip kurtulmak istiyor amaçları bu.4 cli ahirette bunların boyunlarına bukağı olacak.

    YanıtlaSil
  2. 4/ C liye kadro yok arkadaşlar adamalar evvleden kullandıkları bi taktik vardı hatırlarsanız sendikalı olamadığımız dönemlerde
    işçe sendisına üye olmak istedik
    siz işçi değilsiniz derlerdi
    memur sendikalarına olalım derdik
    siz memur değilsiniz derlerdi
    şimdide siz sözleşmeli personel değilsiniz dyor bunlar
    biz sadece geçici personelmişiz arkadaşlar
    kısmi zamanlı sözleşmeli geçici personel bizim adımız neyse sonuç olarak kadro yok

    YanıtlaSil
  3. Bunlar 4/c lilere Kadro filan vermez arkadaşlar Eğer kadro vermek isteselerdi, Biz TEKEL'cilerin 18 yıllık Hakkını, Emeğini, Daimi işini, Kadrosunu Gasp etmez ve Çoluk Çocuğumuzu perişan etmezledi.
    Adamlar açık açık Sözleşmeli diyor. Biz 4/c liler Geçici vede Kismi Zamanlı ne olduğumuz belli olmayan bir statüde çalışıyoruz Arkadaşlar??.Bizlere Merhamet ettiklerini söyleyenler 18 yıllık Hakkımızı Emeğimizi
    Yerle bir etmezlerdi, Hak ettiğimiz Kadrolu işimizi
    G A S P Etmezlerdi.Kendi kendimizi avutmayalım TEKEL Yada 4/c denilince adamların Yüz İfadeleri değişiyor. Biz kime ne ettik Bilmiyoruz Suçumuz ne onu da bilmiyoruz. Vatanımıza ihanet etmedik,Devleti dolandırmadık, Yetim Hakkı yemedik, Yangelip Yatmadık,Ya Bizde bu Vatanın Evladıyız Bizde TÜRK'üz Başka Ülkeden gelmedik. Ama tek bir suçumuz var oda İ Ş Ç İ O L M A K ve Alınteriyle Aylığımızı hak etmekti.

    YanıtlaSil
  4. bizler hukuki yönden hakkımızı ÖZELLEŞTİRME MAĞDURU 4/C adıyla aramadıktan sonra hiç bir şey elde edemeyiz.bunu kimse ayrımcılık ya da bölücülük olarak algılamasın genel anlamda 4/c bize her zaman dezavantaj.bizler kadroluyken kadro dışı olduk bunlar kadroluları kadrosuz bırakıp kadrosuzlara kadro verdi.tasfiye edildik yani.mülteci durumuna düştük resmen
    ÖZELLEŞTİRME MAĞDURU 4/C adının kullanmadıkça bu iş yaş şahsi fikrimdir...

    YanıtlaSil
  5. hak adalet varsa eğer 4/cliler olarak kadro kapsamına alınmak istiyoruz.huzur içinde çalışmak istiyoruz.ikinci sınıf muamele görmek istemiyoruz

    YanıtlaSil
  6. allah rızası için feryadımızı duy.sayın başbakan.hakkımızı geri ver.kanser hastası hayrullah.çaresiz kalmışız.bu gün ev kirasının 600 lira olduğu bir dönem yaşıyoruz.artık çocuk larımızı bırak okutmayı doyuramıyoruz bile.lütfen bizi çaresiz bırkma .bedduamızı değil duamızı al.sende biliyorsunki mazlumun bedduası tutar .onunla allah arasında hiç bir perde yoktur.

    YanıtlaSil
  7. Ya arkadaşlar ne kadrosu Allak aşkın, çalıştığım kurumda herkezden fazla çalışan belki ben ama aldığım maaş 840.00TL evim kira ve lisede bir çocuk okutuyorum, oğlum okula giderken 1 lira harçlık koyamıyorum cebine,bir anne için ne kadar acı bir durum bir anne için, ancak yaşayan anlar beni, bütün bunları bilmiyomu sanıyosunuz Başbakan, sanki başbakanın evlatları yokmu, ama aç tokun halinden ne anlar diyede bir sözümüz vardır. Allah büyük, yapacakta başka bir şeyimiz yok dua etmekten başka, çalışmak zorundayım, yaşamak zorundayım oğlum için ama aç ama tok...............

    YanıtlaSil
  8. aldığım duyumlara göre maliye bakanı mehmet şimşek diyorki bizim 4/c lerin oyuna ihtiyacımız yok.başbakan bu maliye bakanını da bi 4/c gönderse.ben 4/c li olarakda 1 yıl bedava çalışacam.

    YanıtlaSil
  9. MAVİ SAKAL DEDİ Kİ...
    KÖR KÖRÜ TAKİP EDERSE SONU UÇURUMDUR.300-350 TANE KÖR,BİR DİKTANIN PEŞİNDEN ÜLKEYİ UÇURUMA SÜRÜKLÜYOR.BU KÖRLER SÜRÜSÜ HİÇBİR KONUDA FİKİR BEYAN EDEMEZLER ÇÜNKÜ ONLARIN YERİNE,ÇÜRÜK VE KANGREN OLMUŞ BİR BEYİN ZATEN DÜŞÜNÜYOR BUNUN ÜZERİNE KİMSE BİR LAF SÖYLEYEMEZ.
    HATIRLAYALIM:
    AKP NİN SİVAS MİLLETVEKİLİ PARTİSİNDEN İSTİFA EDERKEN BASININ GÖZÜ ÖNÜNDE, İSTİFA DİLEKÇESİNİ YIRTARAK MİKROFONA ASTI, VE DEDİ Kİ...!
    - PARTİMDEN İSTİFA EDİYORUM VE ÖLÜM TEHTİDİ ALIYORUM BANA VE AİLEME HER HANGİ BİRŞEY OLURSA SARUMLUSU TAYYİP ERDOĞAN DIR...!
    BÖYLE BİR DURUM VAR ORTADA,AKP MİLLET VEKİLLERİ BİZİM HAKLARIMIZI BAŞTAKİ DİKTAYA RAĞMEN NASIL KORUYABİLİR..?
    BASİRETSİZ MİLLET VEKİLLERİN CUMHURİYETİMİZİN MECLİSİNDE İŞİ OLAMAZ...
    1 HAFTA SONRAKİ SEÇİMLERDE LÜTFEN KULLANDIĞINIZ OYLARA SAHİP ÇIKINIZ.
    MİLLETİMİZ BU BADİREYİDE İNŞALLAH ATLATACAKTIR...

    YanıtlaSil
  10. İnşallah 12 haziranda yerle bir olurlar da 4-b lerin oyları da kurtaramaz onları. Bütün sosyal haklarımızı alıp bizi 4-c ye mahkum ettiler.

    YanıtlaSil
  11. katılıyorum arkadaslar..4B Yİ KAZANDI polisleride kazandı ama4C LERİ KAYBETTİ.. zor durumda olmanın ne oldugunu sadece bızler annarız onlar annamazlarkı..ama allah buyuktur dogrunun yanındadır..bizden ona oy yok.

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com