Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

14 Temmuz 2014 Pazartesi

İsmail Koncuk'tan Milletvekillerine KPDK Kararları Mektubu


İsmail Koncuk'tan Milletvekillerine KPDK Kararları Mektubu
Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlar Kurulu üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Milletvekillerine bir mektup göndererek Kamu Personeli Danışma Kurulu’nda karara bağlanan ancak bir türlü hayata geçirilemeyen maddelerin Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda yapılacak olan Torba yasa görüşmelerinde dikkate alınmasını ve bu fırsatın kamu çalışanları adına iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.
Kamu Personeli Danışma Kurulu’nda (KPDK) alınan ve kamu görevlileri için hayati derecede öneme sahip sorunların çözümü için çok ciddi bir fırsat yakalandığının altını çizen Genel Başkan İsmail Koncuk, “Kamu İşveren tarafı ile tam bir mutabakat halinde kalınarak kabul edilen konuların TBMM Genel Kurulu’nda gündeme getirilerek Torba Kanun Tasarısı’na eklenmesi imkânı bulunmaktadır.” dedi. Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk sözlerine şöyle devam etti.

2013 yılı Toplu sözleşme döneminde gündem dışında tutulan Enflasyon farkı konusuna da mektubunda yer veren Genel Başkan İsmail Koncuk, kamu çalışanları ve emeklilerin çok ciddi bir maddi kayıp yaşadığını kaydederek, “Enflasyon farkı konusunun da milletvekillerimizin girişimleriyle çözüme kavuşturulması en büyük beklentimizdir.” ifadelerini kullandı.
www.4cmagdurlari.blogspot.com
Torba Kanun Tasarısı görüşmelerinde memurlarımızın sorunlarının çözümü için tüm milletvekillerine çağrıda bulunan Genel Başkan İsmail Koncuk, “Demokrasinin gelişmesi, sosyal diyalogun güçlenmesi ve kamu kurum ve kuruluşlarında yönetişim anlayışının yerleşmesi için verilen sözlerin yerine getirilmesi ve karar altına alınan konuların hayata geçirilmesi, siz sayın milletvekilimizin TBMM Genel Kurulu’nda konuya göstereceği duyarlılık ve mücadelemize vereceği destekle mümkün olacaktır.” dedi.
TÜRKİYE KAMU-SEN GENEL BAŞKANI İSMAİL KONCUK’UN MİLLETVEKİLLERİNE GÖNDERDİĞİ MEKTUP AŞAĞIDAKİ GİBİDİR




Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.


Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki butonlar kullanılarak veya www.4cmagdurlari.blogspot.com şeklinde aktif link verilerek kullanılabilir.
Bu Haberi Paylaş:

6 yorum:

  1. sayın koncuk bizler 4c liler akp dende sendikalardan bir şey beklemiyoruz artık sadece allaha havele edip hesap gününde buluşmayı bekliyoruz bu dunya nice padişahlar nice firavunlar nice tiktatörler nice başbakanlar nice cumhur başkanları gördü nerde ler şimdi

    YanıtlaSil
  2. Sayin başkanım bu kadar çaba emek sarf ediyorsunuz ALLAH razı olsun birilerine gelincede kalplerine merhamet versin

    YanıtlaSil
  3. Yav arkadaş o masaya sende oturmuyor musun? Bu neyin mektubu?Bence güvercinin ayağına mektubu bağlayın öyle gönderin meclise .....

    YanıtlaSil
  4. HEP FASA FİSO İCRATINI GÖRELİM GERÇEK 4/C LİLERİ BİR KEZ OLSUN DİLE GETİRİN KAMUDA ÖZELLEŞMEDEN ÖNCEDE tüik TE ÇALIŞAN 4/C Lİ VARDI ŞİMDİDE 10 SENEDİR HİÇ Bİ ŞEY DEĞİŞMEDİ DEĞİŞMEYECEK ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞALLAH.

    YanıtlaSil
  5. Arkadaşlar işte israil'in malları
    1-NOKİA
    2-MC DONALDS
    3-VAKKO
    4-PROFİLO
    5-CARREFOUR
    6-KOMİLİ
    7-SARALLE
    8-PANTENE
    9-ELİDOR
    10-RECOİCE
    11-BLENDAX
    12-DOVE
    13-LUX
    14-CLEAR
    15-İPANA
    16-SİGNAL
    17-COLGATE
    18-ORKİD
    19-CİF
    20-VİM
    21-DOMESTOS
    22-REXONA
    23-COCA COLA
    24-FANTA
    25-PEPSİ
    26-YEDİGÜN
    27-FRUKO
    28-SPRİTE
    29-SENSUN
    30-SCHWEPPES
    31-TURKUAZ
    32-LİPTON
    33-TANG
    34-CAPPY
    35-ARİEL
    36-OMO
    37-YUMOS
    38-ALO
    39-ACE
    40-RİNSO
    41-SANA
    42-KENT
    43-KNORR
    44-MAGNUM
    45-PANDA
    46-ALGİDA
    47-CARTEDOR
    48-CORNETTO
    49-DANONE
    50-VİVİDENT
    51-FİRST
    52-CALVE
    53-NESTLE
    54-NESCAFE
    55-NESQUİK
    56-KİTKAT
    57-MİLKA
    58-JACOBS
    59-MİLKYBAR


    KULLANIP KULLANMAMAK HERKESİN KENDİ VİCDANINA KALMIŞ ARTIK BENDEN BU KADAR (ALLAHA
    EMANET

    YanıtlaSil
  6. Ya RABB'i bu Mübarek Ramazan ayında bizlerin Daimi Kadrolu İşimizi alıp,bizleri 4/C Statüsünde çalışmaya MECBUR ve MAHKUM edenleri, Biz Özelleştirme Mağdurlarına merhamet ettik diyen MERHAMETSİZLERİ, Aylığımızı 3/1 düşürenleri, 15-20 Yıllık Emeğimizi hiçe sayanları, Tazminatlarımızı bizlere Zehir edenleri ve Çocuklarımızın ve bizim geleceğimiz ile oynayanları: Sana havale ediyoruz. Bunlar nasıl bizim İşimizi, Düzenimizi bozdular ise sende onların düzenini boz ALLAH'ım. Çünkü bizlere yapılan bu haksızlık karşısında başka yapacak, Söylenecek bir şey yok. Çalıştığımız Kurumlarda ayırım yaparak Memur arkadaşları tüm Haklarıyla diğer kuruma dağıtan ve Biz İşçilerin ise Kadrosunu, Özlük hakkını alan bunlardır bunlar hala bunlardan Kadromu bekliyorsunuz ....tedaş-TOKAT

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com