Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

16 Kasım 2014 Pazar

4/C'li Çalışanların KPDK'dan Beklentileri


4/C'li Çalışanların KPDK'dan Beklentileri
2015 yılı KPDK toplantısı yaklaşıyor..
4688 sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanununun “Yönetime katılma” başlıklı dördüncü kısmının ikinci bölümünün 21 inci maddesinde belirtildiği üzere Kamu Personeli Danışma Kurulu kısaca KPDK toplantıları yapılıyor.
Bir çok memurun haberi bile yoktur bu toplantının yapıldığından ama biz 4/C’lilerin için öyle midir? Her toplantının vazgeçilmez maddesidir 4/c’ye kadro talebi. Çoğu maddeleri ezbere sayabilecek kadar da sıkı takip ederiz hani. Umut dünyası ya dünyamız.

www.4cmagdurlari.blogspot.com
Memura 1 derece, disiplin affı ile birlikte anılırız her zaman. Her toplantı öncesi yiğit bildiriler hazırlar başımızdaki sendikalar. Tüm Türkiye bilir olmazsa olmazlarıdır 4/C'liler, kırmızı çizgileridir her zaman. Her toplantının sonuçlarını merakla bekler 4/C'liler. Yapılan toplantılar her zamanki gibi verimli geçmiştir. İlgili olmayanın sonuna kadar okuyamadığı uzun bildiriler yayınlanır her zaman. Umutlar tazelenir hayaller kurulur ya... Ama 4/C çalışanları bilir geçmiş toplantılarda alınan kararların hiç birinin uygulanmayacağını. Klişeleşmiş cümleler ve sıradanlaşmış bir toplantıyı ifade eder 4/C’liler için yapılan KPDK toplantıları. Hele KPDK toplantılarında adı bile geçmeyen Hakim ve savcılara yapılan 1150 TL lik zamdan sonra kalpten geçen, yapılmasa da olur denir.
Başta Memur-Sen olmak üzere sendikalar sizlere sesleniyoruz. Bu seferki toplantı farklı mı olacak diyorsunuz? Allah aşkına bir sefer ama sadece bir seferde gerçek manada biz 4/C'liler için savaşın KPDK toplantılarında. Yazık değil mi 23 bin insanın ailelerine, çocuklarına, onların geleceklerine. Anladık bu Hükümetin biz 4/C'lilere vicdanları sızlamıyor ama sizlerinde mi hiç vicdanlarınız sızlamıyor.

Neredeyse yoldan geçen vatandaşa kadro verdi bu hükümet, yok 4/B'lisi, yok geçici işçisi, yok Belediye çalışanları, yok mevsimlik işçisi. Şimdide taşeron işçilerine kadro gündemde. Çok güzel o insanlarda alsınlar tabi kadroyu tüm kalbimizle seviniriz ama bize koyan her seferinde önceleri kadrosu bulunan ve çoğu bu hükümet döneminde özelleştirilip kadrosu elinden alınan yani kısacası kadroyu en çok hakeden 4/C'liler neden her zaman ellerinin tersi ile itiliyor. Bizler kadroya geçsek en fazla 350 - 400 TL. zam alacağız. Herkese kadro verilirken, Milletvekillerine yüksek meblada zam yapılırken, Akademik personele 1000 TL. zam yapılırken hiç bir şey olmuyorda neden konu 4/C çalışanları olduğu zaman tüm dengeler bozuluyor, devlete mali yük biniyor.
Sendika beyleri, Hükümet ağaları sizler bunları görmüyorsunuz ama yukarıda yüce ALLAH her şeyi görüyor. Bizler ALLAH inancı olan insanlarız bu dünyanın fani, Ahiretin baki olduğunu bilen ve zerre kadar kimsenin hakkının kimsede kalmayacağına inanan insanlarız. Bu dünya sizin olsun burada size gücümüz yetmez ancak bizimde gücümüzün yeteceği dünyanın olduğunu unutmayınız. Saygılarımızla...
Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.


Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki butonlar kullanılarak veya www.4cmagdurlari.blogspot.com şeklinde aktif link verilerek kullanılabilir.
Bu Haberi Paylaş:

0 yorum:

Yorum Gönder

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com