Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

22 Aralık 2010 Çarşamba

Türk Sağlık Sen 4C Mağduriyeti Giderilmeli


Türk Sağlık Sen 4C Mağduriyeti Giderilmeli
Türk Sağlık-Sendikası Şube Başkanı Hayrettin Şahin, Kamu Sektöründe 4c Statüsünde Çalışanların Mağduriyetinin Giderilmesi İçin Bir An Önce Yasal Düzenleme Yapılması Gerektiğini Belirterek 4C lilerin arkasında olduklarını söyledi.
Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Hayrettin Şahin, kamu sektöründe 4C statüsünde çalışanların mağduriyetinin giderilmesi için bir an önce yasal düzenleme yapılması gerektiğini belirtti.
Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, kamuda çalışan 27 bin 4C'linin Aralık ayında maaş alamadığını, sözleşmeli personelin de yarım maaş aldığını kaydetti.
Çalışanların zorunlu harcamalarını yapamaz hale geldiğini savunan Şahin, 4C statüsündekilerin tam yıl çalıştırılması ve döner sermaye gibi haklardan faydalandırılması için yasal düzenlemelerin bir an önce yapılması gerektiğini belirtti.
(İSÖ-ERS) - HATAY
Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.

Paylaş | |
Bu Haberi Paylaş:

0 yorum:

Yorum Gönder

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com